**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ne-am intors si noi acasa, am fost la mall cu o prietena si cu micutul ei, e cel mai bun prieten a lui Rares si ne-am distrat bine cu ei, i-am dat pe masinute, i-am plimbat ca afara ba era soare ba nori, nu stiai cand te ploua.Ieri am fost la ei si am fost intr-un parc f frumos va punem pozici sa vedeti si voi! Piticul meu doarme de la 15.00 sper sa mai doarma inca o oara macar sa ma pun sa fac umpic de curatenie ca fuge casa.Dupa ce se trezeste vine cuscra la noi cu Stafania si tre sa le pun umpic la loc sa nu fuga cand le vede
Multumesc fetele ca mi-ati zis cum sa scriu bolduit, neuronul meu nu a judecat cum se face.
Siminamultumesc, sper si eu sa iasa bine, asa cum zici tu principalul e sa ne simtim bine si sa fie inconjurat de oameni pe care-i iubeste si care-l iubesc. Eu nu mai stiu de la cate luni i-am dat painica eu stiu doar ca am inceput cu coaja de painica, dar cum a zis si Cris si eu zic ca poti sa incepi linistita!
Andreea asa cum zici trebuie sa facem niste sacrificii cu zilele astea...am fost azi la Carrefour si am vazut 6 farfurii cu Winnie la 8 ron, 6 coifuri la fel..nu mi s-au parut scumpe, mai erau si cu printese si cu Mickey, deci dc vrei poti da o fuguta sa vezi.
Cris azi i-am facut paste cu vanilie, maine am sa incerc orezul cu caise fiindca trebuie sa iau caisele, am vazut ca in piata au aparut deja caise
Iry hai ca-ti trimit macar 10, iti trimit soacra, cumnata si cu cumnatu in primul rand ca mi-s tare dragi.... foarte tare bancul
Va pun pozicile cu noi de aici: http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/VineVinePrimavara#5468513499181940802

P.S sper ca mi-a iesit bolduit

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

N-am reusit

Rareselul creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Eu o sa plec acasa!
Va urez week-end placut si linistit!
la buburuze si la mamicile lor!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

LMA Alessia Stefania bubu de Picky sa cresti mare si sanatoasa si tot la fel de frumoasa si desteapta(scuze de intarziere dar e din suflet) Nu pot sa stau mult am intrat doar sa va salut si sa va spunem ca suntem bine, rele si tot fara dinti si ceva nou...mergem de o mana. Va pupam si va imbratisam va pun si niste poze noi:
http://picasaweb.google.com/yioanna/Noi#5468564589092646754

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hello gagici sectoriciul a parcat ,deci sunt o fericita

alic cumintenia ei e din an in paste
lavi smecherullllll a furat pufuletii hihihihi si se pare ca cu noul prieten e pus pe fapte mari cu florileia mami sa pui mana si sa strangi bani la saltea sa-i cumperi o masina la baiat
simina multumim la fel
yioanna hihihihi ce dulce e stefi si tu bucata buna

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Cris multumim

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

am vazut niste poze tare mumoase cu buburuzoii nostrii,adika stefania si rares care sunt tot mai mumosi
fetele,v-am pus un banc tare pe mail-ul comun
de nb
fetele,unde sunt timpurile acelea cand nu mai faceam fata cu recuperatul?!un mik mesaj la 2 zile...Haide-ti sa incercam sa scriem,ca vad ca ne pierdem pe drum!

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Iry esti mortala cu bancul tau, am ras de m-am prapadit, mersi ca mi-am mai descretit fruntea dupa ce piticul meu mi-a vomitat rau de tot, nush din ce cauza, m-am cam speriat ca i-a iesit si pe nasuc...si ai dreptate hai sa ne mobilizam sa scriem ca pe vremuri...multu de complimente nici voi nu sunteti mai prejosmulti
Crissarumana iaca scriu bolduit, de asemenea ii multu si la cuscra caci astfel m-am luminat, sa stii ca tre sa pun de-o parte bani de pe acuma ca precis va vrea ceva avioane, pupicei multi!
Cuscra mea draga ce mult mi-ar placea sa intri mai des, va pup dulce dulce!
Va doresc o noapte linistita si ne "auzim" maine!
Va

Rareselul creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Salut fetelor!!!
Cred ca a-ti cam uitat de mine, ceea ce e si normal, nescriind de atata timp, sincer nu am mai scris pt. ca efectiv nu mai am timp sa recuperz ce scrieti si sa scriu asa, fara sa citesc, mi se pare lipsa de bun simt din partea mea. Nu m-am mai atins de calculator de saptamani, mi-am dedicat tot timpul fetitei mele, care creste pe zi ce trece si face o gramada de lucruri, la fel ca si ai vostrii, cred. Mi-e tare dor de voi. Noi mai avem un pic si facem un an, asa de repede trece timpul asta, asa as vrea sa-l pot opri, nu ma mai satur de ea, cand o vad cate a inceput sa faca, ce mare s-a facut ma topesc, mi asa de draga, parca nu mai exista nimeni in lumea asta, in afara de ea. Am cazut in borcanul cu melancolie . Sunt sentimente pe care le stiti asa de bine. Am intrat doar sa va spun ca suntem bine, facem pasi, chiar ture prin casa si e atat de fericita,imi place ca stie sa cada fara sa se loveasca, stie sa ceara papa, zice mami, tati, ada, no, scoate o gramada de cuvinte bebelusesti, arata cu degetul cand vrea ceva, nu se mai uita la bebe tv, e prea preocupata de ce intampla in jurul ei, face ham ham cand vede un caine, face ca si maimutica ooooooo, ne imita cand stranutam, face hatiii, nu prea mai vrea sa pape legumele ei, imi arata mancarea gatita pt. noi, drept pt. care am inceput sa gatim fara sare si alte condimente, are o pasiune pt. mingi, danseaza, ar sta numai afara........... si cred ca ar mai fi, dar nu mai imi amintesc.
Cred ca si bebeii vostri sunt niste scumpi, cresc copiii nostri!
Va pupacesc si incerc sa mai intru, chiar daca nu reusesc sa va citesc!
copilasilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Bamsy, eu nu te-am uitat si sigur ca nici fetele! bravi Maiei pentru nazdravanii ai dreptate, toate simitm la fel, nu stim daca sa plangem sau sa radem...a trecut timpul, acum suntem mamici cu experienta si cu copilasi mari

Lavi, super pozele...ce plimbareti mai sunteti ....si ce-mi place cum te iubeste Rareselul

era sa uit meniul:
dimi - iaurt cu banana (napolact 3.5)
pranz: ghiveci de legume in care am amestecat galbenusul de ou
seara: branzica, biscuiti si cativa pufuleti(a dat asta mica a mea de gustul lor si nu se mai satura.)

ups: era sa uit pupicul pentru Reby

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput