**Buburuze de 2009 in actiune (20)**
Raspunsuri - Pagina 8
emanouela spune:
simina 25 lei sedinta la domiciliu...si sedinta dureaza pana cand termina tot ce e de facut adica vreo 2 ore...tipa e ft constiincioasa si pune pasiune in ceea ce face. se trezeste si acummmmm....in general de 2 ori pe noapte....o data il pacalesc cu suzy si a doua oara ii dau laptic...il mai las pana cand o sa refuze singur sa mai pape lapte noapte pt ca a cam scazut cantitatea de lapte pe care o mananca ziua. al meu seara inainte de nani papa cca 200 ml lapte....mai putin da, mai mult nu pt ca cam cu 1 h inainte papa cerealele sau grisuletul sau ce-i mai dau eu. da, eu si cris ziceam ca ii dam pufuleti....cred ca tuturor picilor le plac...Darius acum ca are dinti ii rupe si e tareeeeeeeeee fericit
eu inca nu ma confrunt cu batutul din picior sau alte alea....si sper sa nu dau de asta...cand mai face figuri...bate in masa cu mainile....il ignor pur si simplu si nu dureaza mult aceasta iesire
alic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMi Alic, noi avem leaganul asta : http://picasaweb.google.ro/lh/photo/MXKk-0QXKpg3jPBvIZOrog?feat=directlink , si Bubu e foarte incantata de el mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 AM IMPLINIT 1 ANISOR |
de asta ziceam si eu, deci e bun; la noi in carrefour e 30 de lei; merci, Dana!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
cris_82 spune:
ema hmmmmmm,deci are gusturi bune bestiuta
dana eu cu a mea deja am luat-o pe campii,daramite cu atatiade ce anume ai prins leaganul?????
simina poate viseaza urat sau amorteste..nu cred ca e neaparat de la dinti tot asa haleste si a mea,iar uneori chiar mai putin.Daca vrei un bibe mai mare gasesti de la tonystory si costa 7 roneu pot sa vad pozicile
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
bai frate,dar chiar nici o poza nu pot sa vad
Brotac Terorist
DanaMi spune:
Cris leaganul l-am dus la tara si l-am prins de un nuc, aici acasa nu as fi avut unde decat sa bag dolturi in tavan
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
cris_82 spune:
eu intrebasem penru ca ii fac un loc de joaca la piticanie cu nisip si toate cele..leagan,topogan,cos baschet..si probabil si o mica piscina din aceea donflabila..si musai imi trebuie pe un cadru sa pun leaganul si la ce scoruri am vazut
Brotac Terorist
Deea_24 spune:
La multi ani MangaGirl! Multa sanatate, liniste si dragoste!
Karina si Darius! Sa cresteti mari si sanatosi!
Simina am vazut pozicile! Un frumusel de baietel ai tu acolo!!! E un scumpic! Dana are dreptate, chiar seamana cu Miru!
alic si noi avem leagan din ala! Ne place foarte muuuult! Noi l-am pus la tocul usii! hihihi o sa il mutam in curte cat de curand.
reby-iry ce mare a crescut Reby! O frumusica, sa o mananci toata nu alta!
Anna mvai dar ce scump e Vladut cu pulpa in manuta!!! nyam nyam (cum zice Darian cand papa sau cand vede ca ii pun in farfurie ) Un duuuuulce, mai dulce nu se putea!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
reby-iry spune:
simina1980-reby nu are stare o secunda,zici ca e bagata in priza,de dimineata ce e mai linistita :-*
simina,stai linistita ca si reby,daca nu o las sa faca ce vrea ma musca de mana si se enerveaza la maxim,si daca ii dau o palmuta imi face si ia mie na-na :),inca nu am ce-i face,la mine e problema ca trage de ruter,de cablu de la internet,deci e numai pe distrus si nici nu o pot lasa sa faca ce vrea,ii mai pun patutul in fata,dar gaseste ea mereu cate ceva nou.
ema-pei azi incepu-se cumnatul iar cu fitze,dar i le-am taiat :)m-am facut rea ca nu se mai putea :)
spuune-le la iepele alea ca le bag la conrupere de minori, si vai de ele daca intru cu fimea in parul lor :)reby,e pofesionista,daca nu scoate mana plina de par nu se lasa,asa ca...
in privinta buciloor goale iti spun eu ce sa faci,ii pui o pereche de ochelari de soare,care se vede mai intunecat si ii spui ca a venit noaptea si trebuie sa faca nani :)
cris-eu imi notam pe hartie,ca sa nu uit,deci cuscra,esti copil mic pe langa mine,ce sa mai vb de alta pagina,ca eram baaaata!si acum cred ca sunt mai rau;
anna-mama-doamne ce frumos e vladut,printr-e lalele,asa imi place cum isi tine el ciolanul;asa mama,papa ca sa te faci maare :)va poopacesc pe amandoi
nicuratze-nu ma mai enerveaza,ca am inceput sa-l pun la punct :):-*
alic-ma bucur ca v-am putut fi pik de ajutor,sa stapaniti sanatosi masina
simina-ce baiat maare ai tu acolo si frumos,poop pe degustatorul de cabluri :)
danami -sa mutat gradinita de copii la tine acasa!poop pe biencuta frumoasa
lavinia-ms,ce bn ca-ti faci timp si de tn,eu am uitat de cannd nu mi-am mai fac unghiile :( :-*
deea-multumim
reby,printesa lui mami
cris_82 spune:
cat mi se umple si mie cada cu apa,trec repede la atac
am vazut pozicile pana la urma si simina puiul tau e un dulce ,iar dana a bunghit binechiar ca parca e tero a mea
iry acum si cu tine..pai nu trebuie si a mea sa aiba cu cine sa se asocieze??adica ce??numaia mea sa fie un demolici si terorici in persoana??eu am noroc cu voi fetelor ca intru pe forum si mai vorbim ca altfel ma tampeam in cel mai rau hal
bag seama ca de fi-mea nu va place..asa ca nu va dau nici o bucatica de prajitura,na..
Brotac Terorist
DanaMi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 cat mi se umple si mie cada cu apa,trec repede la atac am vazut pozicile pana la urma si simina puiul tau e un dulce ,iar dana a bunghit binechiar ca parca e tero a mea iry acum si cu tine..pai nu trebuie si a mea sa aiba cu cine sa se asocieze??adica ce??numaia mea sa fie un demolici si terorici in persoana??eu am noroc cu voi fetelor ca intru pe forum si mai vorbim ca altfel ma tampeam in cel mai rau hal bag seama ca de fi-mea nu va place..asa ca nu va dau nici o bucatica de prajitura,na..mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai) Brotac Terorist |
ce patisi maica? am pierdut eu ceva?
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR