Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Doamne pissi, te inteleg asa de bine, exact asa am simtit si eu la cele 2 sarcini pierdute, dar de data asta m-am straduit sa fiu cat se poate de pozitiva! Si sa stii, ca-ti spune Stan Patitu', ca la sarcina actuala sanii nu au fost un indiciu, asa de mult au fluctuat starile!!! V-am mai spus, ma trageam de tzatze, numai sa ma doara putin....sunt si eu paranoica, recunosc. Dar, ma repet, trebuie sa fii pozitiva si sa-ti spui mereu ca bebe e bine, ca nu are de ce sa nu fie asa si sa lasi totul in seama lui Dumnezeu. Sincer...asa am facut.

Symo 13+

aprob

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Ajutooooooooooor !!!!!!!!!!! Nu am dormit toata noaptea de griji, m-am foit intruna in pat si am fost de 100 de ori la baie sa vad daca nu sangerez sau ceva Mi s-au fleoscait sanii, greata a disparut ca in ceata si pana la ora 14 cand am programare la dr. mi se pare o vesnicie... Nu stiu ce-i cu mine de m-a luat asa disperarea

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici nu mai sunteti pe aici?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Felicitari bebelu!! Cred ca te stiu de la aspirante Sarcina usoara si la termen Ursuletzi sanatosi in burtica la toate o zi minunata!

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata fetelee

abia tin pasul cu voi. desi eu sunt ff activa pe DC. dar nu stiu ce aveti de umpleti pag una doua.

am facut ieri bhcg a iesit 212 la 3 sapt si 4 zile. eu zic k e bine. maine il repet sa vad cum evolueaza.

Olga bine ai venit printre noi si sarcina usoara si la termen

GAbriella felicitari pt rezultate. ma bucur ca au iesit bine si ai vazut si inimioara la bb

eu citesc cate 2 pag si rasp. k sa nu uit

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Sanii mei...tot in cupa D au ramas, dar dupa doi ani si doua luni de alaptare, nu stiu ce as fi putut cere. In afara de greata care ma termina seara, si nu dimineata, ca prima oara, sarcinile sunt identice. Mai vedem de acum inainte

hehe! esti de-a mea! bine ai venit! eu inca alaptez. putin ce-i drept. si deocamdata nu am motive sa renunt. sper sa nu ajung la E...

pisi, te inteleg foarte bine din pacate... dar sansele sa ti se intample de 2 ori la rand aceeasi chestie sunt destul de mici. eu am pierdut 2 sarcini una dupa cealalta dar din motive diferite. imi dau seama ca asta nu te incalzeste prea tare. si nu avem nimic decat speranta ca va fi bine, increderea si optimismul pana in ultima clipa posibila.

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Florina, la Medlife dar si in alte clinici din cate am inteles, bitestul este 195 Ron. Nu am auzit de mai putin pana acum. Eografia este 250 Ron, $D cu aparat foarte performant. conteaza insa si ochiul ca degeaba e bun aparatul

ba da. la synevo pe site zice ca este 99 de lei. numa ca daca medicul tau nu lucreaza cu synevo de pomana e mai ieftin acolo...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Ajutooooooooooor !!!!!!!!!!! Nu am dormit toata noaptea de griji, m-am foit intruna in pat si am fost de 100 de ori la baie sa vad daca nu sangerez sau ceva Mi s-au fleoscait sanii, greata a disparut ca in ceata si pana la ora 14 cand am programare la dr. mi se pare o vesnicie... Nu stiu ce-i cu mine de m-a luat asa disperarea

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

cand e ultima eco recenta? dupa 9 saptamani daca nu s-a intamplat nimic rau cu bebe sunt mici, dar foarte mici sansele sa se mai intample ceva. ca au disparut simptomele nu inseamna chiar nimic la 12 saptamani... era si cazul sa dispara... sau le vrei pana dupa nastere? disperarea iar e normala... hormonii si nervii ne joaca mari feste in perioada asta. curaj! e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

- spaime preluate de pe dc:
*de schimbat hartia igienica roz cu una de culaore alba pentru o mai buna verificare la sters
* tras de tzatze sa vedem dc ne mai dor din 5 in 5 min (noroc ca sunt singura in birou )

si eu care ieri imipromisesem ca o sa fiu zen

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Celesta, rusinica...la 12 sapt stresezi copilasul ala mic!!!! Dormi profund femeie, relaxeaza muschii....o sa vezi ca e bine! Eu incepand cu sapt 10 nu mai am nimic de-a face cu sanii! Pot sa spun doar ca se vad niste vene, de zici ca-s harti si sunt mai calzi, dar atat...nu sunt tensionati, nu ma mai dor! Si am si citit ca dupa primul trimestru se relaxeaza si ei in cel de-al doilea, fiindca in ultimele 3 luni vine "viitura".
Bafta azi la eco si sa vezi ce vesti bune ne aduci, poate vii si colorata!

Symo 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
Multumesc douradoudou pentru instruire, sper ca am inteles si sa am ocazia sa ma si testez cu un nou capitol
Gabriela felicitari pentru eco, ai dreptate seamana cu un ratoi
Felicitari si celor care au aflat culoarea caruciorului si celor cu vesti bune de la eco!

12+

Mergi la inceput