Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
gabriella1 spune:
Mi-e dor de tata.sufletul urla.....si geme...
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sunset_zuzi spune:
neata burtici
am venit cu vesti bune
in primul rand azi facem cinste ca schimbam prefixul
Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la sfarsit
....la eco am vazut odorul
....e in parametri cum zice medicul
...deci totul e bine...azi mergem la teatru la "Doctor de femei" cu Bendeac, am auzit ca e super...sa vedem si "sa ne radem" si noi putin ![]()
lorin si eu o am pe asta cu bucuratul inainte...dar vb ta ce inseamna "inainte"...dr. aseara ne-a zis ca "teoretic" s-a cam dus riscul de avort 
bun venit noilor burtici 
Doamne ai grija si de noi
10+
pissi78ro spune:
Salut, fetelor.
Chiar daca nu scriu prea des, eu va urmaresc continuu. Imi place tare de voi, cat de amuzante sunteti si de incredere.
Ana_O - m-a impresionat povestea ta. Am apreciat enorm faptul ca ai luat asa o decizie grea. Nu multe femei ar fi avut aceasta tarie.
Gabrielle, Ral_eli - ma bucur tare ca totul este bine cu bebeii vostri. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si voua putere.
Va pup.
pissi78ro spune:
Eu sunt tare suparata si infricosata. Parca de ieri nu imi mai simt sanii deloc durerosi. Parca s-au lasat. Asa s-a intamplat si data trecuta, cand am pierdut sarcina. Intr-o dimineata mi-am simtit sanul stang mai moale si fara sa fie dureros. Am stiut ca e ceva in neregula. A doua zi a inceput hemoragia. Stiu ca pare ciudat, dar imi cunosc bine corpul.
Nu stiu ce sa fac. Oare ii posibil sa se fi oprit sarcina din evolutie din nou la 5 saptamani? Eu am programare la echo saptamana viitoare, dar pana atunci innebunesc. Azi noapte in somn ma cautam la sani si mi-a spus sotul meu ca am inceput sa plang.
bebelu86 spune:
neata fetelee
abia tin pasul cu voi. desi eu sunt ff activa pe DC. dar nu stiu ce aveti de umpleti pag una doua.
am facut ieri bhcg a iesit 212 la 3 sapt si 4 zile. eu zic k e bine. maine il repet sa vad cum evolueaza.
Olga bine ai venit printre noi si sarcina usoara si la termen
GAbriella felicitari pt rezultate. ma bucur ca au iesit bine si ai vazut si inimioara la bb 
eu citesc cate 2 pag si rasp. k sa nu uit ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
diana.b spune:
am aparut...![]()
gabriella esti super tare si haioasa cu eco....... oricum lasand gluma la o parte chiar seamana cu o ratusca...... la cat de haioasa esti tu, e normal sa-ti iasa si pozele haioase...... nu de alta dar dupa aceea te-ai panica 
madarnic cum poti sa te plangi sa esti slaba si ai sanii mari.... de o viata imi doresc asta..... mi se pare super sexy o femeie care arata asa 

ana_o ma bucur sa aud numai de bine, insa nu e foarte obositor drumul pana la Timisoara....... acum merge, dar cand vei fi in 7-8-9 luni cred ca va fi epuizant
sunset_zuzi La multi ani si sa auzim numai de bine! 
8+
ALEXA1985 spune:
Pissi nu trebuie sa iti faci griji, se intampla sa nu ai simptome, asta nu inseamna ca bebe a patit ceva.
Loredana si Olga bine ati venit, va urez si eu sarcina usoara si la termen.
Ma bucur pentru fetele care deja l-au simtit pe bebe.
Misticgirl astept vesti de la tine.
10+
florina22 spune:
'neata all!
scuze ca nu am mai scris insa la birou a devenit o nebunie,sefa mea imi tot da chestii de facut..nu m-a intrebat macar o data de cand am anuntat ca sunt gravida daca mi-e bine sau rau, desi se vede pe fata mea ca nu ma simt tocmai ok...nu inteleg cum pot unele femei sa fie atat de egoiste si de rele...dar, sapt viitoare sper sa fac rost de program redus si sa ma mai relaxez...
intre timp simptomele au plecat vreo cateva zile si au revenit...asta e, e bine ca mi-a mai dat putin ragaz sa-mi mai revin, rezistam noi pana la sfarsit si cand vom vedea minunea ne topim!
miruna cand ai eco de bitest? eu am vineri, abia astept, nu stiu cum am rezistat 2 sapt fara sa il vad, a fost greu!!! sper sa treaca timpul mai repede pana vineri!!
pupici la toate burticile!
[+10 sapt]
Olgutzika spune:
Neata!
Va multumesc tuturor pentru primire
! Doura, multumesc ca m-ai trecut in listuta
.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco
Doar d-astea sa primim de acum inainte!
Ii tin pumnii Sugubinei sa iasa cu bine din aventura la Fundeni, e oribil acolo
.
Sanii mei...tot in cupa D au ramas, dar dupa doi ani si doua luni de alaptare, nu stiu ce as fi putut cere. In afara de greata care ma termina seara, si nu dimineata, ca prima oara, sarcinile sunt identice. Mai vedem de acum inainte ![]()