Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

i-am relatat si sotului intalnirea cu bebe si consultul si cica data viitoare sa o intreb si de tati, sa-i prescrie si lui ceva ca si ei sufera alaturi de noi (a se vedea paranoia mamei)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

noapte buna burticutzelor!
in noaptea asta sper sa dorm mai bine fara griji

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

dia tm multumesc pt urari...sa fim toate sanatoase si sa avem bb sanatosi asta e cel mai important.

va las pt toate din partea mea!!!

mami fericita de eric si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui rala

Unele au plecat de la serviciu, altele au ajuns acasa... unde au gasit... placinta cu branza! Ce mai! Sotul asta al meu e decis sa ma rasfete big time.
Eu merg pe jos la si de la birou, un drum de 30 de minute aproape in fiecare zi, si eu imi doresc un pedometru, pana acum incercam sa imi bat recordul de viteza pana la birou, ajunsesem la 20 de minute, acum am lasat-o mai moale, dar tot imi place sa merg pe jos. Daca n-as face macar miscarea asta, cu tot rasfatul as ajunge... cum zicea Gabriela? Cat turnul Goliei?
Bun venit olgai si lui lorin si felicitari liana, ai vazut draguta ca e totul ok cu bhcg-ul? .
Eu spre dupa-masa, dupa job nu prea mai sunt buna de nimic prin casa, nici macar vase nu mai spal. Sper sa rezist asta seara pana mai apare lumea pe aici, Crisu ne-a lasat cu ochii in soare in plin suspansu' povestii iar Gabriela a aruncat bomba si a plecat dupa analize. (Apropos de bomba, si eu o sustin pe M).

10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Buna Burtici!

Ma surprindeti pe zi ce trece! Sunteti extrem de active, greu va fac fata!

Dar sunt la curent cu toate capitolele! V-am citit si urmarit pe toate! Nu am mai putut sa va urmaresc curent caci am fost plecata la socrii, au cununat, pregatiri multe, etc.
Ana_O m-a marcat povestea ta, iti doresc putere si interventie divina ca totul sa se finalizeze cu bine pentru tine si bebe.
Gabriella felicitari pentru "ratoi" Sa fie sanatos si sa va bucure in continuare!
Crisu[b] asteptam finalul povestii!

Bun venit si noile membre, ma bucur ca ne inmultim.

Fetelor confirm inca o data prezenta pe 8 mai, dar nu am inteles sau nu am retinut unde anume va fi intalnirea in Cismigiu, la care intrare?

Dragelor, de vreo 2 zile am inceput sa am si emotii ca ceva ar fi in neregula cu bebe sau cu mine, ma apuca o paranoia, de chiar stau si beau cate o gura de apa pentru fiecare gand urat care ma ia, ma chinuie si noaptea si nu pot sa dorm, ma rog...asta ca mai arunca si ursanu de barbate-meu cate un brat peste mine, ca el vrea cica sa ma ia in brate Gabriella zici ca am baut apa dupa tine!
Dar tot singura ma calmez, pun mana pe burtica si zic ca o sa fie bine,fiindca imi doresc tare mult ca bebe sa fie sanatos, prea multe nu-mi mai doresc!
Curand schimb semnatura in 9 sapt, si prin urmare mai avem putin pana se termina trim I, si o sa rasuflu mai usurata!

Va las ca parca acum ma rapeste somnul si nu vreau sa-l ratez!
Va pup cu drag pe toate si va urez somnic cat mai odihnitor!

Madalina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Salut fetelor. Am lipsit motivat , m-am mutat in apartamentul nou Sambata asta si nu am internet ca inca nu am semnat contractul.
Am citit de vestile proaste de la alinadwara si ana_ladycat , sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste momentul acesta dureros .

Am primit rezultatul de la testarea Down, trisomie si spina bifida si suntem bine riscul este negativ. Am fost nevoita sa merg sa-mi iau si haine de gravida pentru ca burta mea nu mai vrea sa intre in pantaloni. Si la magazin am primit o veste foarte proasta am mai crescut o cupa la sutien . Port acuma 32E chestie care a pus-o in dificultate pe vanzatoare, care m-a mai masurat odata si a zis ca nu a auzit de combinatia asta .
La cealalta sarcina am trecut de la cupa B la cupa D si nu am scazut dupa ce am incetat alaptatul. Daca continui asa o sa fiu o scobitoare cu tate .
Cred ca dupa ce termin cu alaptatul merg la doctor sa-mi micsorez sanii.

Gabriela felicitari pentru ratoi sa-ti creasca mare si sa stea cuminte la caldurica pana la momentul cel mare.

Ma bucur pentru toate fetele care au aflat culoarea carutului, o sa mai fac si eu o incercare sa aflu acum pe 30. Sper sa am succes.
Fetelor, va urez la toate sarcini perfecte, sanatate si liniste sa puteti sa savurati perioada asta frumoasa.

Si nu in ultimul rand:

La multi ani Alysa!!!

Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

buna dimi!
burtica plimbareatza s-a intors de la timisoara! imediat vestile, dar sa urez si eu bun-venit noilor burtici!

bineinteles, va multumesc din suflet pentru incurajari...nu stiu daca stiti, dar gandurile bune din partea celorlalti, pot face minuni! va multumesc mult... si normal, speranta moare ultima!
deci...
vestile!
toate bune, doua vesti mai putin bune.
toate bune, adica bebele e ok, sanatos si... foarte neastamparat! am stat 30 de minute cu transvaginala in mine si am tot sperat sa-i prindem ceva, un cuc, o pasa.. NIMIC!!! bebele meu se tot urca pe peretii uterului si se invartea si se rasucea si n-avea stare neam! cu toate ca primele minute a fost cuminte, nu s-a miscat si ne-a tratat cu fundul!
i-am prins un profil 4D interesant, dar coastele lui sunt cam subnutrite , atat a ras doctorul de mine... saracele costite sunt mici, abia s-au format, dar eu va spun ce-am vazut. nasucul mi s-a parut putin in vant, ca al meu , dar stai sa-l vad peste 5 saptamani.... aaaah, pliul nucal(?! zic bine?) are 1 mm (sau cm?!)... bai, sunt obosita, de pe drum, a nu se uita ca am facut aproape 600 km ca vantul, deci am scuze pentru ca nu sunt exacta in detalii. dar stiti voi ce vreau sa spun, oricum, e de bine. aaaah, si bebe are mai mult cu o saptamana, trebuie sa schimb semnatura!
vestile mai putin bune sunt:
1. placenta e joasa, de aia am si avut sangerari in primele 8 saptamani. nu pot naste normal si vom programa cezariana undeva in octombrie. oricum, aici raman, voi sunteti ale mele si eu a voastra.... ce daca nasc in octombrie, nu?!
2. placenta joasa= NO SEX!
dar nu e un motiv de ingrijorare... sa nu uitam ca si daca as putea...si daca as vrea... NU AM CU CINE!!!!

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gabriella, esti precisa in detalii. fix ratusca sau ratoi! atata timp cat e al tau si tu a lui, sanatos si sa se nasca la termen! ca iubit va fi extrem de mult! si sa fim noi sanatoase, in putere si cu tinere de minte, ca in momentul in care va sti sa citeasca, sa-i aratam noi odiseea ca sa-si faca o parere despre cum a venit pe lume si cum a fost asteptat!
hihi, complot!
gata, va las, iar ma prinse 3 dimineata citindu-va. saracul bebe, de aia de urca pe pereti!
ah... si bebele sta cu capul in jos, oare nu-l deranjeaza?!
sunt indragostita de frumuselul meu cu coaste subnutrite, abia astept sa-i pup ochisorii!
vreau si eu un mic dejun ca al vostru.... uitai sa mai spun si ca de la periatul pe dinti atat am vomat... am gatul iritat, sper sa pot adormi.
ah, inca ceva, pe mine m-a pus sa fac direct triplu test, pe data de 20 mai. fara bitest, ca cica nu-i vede rostul.
pupici, ne bagam sub plapuma si sper sa reusesc sa adorm!

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata!
oferta: limo, lapte,cafea ,si-un rachiu

ma bucur nespus ptr vestile bune. cate mamici fericite. si io ma trezii cu un zambet-a se citi ranjet-si asta numai din cauza ratoiului.
azi scot poza ca lumea si mi-l pun intre ochi ca nu ma mai satur de privit

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

madanic si mie imi e groaza de cresterea sanilor. si eu am trecut la sarcina trecuta de la B la D++ iar intre timp nu mi-au scazut. ce-i drept inca nici nu mi-au crescut. dar sigur nu mai vreau sa creasca nici un milimetru... succes la carucior!

sashenka si alte mamici care aveti deja 2 copii lamuriti-ma si pe mine: la a doua sarcina a mai fost asa totul roz ca la prima? adik se zice ca in timpul sarcinii nu iti cade parul si e stralucitor, ai tenul frumos si curat si luminos, etc etx. si la prima sarcina asa a fost dar acum la a doua... parca e chiar mai rau decat in mod normal...

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

madanic si mie imi e groaza de cresterea sanilor. si eu am trecut la sarcina trecuta de la B la D++ iar intre timp nu mi-au scazut. ce-i drept inca nici nu mi-au crescut. dar sigur nu mai vreau sa creasca nici un milimetru... succes la carucior!

sashenka si alte mamici care aveti deja 2 copii lamuriti-ma si pe mine: la a doua sarcina a mai fost asa totul roz ca la prima? adik se zice ca in timpul sarcinii nu iti cade parul si e stralucitor, ai tenul frumos si curat si luminos, etc etx. si la prima sarcina asa a fost dar acum la a doua... parca e chiar mai rau decat in mod normal...

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

nu a fost nici pe departe asa roz dar la a treia este ca la primaaa

Mami Andreea 9sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput