**Buburuze de 2009 in actiune (20)**
Raspunsuri - Pagina 18
lavinia.p spune:
Buna gagicile! Doar ce ne-am trezit la 10.30, acuma fac papica la Rares adica-i fierb un cremvustel si apoi plecam afara ca inca e vreme, dupamasa vin ploile, ieri a fost furtuna.
[Cris] multam de cafeluta, foarte buna, ma dor ochii de numa nush de ce!
Va scriu meniul si am plecat:
6.00 laptic
11.00 cremvuste cu painica
14.00 spanac cu ou + 180 lapte
17.30 paste cu vanilie a la Cris
19.00 iaurtel cu painica
22.00 270 ml lapte
Va
P.S. zice-ti-mi si mie fetele cum scriu bolduit?
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
emanouela spune:
neata fetele
lavi cand selectezi pagina se scris mesajul ai Format iar acolo ai B....scrii cuvantul sau propozitia, o selectezi, albastresti adica si dupa selectezi acel B
cris fata hai....mai ai cafea de dat?????...ce-ti face terorista????? al meu a inceput de ieri mersul in viteza in 4 labe
picky moamaaaaaaaaaaaaa ce ai slabittttt si piticania ce a crescutttttttttttt
Simina1980 spune:
Neata!
Cris-multam de cafea!O sa iau una dupa masa ca pe cea de dimineata am baut-o inainte sa va treziti voi!
Ema-cum stai cu condusul?Sau deocamdata doar teoria?la Dariusica vitezomanul!
Picky am vauzt si eu doar pozele nu si filmul.Ai o fetita tare frumoasa!
Lavi-nu cred ca locatia e cea mai importanta ptr pitic!Important este sa fie cu mami si cu tati si sa fie iubit!Spor la pregatiri si sa iasa asa cum vrei tu! la Raresut!
De Anna ce mai stiti?
Fetelor voi de la cat le-ati dat puilor painica cu ... dimineata?As vrea sa-i dau si eu cu unt,cu branzica sau in alta combinatie dar nu stiu daca e ok inca.Si in plus nu are decat 2 dinti......le dati bucatele mici sau cum faceti?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Serialbastre spune:
Lavi, pentru scris bolduit, pui inaintea cuvantului [ b] si dupa [ /b] (fara spatiu).
Simina, eu i-am dat o singura data paine cu unt, bucatele mici cat o imbucatura.
Picky, acum ma duc sa vad pozele.
Anna, Dana, unde sunteti? Deja ne facem griji.
Cris, si eu trebuie sa fac niste inginerii financiare pentru ziua fetei. Greu frate, si dupa cum se pare va fi si mai greu.
Fug la bucatarie ca am mancarea pe foc.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
e clar ca iar am aceeasi soarta trista de ieri,adica nu o sa doarma pe zi si asa ca mai bine sa incerc sa fiu la zi pe aicea si sa nu mai raman in urma
lavi sa imi spui daca ii place lui rares orezul cu caisevad ca ti-a raspuns ema cum sa scrii bolduit
ema terorista face numai dracii cat cuprinde de fapt e specializarea ei,nu???hihihihi tinete bine sa vezi de-acu distractiebravo dariusica
simina cam pe la 8 luni i-am dat painica la sectorici,dar poti sa incepi deja ca nu e nimica rausa vezi ca sa-i placafelia o tai cubuleti micute si poti sa-i dai fara probleme ,chiar daca are numai 2 dintisori..gingiutzele sunt meseriase si o sa pape cu usurinta
andreea din pacate asta e si nu prea avem ce faceeu am inceput sa mai iau una alta de luna trecuta si parca acum e un pic mai usurel si nu sunt atatea cheltuieli cu ziua ei luna asta
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Picky, filmuletul nu-l pot vedea. Pozele
Ema, vazut dintos si turturele (sau ce pasari sunt?)
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
hihihi ..tero doarme de la 1:58 deci e superrrrrrrrrrrrr..
voi ce faceti fetelor???????????????
andreea pana intra ema,o sa-ti raspund eu..sunt porumbei tot ea m-a lamurit ca eu le spuneam pasaroi
Brotac Terorist
reby-iry spune:
buna fetele!
am vazut niste pozici tare mumoase cu pletoasa mika,sa facut tare mumoasa
lavinia-lasa ca la anul o sa fie mai bn!voi aveti prea muulti invitati si noi nu avem deloc,mai trim. cativa la mine;
barbatu`meu vrea sa mergem la mare cu fata cand face un an
cris-acum imi explic de ce esti asa slaba,te omoara terorista,bn ca a ta doarme noaptea, a mea a dormit ciuiciu azi-noapte si abia acum sa culcat ,abia ma mai tineam pe picioare si uite asa ma facut sa bag o cafea si mi-a fugit somnul
ema-baga tare dariusica,ca sa odihnit destul mami
alic-a plans naty rau cand i-ai facut gaurile?si eu vreau sa-i fac gauri lui reby,dar imi este mila de ea
si acum hai sa va scriu si un banc sa va mai descretesc umpik fruntile:
In cimitir, groparul sapa linistit tragand din tigara. La un moment dat vede ca din mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Atunci mortul se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu o lopata dupa ceafa. Groparul: - Radem, glumim, da’ nu parasim incinta …
reby,printesa lui mami
cris_82 spune:
iry sa stii ca asa este..am slabit de la noptile nedormite si teroarea din bucile lu' fi-meadupa 2 luni in care nu stiam daca e zi sau noapte,am recurs la regim draconic ca ajunsesem la 45 kgsorry ca ai avut o noapte de cacaosper ca sa nu se mai repete in seara asta si sa ai o nopate linistita de banc ce sa mai zic... ce tupeu pe mort
P.S. sectorista s-a trezit la 3 fix..
Brotac Terorist
alic spune:
Reby, a plans Naty, dar nu foarte tare...si a trecut repejor
curaj! cu cat o amanam mai mult, cu atat e mai greu
Cris, ai vazut ce fetita cuminte e Miru? sa mai zici ca nu-ti da timpi de respiro
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)