**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Elena, saru'mana, am reusit

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si eva face la fel...crize de personalitate...tipa seda cu fundu` de pamant,s4e arunca pe spate si bate din picioare.ACU` deexemplu da cu batista bebe in ecran,roade un pulverizator si ma trage de cap.Ieri am iesit desculta in fata blocului asa urla de tare.Acu` ma baleste..adica pupa si face gargara.....dseara duc fata la mama si scriu in amanunt.pup...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
cris cat am facut masaj m-am gandit la toata lumea ca doare ca draq...dar dupaaaaaaaaaa, cand am dat de placerea de dupaaaaaaaaaa mi-a fugit orice gand...si-a ales singur mergareata....din mai multe la asta s-a dus si am dat noi cu presupusul ca asta ii place si l-am achizitionat...si am dat cu presupusul bine pt ca ii place tare mult...bazdaganiile alea sunt 2 pui de porumbel
irino in sfarsit va mai vedem si noi la ochi....ia vezi ce faci de acu...ca a dat caldura, fete multe, cat mai goale....fa ceva sa nu puna ficiormiu ochii pe alta....si tu esti enervanta, ca si cris....2 slabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici
tero inca e la masa si sa vad cat ma lasa si pe mine sa ma destrabalaz pe aicea

Nu stiu inca daca s-a dat cafeluta,dar azi va servesc cu irish cream,o perfuzoaica pentru amatoare,trabuce si vougue fum]

La Multe Lunite inainte

Karina Elena buburuza de Annkkaa
Darius Stefan Gabriel buburuza de Anaela
sa cresteti mari si frumosi

si LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!
MangaGirl impliniri alaturi de cei dragi si sa fi iubita

ma duc sa schimb cacacioasa ca pute de la bucatarie pana la minesi revin...

meniu

7:40 formula 180 ml
9:20 paine cu crema branza
13:30 ciorbita vitel cu smantana + lapte 130 ml
17:00 budinca gris
20:45 formula 240 ml

iry ce mare s-a facut rebeca
dana ce de copiisi tortul e numai bun
lavi pai esti o fericita cu 2 ore jumate dormite fata de 9 in, ale melein cazul asta o sa ii iau si eu ham sa vedem daca-i place la gagicao sa incerc si eu sa-i dau ficatel asa ca pana acuma mi l-a refuzat categoric in orice combinatievad ca dupa 3 zile de oscilo tot nu i-au trecutmoamaaaaaaaaaaaaaa,un mic haplea
alic cred ca o sa fie foarte fumos duminica,cel putin asa s-a anuntat

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Hello

Cris, multumim de cafea si trabuce, eu am un ham de la chico, dar pe noi nu ne-a ajutat deloc nici inainte sa mearga si nici acum, asta este : http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/siguranta-31/hamuri-de-siguranta-461.html. Tortul a fost foarte bun am facut tiramisu., Cred ca as lua-o razna sa am zilnic atatia copii in casa

Alic, noi avem leaganul asta : http://picasaweb.google.ro/lh/photo/MXKk-0QXKpg3jPBvIZOrog?feat=directlink , si Bubu e foarte incantata de el

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Ma bucur sa aud ca nu numai puiul meu tipa si bate din picioare,asta ma face sa nu mai simt ca am gresit cu ceva fata de el pana acum.
Alic-asa am inteles si eu ca vremea va fi frumoasa la sf saptamanii deci nu-ti mai face griji.Si eu i-am dat pufuleti si ii plac tare mult.Se pare ca tuturor copiilor de plac.Parca si Ema si Cris spuneau la fel.Spor la pregatiri ptr duminica!
Lavi-ce bine papa Raresutul!Dar la ce ora te trezesti dimineata ca pe mine ma uimesti cand vad la ce ore tarzii scrii?Eu la ora 22.30 deja sunt in pat.
Ema-cat te costa masajul?Asa mi-ar placea si mie.......Dar sa stii ca meriti dupa atatea nopti nedormite.Acum se mai trezeste Darius noaptea?Eu ma ingrozeam cand citeam de cate ori se trezea Dariusica pe noapte.Eu am avut noroc la faza asta ca Andu de la 2 luni mi-a dormit toata noaptea-bine s-a mai trezit el ca sa-i dau pe suzi dar nu dura 3 minute si adormea la loc.In schimb de vreo saptamana ma dispera-se trezeste plangand pe la 4 dimineata de uneori ma si sperii-dimineata i-am facut repede 90 ml de laptic,altfel nu a tacut.Eu zic ca de vina sunt dintii dar ma mir ca se potoleste cu lapte.Sa-i fie foame?Seara la culcare papa 240 ml lapte.ai vostri cat papa seara?Nici nu am bibe mai mare .
Dana-Am vazut pozici cu multi copilasi si o sarbatorita in trend(violet).Da' n-ati rupt turta sau n-ati luat motul?
Hai ca trimit msg asta si mai scriu unul ca vreau sa pun si niste poze.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Deci poze noi http://picasaweb.google.com/simina.cretu/Poze8Luni?feat=directlink

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

La Multe Lunite inainte [font=Arial Black]DARIUS[/font=Arial Black] te iubeste matusica
La Multe Lunite inainte [red]Karina Elena buburuza de Annkkaa

sa cresteti mari, sanatosi si plini de bucurii

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!
MangaGirl[/red]
multa sanatate si multe realizari alaturi de cei dragi

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Simina, i-am rupt turta week trecut a fost si ziua nasei ei si cica asa se face la fete, inainte sa implineasca 1 an, avem poze de la turta in albumul PETRECERE BIANCA

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Simina , frumos foc razvanelu , in poza asta http://picasaweb.google.com/simina.cretu/Poze8Luni?feat=directlink#5465472082169773986 parca seamana cu Miru teroriciu

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput