Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.....sau buna ziua....cum vreti voi

Ral_eli, super tare.... si eu sunt singura in birou, dar nu e cazul sa ma trag de nimic, ca de-abia mai suport sutienul pe mine....daca o mai tin in ritmul asta o sa ajung de la B la E....

pupici la ursulici...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Nu va mai stresati asa mult cu simtomele de gravidute care apar si dispar, oricum mai ales cand ne apropiem de trimestrul 2. Mai bine sa ne bucuram ca ajungem cu bine in trimestrul 2 ca atunci cica ne simtim cel mai bine si sa ne bucuram de el cat mai mult.
Eu de exp, nu am avut nici o senzatie de sani tari, cel mult ma mananca sfarcurile si asta nu tot timpul. Deci mai bine sa fim fericite pentru BB-ul nostru din burtica si sa nu ne mai gandim la ce este rau.
Gabriela sunt alaturi de tine ...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca
cand e ultima eco recenta? dupa 9 saptamani daca nu s-a intamplat nimic rau cu bebe sunt mici, dar foarte mici sansele sa se mai intample ceva. ca au disparut simptomele nu inseamna chiar nimic la 12 saptamani... era si cazul sa dispara... sau le vrei pana dupa nastere? disperarea iar e normala... hormonii si nervii ne joaca mari feste in perioada asta. curaj! e bine!

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Acum 2 saptamani a fost ultima eco... totul era ok atunci.
Fireste ca vreau sa dispara simptomele, dar nu stiu daca am eu norocul asta
Multzu de incurajari

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Celesta, rusinica...la 12 sapt stresezi copilasul ala mic!!!! Dormi profund femeie, relaxeaza muschii....o sa vezi ca e bine! Eu incepand cu sapt 10 nu mai am nimic de-a face cu sanii! Pot sa spun doar ca se vad niste vene, de zici ca-s harti si sunt mai calzi, dar atat...nu sunt tensionati, nu ma mai dor! Si am si citit ca dupa primul trimestru se relaxeaza si ei in cel de-al doilea, fiindca in ultimele 3 luni vine "viitura".
Bafta azi la eco si sa vezi ce vesti bune ne aduci, poate vii si colorata!

Symo 13+

Doamne ajuta!

12+

Mergi la inceput

Fetelor hai la o plimbare, este asa fain afara
Dupa zilele trecute cu norisori pe cer avem si noi o zi insorita
Eu ma duc putin la plimbare, revin cu aer proaspat mai incolo

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

din plangaciosa si emotiva (saptamana trecuta), de azi ma simt in forma si sunt super nevricoasa si l-am ales ca tinta pe sot , ma iau la trante cu el pe mail
am tacut atatea saptamani dar azi trec la atac

9+

Mergi la inceput

Scuze pentru cele care sunt la servici dar poate va puteti lua pauza de masa

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
o pentru toate, ne-auzim mai incolo!
aaah.... si ce mai mancati? ce-ati mai mancat in dimineata asta? mi-e rau, nu pot manca nimic, dar poate-mi faceti o pofta...

13

Trist subiect... nu pot manca decat cereale (musli) cu fructe uscate si lapte, legume si fructe crude si ocazional cartofi copti sau prajiti. Ieri seara am gustat mai mult o bucata de carnat... nu pot manca pic de carne sau peste

In prima sarcina am fost atenta sa iau cat mai multe proteine si am avut si un super rezultat de 4kg, slabut si lungan (nu a fost pufos deloc

Voi reusiti sa mancati carne???

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

nici eu nu pot manca carne. noi mancam peste de 2 ori pe saptamana, acum nu suport nici sa-mipomeneasca, doar ca am o pofta ciudata de cremwursti (eu de f multi ani nu pun gura pe preparate din carne, gen salam, kaiser, cremwursti), dar acum singura carne o pot manca sunt cremwurstii si cu ce pofta ii mananc!!

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

din plangaciosa si emotiva (saptamana trecuta), de azi ma simt in forma si sunt super nevricoasa si l-am ales ca tinta pe sot , ma iau la trante cu el pe mail
am tacut atatea saptamani dar azi trec la atac

9+

iarta-l ca numai hormonii is de vina

12+

Mergi la inceput