**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

is ametita de placereeeeeeeeee...face fata asta un masajjjj de atunci pe moment imi vine sa o bat dar dupaaaaaaaaaa e demential de bine
am uitat sa va zic ca ieri am bagat pe contul comun niste foto
cris fata hai si nu ai putut zice pana acu sa fiu si eu in rand cu lumea
cuscra eu cred ca radea de cuvul lui...creste Darius...are 3 dinti si al 4 lea e pe vine, a cucerit toate fetele de la 18 ani in sus
anooo fata haiiii....da ci faci??? sunteti bine sanatosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mai fetelor ...voi somati iar???
anna aaaaaaaaaa,deci de acuma pana la 2 ani nu cum auzisem eu...valeuuu pai e vai si amar de bucile,creierii si ficatii mei[hep] stii ca trebuie sa ne dai idei cum sa le calmam temperamentul ca altel ma vedeti la stirile de la ora 5 cum ma primesc aia de la Palazuda,e nasol cu atatea petreceri ca o sa-mi cam bata vantul si in late parti u numai in buzunare
emooooooooooooo fata hai,tu te-ai gandit si la mine cand te-a masat tanti aia????mai frate..da ce hummer ia- luat tu la voinic ia uite-l cum se da pe spate si face cu ochiul la gagiciscuze iry numai la cele de peste 18 ani..fata,ce pui mei e cu dihaniile alea in copac???

mai fetelor eu musai trebuie s-o pun de-un viol pana nu vin neecologistii aia de la lacul rosu ca astia se instaleaza cu cortul si fac ravagii ai naibiidar nici cuscra-mea vad ca nu a mai intrat ca e necesara si o replica

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

poze noi cu reby http://community.webshots.com/album/577482523LQHUJE

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Elena, Simina, Lavinia, Ema, Andreea, Deea, Ana, va multumim mult si va trimitem multi

http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/AMIMPLINIT1ANISOR?feat=directlink

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Azi a fost super afara, neam simtit foarte bine, Raresucul a dormit de amiaza 2 ore jumate
Cris 9 min a dormit teroriciu? asta da record, imi pare rau...si la mine se da tonul la petreceri in mai, in 8 e nepotelul meu, in 10 nasu, in 23 Rareselul, iar in 27 o prietena buna, deci sa ne tinem bine nu?...e super ok cu hamul, azi l-am testat si nu -i e frica, merge fara sa-l tin de manuta, la inceput a vrut sa-mi simta mana apoi si-a dat drumul, eu zic ca e f util.Ficatelul il fac cu ceapa ca si pt noi doar ca lui nu-i dau ceapa doar ficatelul zdrobit, i-a placut la nebunie cu mamaliguta desi pana acuma nu a vrut sa auda de ficatel
Iry felicitari la Rebekuta, astept cu nerabdare pozicile cu voi ca mi-e tare dor de voi.Multu de complimente, intr-adevar sunt tare dulci Rares si Stefania impreuna si sa vezi ce se bucura unul de altul cand se intalnescTe mai asteptam
Cris sa treaca mucisorii colorati si sa nu-i mai pape Miru
..apropo de haplea Rares a halit 270 ml de lapte inainte de culcare si asta dupa ce la 18 cand s-a trezit a mancat jumate fructe, i-am mai dat din nou cremvuste ca balea la al meu si in parc 2 biscuiti, iar la 20.30 a mancat si un iaurt
Anna multumim cu siguranta o sa o scot sa o pun in rama, mai ales ca am promis si la pediatra ca ii ducem poze cu stumfii, ambii merg la aceeasi pediatra si ii sunt tare dragi amandoi si stie ca sunt iubiti..tare scump e Vladut si mama ce mi s-a facut pe pulpana de la el din manuta
Cris bine ca ai zis sa ma ancorez bine la noapte
Iry ce printesa am vazut o scumpete de fata si mami ce bine arata, sunteti frumosi toti trei!
DanaMi inca odata la multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii, bubu sa fie mereu sanatoasa si voi impreuna cu ea, e o scupa si Darius(sper ca bine am retinut) e tare dulce...si ce de copii ati mai avut.
Gagici merg si eu sa-mi fac manichiura si apoi la nana!
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Uitasem sa pun meniul pe maine :
7.00 laptic
11.00 gris cu fructe si scortisoara
14.00 cartofiori cu ficatel(ce-a mai ramas de azi)+ lapte 180 ml
17.30-18.00 cereale bebe
20.00 iaurtel
22.00 laptic
Cam asta mancam maine cu mici devieri de la ora stabilita.
Gata astept sa se usuce lacul de pe unghii si merg sa dorm!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Lavinia multumim

Mai fetelor spuneti-mi si mie, va rog, cum fac sa adaug prieteni ca ma chinui de 30 min si nu reusesc

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Lavinia multumim

Mai fetelor spuneti-mi si mie, va rog, cum fac sa adaug prieteni ca ma chinui de 30 min si nu reusesc

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Dana,si eu m-am luptat,vezi la postare fiecareia,ca este iconita cu Yahoo,etc,si mai este o iconita cu doi omuleti si un plus..apesi acolo

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

ANNA,,mi-a luat Reby vorba din gura...ma uit acum la poze cu Vladut,ca tot stau sa descarc ceva.

REBY,,imi pare rau ca te enerveaza cumnatul,abia astept sa vad cat a mai crescut printesa ta!

DANA,ce petrecere frumoasa,multe felicitari pentru tort!

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara, dragele mele!!!

Nicuratza, de ce nu poti vedea filmuletul? si asta e cenzurat?

Picky, ce-i cu pesimismul asta? ia un pupic sa-ti revii!
abia astept sa vad cum merge pletosica!

Eumada, felicitari pentru dintisor! la mai multi si fara dureri!

Reby, ce mai faci? sper sa revii repejor...stii ca pana la urma am trimis om la essen? si ce ford fain mi-am luat

Simina si Naty tipa , plange si tranteste daca nu-i convine sau daca ii iau ceva preferat din mana; si asta de vreo luna incoace....cica asta ar fi personalitate; de cele mai multe ori ii distrag atentia..o duc la geam sau ii povestesc de catelul de afara...si uita

meniul nostru:
dim. mar, banana, portocala
pranz: galbenus de ou cu zeama de la ciorbita noastra de perisoare
seara: cas cu iaurt si mamaliguta
azi i-am dat pufuleti pt prima data...a halit pe nerasuflate vreo 10 ; sper sa n-aiba nic...

fetele, eu sunt in dubii cu vremea, sper sa n-am ghinionul sa fie urat duminica, ca s-au dus planurile mele de mot...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput