**Buburuze de 2009 in actiune (20)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multe lunite! Biancaaa...sa cresti mare si sa fii sanatoasa si sa o stresezi pe mamy
1 ca sa nu uit.....madaaaaaaaaaaa am si eu o rugaminte....nu mai buli mama paginile ca ma apuca Craciunul pana citesc ceva....
2 multumim pt urariiii
3....deja am uitat
picky da draga mea, ma apuc de scoala ....stai linistita ca nu fac ca tine...tocmai acesta a fost motivul pt care nu am facut-o pana acum, sa nu fiu colectionara de acte...merci merci...stiu cum sunt fructeleeeeeeeee acolooo numai ca noi suntem la Romanica...profit si eu ca inca aici de mai mananca produse sanatoase, inca mai pot lua de la tara una alta...dupaaaa Dumnezeu cu mila
ano am pacalit ....gata, is apta
cuscro da-i in bot fata hai....ce puii mei
cris...clar....putem sa ne deschidem gradina zoologica pupam si tero
lavi multumim multumim...gata, am pacalit lumea...pupam si strumf mic
nicutarze... sa iasa dintisorii mai repede si fara durere...si noi stam la al 4 lea si balesteeeeeeeee
sper ca nu am omis pe nimeni....ca azi m-am desteptat....ca sa raspund la toata lumea am deschis 2 pagini in paralel...voi cred ca faceti de multttt asa...e la mine lojica functioneste mai greu si de am omisssss, e din viteza si imi cer scuze
hai va ....ma duc sa ma dusuiesc ca tre sa apara tanti cu masajul....intru dupa sa va fac in ciuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cica tero a dormit..9 minutema impusc la propriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....acum tipa,demoleaza si inspecteaza o gaura pe la birou

iry sincer nu m-am putut abtineai fost tare cu cumnatul..si noua ne e foarte dor de tine si de rebekuta si te asteptam cu noutati si pozici cu mica printesa
elena ce s-a imtamplat???pai dupa 15 se da tonul la petreceri..mai exac de pe 14..bunica,eu, tata,o prietena si fi-mea...dec i sa ma tin binesi binenteles ca ma voi bucatarii in adevaratul sens al cuvantului
simina azi sunt doar la stadiul de cirbita de vatel cu verdeturi din gradina si smantyana de cumparatsi deseara snitele de soia cu crusta crocanta si picanta si cartofi prajiti cu salata de spanac,rosii si castraveti
Tero face adevarate crize de istericaletipa cat o tin plamanii..ba mai imprumuta si de la vecinul si se da cu curul de gresie sau trage de manerul de la cuptor pana il deschide ca sa-si racoreasca dracusorii din cur.Nu mereu face asa,dar are zile in care chiar nu intelege "nu,nu e voie" si se incapataneaza sa faca cum vrea ea si sfarseste prost ca :ba isi prinde degetele la sertare sau la usile de la dulapioarele din bucatarie,ba se loveste cu capul de margine de la birou cand vrea sa se suie pe el,ba aluneca cand vrea sa ajunga la magnetii aia de pe frigider care se sparg si cade aiurea si lista poate continua cu o gramada de chestii la care face un circ monstru..am inteles ca acum au loc primele crize de personalitate si apoi undva in jurul varstei de 2 ani si jumatate e urmatoarea..deci sa ne tinem bine si nervi de otel

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Simina, si Cezara are crize din astea. De cele mai multe ori incerc sa-i distrag atentia cu ceva interesant, dar sunt si dati cand o las sa planga si o ignor. Azi dimineata se sprijinea de canapea, tipa si batea din picior Nici macar nu stiu ce vroia.

Dana, inca o data LA MULTI ANI BIANCAI!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

BIANCA MARIA!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

andreea eu credeam ca numai pe a mea o apuca din senin bazdacul,dar vad ca are companieoricum uneori fac la fel ca si tine..o ignor si o las sa planga ca dacavede ca nu o bag in seama ii trece imediat
lavi sa imi spui cum e la voi cu hamul ca si eu vreau sa-i iau la sectorici si inca sunt in dubiianul trecut am avut capsuni pana in septembrie,asa ca nu vad de ce anul asta o sa faca exceptiesi daca nu mai prinzi capsunele,macar niste zmeura si tot e cevacum ii faci ficatelul????
ema da tu cum credeai ca faceam eu inainte cand ma trezeam ca am de citit cate 2-3 pagini???mai ales in perioada cand astia de la electrica aveau pitici pe creieri cu "lucrarile lor" si toata ziua ciu-ciu curent???traiasca pagina in paralel de acord cu gradina zoo

sectoricioasa molfaie la un smoc de patrunjelfrateeeeee si ce-i mai placeeeeeee....

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Dana, Elena, Lavinia, Picky, Simina1980, cris multumesc de complimente

Reby bine ai revenit!

eumada felicitari pentru dintisor!!! Imi aduc aminte ce fericire a fost si la noi cand a aparut primult dintuc!

Simina1980 si al meu tipa... eu incerc sa il fac sa uite de ce vroia spunandu-i frumos ca nu e voie si de ce nu e voie (chiar daca nu stie el ce zic eu inca si apoi ii arat o jucarie ce-i place sau dansand cu el, sau scotand sunete ciudate (adica ma maimutaresc sa nu mai tipe si sa uite ce vroia sa faca ). La noi inca merge.

cris ce-mi place cand povestesti de Miruna!

Andreea trebuie sa fie tare scumpa Cezara cum arata ea ca ceva nu-i este pe plac! printesa!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

despe rebekuta ce sa va spun,s-a ridicat in picioare acum o saptamana,nu a putut din cauza mea ca sunt tantaloaica,avea in jurul ei o perna pt alaptat si nu putea sa se ridice,mi-a spus cumnatul sa-i iau perna si cum i-am luat-o sa ridicat,imi era frica ca asa ii tremurau picioarele...insa acum e profesionista,bineanteles dupa muulte cazaturi si lovituri...primul lucru care il face cand o pun dimineata in patut este sa se ridice in picioruse,iar cand se trezeste la fel ca iubirea ei ia pozitia de 4 labute :)

felicitari pt primii pasi lui stefania,miru si bianca
cris-cum se mai simte miru?mai e bolnavioara?poopam teroriciul in frunte cu teroroaicea mare :)
nu stiu de ce mamici vb ca sunt active la alte topicuri,ce sa fac daca sunt mai batuta in cap!
ema-moama ce putos mic si dulce am vazut!poop pe iepurila al mik,de care mi-e f dor,cum va simtiti in romania,am citit ca treb sa incepi scoala,bafta!si baga tare si inv franceza,oricum e muult mai frum decat germana,cred eu!
ce face ginerica?nu l-a agatat nici una pe acolo?!ca sa vezi ce-i sparg moaca,daca nu mi-l lasa in pace;astazi cand m-am uitat pe mail l-a vazut reby pe darius si radea in hohote,uite ca nu si-a uitat iubitul :)chiar am ramas surprinsa
serialbastre-sanatate muulta cezarei
anna-mama-tot citesc ca ati fost la gradina zoologica,dar nu vad pozele,cred ca am ratat eu ceva,la cum am citit eu capitolul...
daniella-ce sexos il imbraci pe denisache,e tare dragut cum cotrobaie el prin caruturi
deea-parerea mea e ca darian isi descide propriul salon pt coafat,o sa-i mearga f bn si o sa mai tunda si el din cand in cand gagicile sexoase :)
eu nu am vazut nici o poza cu darian,nu stiu ce e cu mn :(
alic-poopam pe naty
sigur uit pe cn ca asa sunt eu din fire cascata,dar revin...
poze pun mai tarziu,promit
lavinia-am vazut poze cu vesnicii indragostiti,sunt superbi impreuna si ce sa mai vb de mamici
anna-pune-mi si mi-e poze,asa ca pt o cascata,cu vladut ca nu l-am mai az de muult si-mi este dor de el

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

eumada-felicitari pt primul dintisor
isis-bn ai venit!te asteptam cu povestioare despre voi
trebuie sa mi se trezeasca fetita si fuugim in parc,promit ca o sa intru mai des,sigur nu reusesc zilnic dar o sa ma mai bag si eu in seama la cateva zile
va pooop si va iuuubesc muuuuuuult

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

a halit sacul asta mic si fara fund,o juma de castron din ala baban cu ciorbita de vitel cu smantana si adineauri si 150 ml lapte ..acum isi suge buza de jos si manaca mea e la tricou si eu inca trag speranta ca o sa adoarma ca sa nu-i bag un sut in bucinelele ei de terorista..

deea asa e si la noi a fost ceva minunat cand a aparut primul dintisormai ales ca scapasem de perioada miorlaicioasa si se anuntau nopti dormite pe dea-ntregulmiruna...miruna e teroarea intruchipatafapt dovedit de nenumarate ori pe zi atat mie si cat celor care ne calca pragul.Toti care vin.."vai,ce dragalasa e.." dupa ce pleaca,la cateva zile se aude "copilul ei???aoleuuuuuuuuuuu"..restul e no coment
iry manca-o-as eu pe eabravo rebekutateroriciasa mica e inca cu zmeii colorati la purtator si se pare ca-i place..am dedus dupa faptul ca ii tot cauta cu limba pe aia care vin la valeun mare si de la noi

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Bianca! Iti doresc multa sanatate si fericiire, pui scup

Deea, a vazut pozele, are un chip angelic Darian E dulce foc si tuns, si niste ochi
Lavi, este super poza cu Stefi si Raresel in leagan, neaparat sa o scoateti si sa o inramati! Va invidiez ca iesiti impreuna in parc, eu nu a cunostinte cu copii de o seama cu Vladut... multi si pt mamicile fruoase
Nicuratze, cum mai e puiul, mai supara dintitisorul? sa treaca repede
Picky, asteptam pozele!! Vladut e bine, e la nivelul catarat
Mada, felicitari pt dintisor!
Iry, nu am facut poze la zoo, dar daca ti-e dor de fi-miu uite aici poze http://family.webshots.com/photo/2450958260106226777bKBumc
Felicitari pt ridicatul in picioruse vad ca nu prea ai ave bebelusi in gasca
Simina, Andru nu e nici alintat si nici tu nu ai gresit cu nimic, toti copiii trec prin faza asta care tine destul de multisor, pana spre 2 ani. La unii e mai accentuata "razvratirea", la altii ai putin, dar isi incearca fortele, testeaza limitele si permisivitatea parintilor. Cu rabdare o sa depasiti cu bine perioada! Si Vladut se supara pe mine cand vrea intens ceva, dar nu intotdeauna. De obicei incerc sa-i explic de ce nu facem ce vrea el si sa-i arat altceva ca sa-i captez atentia.
Ema, bine ai lucrat-o pe tanti psiholoaga fugi la masaj si gandeste-te si la mine, nu fi egoista
Cris, ce ancacioasa mica ai tu acolo, bravo! terorici scump. Mama, ce de petreceri aveti luna viitoare

Noi zilele astea am stat mai mult pe afara, profitam de vremea frumoasa.

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput