**Buburuze de 2009 in actiune (20)**
Raspunsuri - Pagina 4
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
dau o ,o perfuzoica cu ness,trabuce si vougue(ce faci cuscra???)
Meniu:
7:20 formula 180 ml
9:30 paine cu zacusca
13:20 ciorbita vitel + lapte 120ml
17:00 cereale mami
20:45 formula 240 ml
orice pica in munuta e numai bun de papat
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!Bianca Maria sa cresti mare si frumoasa
deea tu chiar vrei sa ma vezi lesinata de pofta????oricum stii ca trebuie sa faci si o fetita dar ei nu-i tai parul,da??
nicuratze bunatati alea????stai sa vezi ce inseamna bunatati..dar dupa 15 mai incolo si un andrei sa iasa dintisorii mai repede
lavi pai daca veniti la mare,te astept pe la mine la o capsuna bioia sa vezi ca in curand si raresul o sa mearga singurel
picky e adevarat ca sunt multe fete care nu mai intra pe aicea,dar nici noi nu ne lasam batute asa usor si sa pierdem topiculvaiiii,pune mana si condu un pic si ai sa vezi ce bine te simtipoti sa faci cont pe yuotube si sa-l descarci acolo si dupa cxe vedem filmuletul sa restrictionezi acesul
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
mada felicitari pentru dintisor
picky multam de cafelutasi spor la treaba
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
DanaMi spune:
Neatza gagici
Picky, multumim (un pupic pt rine si unul pt Stefi )
Cris, multumim si pt cafelutza si la fel 2
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
reby-iry spune:
neata fetele!
tocmai va spuneam ieri ca nu pot sa intru si uite ca asa m-am enervat si i-am spus cumnatului ca eu eram f activa pe un forum si de cand a venit el nu am mai intrat;nu i-am spus de ce,doar l-am intrebat ce vb atata cu nevasta-sa?
dupa care i-am spus ca si eu vreau la PC
Nu mi-a spus nimik.
Eu am renuntat la leptopul pe care va spuneam ca mi la luat sotul ca,comanda pe care o vroiam puteam sa o fac doar in aprilie si a spus ca dureaza prea muult si ca nu mai vreau si am primit un gutschein cu banii sa-mi cumpar ce vreau eu;dar pana la urma cred ca tot o sa mi-l iau...trimet repede sa nu vada cumnatul ca am scris de el si mai revin cu povestioare
va poopacesc si-mi este nu dor,ci ffffffffffffffffffffffffff dor de voi
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
nu pot sa intru in contul comun,nu stiu de ce,imi apare ca m-am logat si-mi dispare,m-am uitat in josul paginii si nimik,simt ca innebunesc
reby,printesa lui mami
reby-iry spune:
gata,am gasit
am uitat de plic...vai de mine,ca nu mai stiu nici sa umblu la net...
reby,printesa lui mami
nicuratze spune:
Buna ziua si de la noi,
Trebuia sa fac treaba,dar m-a sunat o verisoara si mi-a dat o veste trista..
DEEA,ce baiat superb ai,zau ca nu se vede ca e terorici pe fata lui!
(ti-am lasat un mesaj pe mess de ziua lui Darian,si d-aia am zis asa)
PICKY,vreau si eu s-o mai vad pe Stefi!
Multumesc mult mamicii care m-a trecut in listuta
CRIS,ce e dupa 15 mai?
DANA,,La multi ani Biancai,sa creasca mare si sanatoasa !
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Simina1980 spune:
Neata!
La Multi Multi Ani frumosi si plini de sanatate si noroc Bianca .Mami si tu sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta.
Picky-mi-ar parea tare tare rau sa fie cum ai spus tu adik sa dispara acest topic.Sunt insa de acord cu Cris ca nu trebuie sa lasam sa se intample asta.Eu incerc sa scriu in fiecare zi mai putin in week-end cand asa cum am mai spus mi-e sila sa deschid calculatorul dupa o sapt in fata lui.
Lavi-si eu i-am dat lu Andutu ieri mamaliga cu ou si branzica si i-a placut tare mult.la plimbareti!
Reby-ne bucuram ca intri macar cat de putin.Printesa ce mai face?
Mada-felicitari minunicii ptr primul dintisor!La noi la cateva zile a iesit si al doilea!Tinem pumnii sa iasa fara dureri si urmatorii.
Deea-ai un puiut tare frumos asa cum spus si Picky si cu bucle si fara bucle!
Anna- si lu Vladut un si mai mare.
Cris-azi ce mai gatesti bun?
Hai sa va intreb ceva:ai vostri pui plang si tipa atunci cand nu le faceti pe plac?Si voi cum procedati in aceste situatii?Al meu cand nu-l las unde vrea el sau nu-i dau ce vrea el tipa de ma iau durerile de cap la propriu.Sa fie prea alintat?Dar putem vorbi de alintat la 8 luni?Acum 2 seri imi venea sa plang de ciuda-ma tot invinovateam si nu stiu unde am gresit.
Ma apuc de treaba!Intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
lavinia.p spune:
Bianca Maria bubu de Dana Mi, LA MULTI ANI bubu mic sa cresti mare sa fii bubu mare, sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti bucuri parintii fiindca merita mult!
La multi multi ani inainte!
Deea,Picky multumim
Picky eu sper sa nu fie asa cum zici tu ci doar sa fie toate mamicile afara cu piticii fiindca e vreme frumoasa si o sa-si faca timp sa ne scrie si ele, doar ca sunt foarte prinse si obosite.Stiu dupa mine fiindca asa am fost si eu, efectiv nu am putut scrie o vreme, dar acuma iata-ma la datorie...Rares si-a mai dat drumul oricum merge tinut doar de o singura manuta si e incantat si azi pun hamul cu noi in parc si mai exersam fara tinut de manute sa vedem dc reusim!
Picky multam de cafea si spor la lucru!
Eumada felicitari pt dintisor
Cris am baut si un ness de la tine, multam
Cris sper sa ajungem la mare anul asta, cu toate datoriile pe care le avem nu stiu ce sa zic...dar cu siguranta dc mergem dam navala la voi si devoram capsunicile dc or mai fi pana atunci
Nicuratze veste trista?imi pare rau sunt alaturi de tine
Simina si Rares facea asa eu nu l-am bagat in seama catva tinp cum tipa si se scancea si acuma nu mai face(nu chiar tot timpul)Pupici multi de la noi
Fetele mele dragi va las, merg sa-i dau la pui sa pape si apoi iesim afara, ne auzim mai incolo!
Meniul nostru de azi:
7.00 lapte
11.30 cremvuste cu painica
14.00 mamaliguta cu ficatel+180 ml lapte
17.30-18.00 fructe cu piscot
20.00 iaurt sau pufuleti sau orice
22.00 laptic
Va pup pe toate si pe bubu din dotare!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009