Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi neata burtici am venit cu vesti bune in primul rand azi facem cinste ca schimbam prefixul Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la sfarsit ....la eco am vazut odorul ....e in parametri cum zice medicul ...deci totul e bine...azi mergem la teatru la "Doctor de femei" cu Bendeac, am auzit ca e super...sa vedem si "sa ne radem" si noi putin lorin si eu o am pe asta cu bucuratul inainte...dar vb ta ce inseamna "inainte"...dr. aseara ne-a zis ca "teoretic" s-a cam dus riscul de avort ![]() bun venit noilor burtici ![]() Doamne ai grija si de noi 10+ |
Sunset, felicitari, sa fiti sanatosi si voi si cei dragi...si noi

Vmadelain, parca tu intrebai unde ne intalnim in Cismigiu. Am vorbit cu fetele sa ne vedem la intrarea principala, ce de pe Bd. Regina Elisabeta, la 10. Oricum, inainte ar trebui sa facem schimb de nr. de tel pe PM ca sa stim si noi daca intarzie careva, unde sa vina etc.
Ieri am invins!!! Mi-am gasit blugi, la Miniblu, unde intrasem deja
azi sunteti cam tacute ...

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
douradoudou spune:
buna diminetzul..mdaaaa tipic pt neuronul me atrofiat: voaim sa-i raspund cuiva dar am uitat
.. revin..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
diana.b spune:
mirunam m-ai bagat in ceata........ ai spus ca schimbi prefixul si eu repede cu 
apropo, si la mine la semnatura s-a modificat ceva....

9+
BuburuzaL spune:
' Neata burticute!!!
Sunt aici si eu, prezenta la datorie. Citesc tot, desi mi-e cam greu sa tin pasul cu voi, mai ales acum ca oboseala si lenea au pus stapanire pe mine...Cat despre paranoia, sunt in grafic si eu, dar incerc totusi sa raman optimista ca stie DD ce face!
Imi pare rau pentru esecuri, sa va ajute Cel de Sus sa treceti cu bine peste aceasta incercare si sa reusiti din nou!
Ma bucur pentru vestile bune, pentru ca ursuletii sunt in grafic si mamicile plutesc de fericire. Sa ajungem cu bine la capatul calatoriei si sa ne tinem ursuletii sanatosi in brate!
Moshulik mamica de fetita draga!!! Ma bucur tare mult pentru tine!
Va pup si aveti grija de voi, eu va raman fidela in continuare, chiar daca nu postez atat de des, dupa cum am mai spus, lenea e cucoana mare si in perioada asta trebuie sa las dupa ea...Asteptam 10 mai sa mergem la eco sa ne vedem ursuletii!!!Numai bine!
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Olgutzika spune:
Pisi, fa un Bhcg in dinamica, adica azi o analiza, maine alta, si vezi cum sunt valorile. Sau fuga la medic ca sa scapi de stres. Tinem pumnii!
Ana, indraznesc sa te stresez si eu cu calculele? Eu sunt nascuta pe 28.04.1978, omul pe 10.05.1973 si Sof pe 25.02.2008 Saru'mana
!
Miruna, si eu as avea nevoie de o rochita pentru un botez. Tot astept sa scap de greata asa, sa o pot lua la picior. Sa faceti multe poze la intalnire, la urmatoare vreau sa vin si eu ( pe 08-09 ii sarbatorim pe baieteii prietenelor mele, fac 4 anisori
si plecam la munte
)
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b mirunam m-ai bagat in ceata........ ai spus ca schimbi prefixul si eu repede cu ![]() apropo, si la mine la semnatura s-a modificat ceva.... ![]() ![]() ![]() 9+ |
Diana noi implinim maine 12 saptamani, dar nu-i nimic, ai fost prima ca ne-a urat

Florina, la Medlife dar si in alte clinici din cate am inteles, bitestul este 195 Ron. Nu am auzit de mai putin pana acum. Eografia este 250 Ron, $D cu aparat foarte performant. conteaza insa si ochiul ca degeaba e bun aparatul
Olgutzica, parerea mea este ca rochiile nu trebuie sa fie de gravide neaparat, dimpotriva! Cele de gravide, de la noi, sunt gen sac, in culori groaznice. Asa iti iei o rochita normala, mai lejera sau elastica si o sa arati super. Anul acesta gasesti si model babydoll dar si rochii foarte ample, deci ai de unde alege. O idee de rochii super, asta mai mult de amageala, gasesti pe siteul IsabellaOliver.com. Dupa parerea mea au cele mai frumpase haine de gravide.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
ana_o spune:
Olgutzika, Sof arata ca ar fi fata... daca n-a nascut in 2008.
dupa test, acum ar iesi baiat. dar cum 28.04.2010 e actual.... sunt iar 50%-50%.
ce-o vrea Dumnezeu... si la mine e aceeasi situatie, tot cu 50%-50%, dar eu imi doresc sa dea gres, ca vreau fetitaaaaaaaa! ![]()
buna dimi la toate, ma simt putin rau, cred ca merg sa ma plimb prin curte, e miros de primavara, mi-au inflorit liliacii si lalelele, iarba e verde si grasa (pe unde mai e) si se simte mirosul ei specific, de verde crud.... of, ce mai iubesc anotimpul asta! 

o
pentru toate, ne-auzim mai incolo!
aaah.... si ce mai mancati? ce-ati mai mancat in dimineata asta? mi-e rau, nu pot manca nimic, dar poate-mi faceti o pofta... 
13
MSymo spune:
Doamne pissi, te inteleg asa de bine, exact asa am simtit si eu la cele 2 sarcini pierdute, dar de data asta m-am straduit sa fiu cat se poate de pozitiva! Si sa stii, ca-ti spune Stan Patitu', ca la sarcina actuala sanii nu au fost un indiciu, asa de mult au fluctuat starile!!! V-am mai spus, ma trageam de tzatze, numai sa ma doara putin....sunt si eu paranoica, recunosc. Dar, ma repet, trebuie sa fii pozitiva si sa-ti spui mereu ca bebe e bine, ca nu are de ce sa nu fie asa si sa lasi totul in seama lui Dumnezeu. Sincer...asa am facut. 
Symo
13+ 
Olgutzika spune:
Ana, merci
! Mi-a mai facut cineva calculul acum cateva saptamani si mi-a spus acelasi lucru
Si mie tot fetita mi-a placea, dar...sanatosi sa fim, pana la urma! Da, e superba primavara
, ma bucur mult ca iti umple sufletul tie
. Eu am mancat Bake Rolls cu sare si iaurt de baut, as manca numai chestii sarate...
Miruna, asa este! Eu am o problema cu marimile insa, ca am 1.80 m si Dumnezeu mai stie cate kilograme...greu gasesc de imbracat! Vineri seara era inchis la Rococco in Baneasa, dar daca zici ca erau uratenii, nu mai pierd vremea pe acolo...

in primul rand azi facem cinste ca schimbam prefixul
....e in parametri cum zice medicul
...deci totul e bine...azi mergem la teatru la "Doctor de femei" cu Bendeac, am auzit ca e super...sa vedem si "sa ne radem" si noi putin