Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
gabriella1 spune:
multam burtici ptr urari! nu-i asa ca-i frumos ratoiul meu?
Miruna, da ,acolo in dreapta !

Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 gata,im haaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Analizele bune ,buuuune. adica n-am nici toxo,nici citomega,nici rubela ,nici clamidia.Glicemia 8,86 bhcg ptr saptamana 5-6: 73 641 am poza cu bblu de la echo,i-am auzit inimioara si am plans ca nebuna. ma tot uit pe poza,seamana cu un ratoi Gabriela 6+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Fataaaaaaa, felicitari!
imi imaginez ce bucurie pe tine...„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+
gabriella1 spune:
i-am auzit si inimioara si activitatea embrionara.halal bebel am!
sa dea Dumnezeu sa va bucurati la fel ca noi!

Gabriela
7+
celesta spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 multam burtici ptr urari! nu-i asa ca-i frumos ratoiul meu? Miruna, da ,acolo in dreapta ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gabriela 7+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
ha ha ha... tare de tot... leit ratoi cu gura mare
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+
gabriella1 spune:
burtici,bebelu vrea somn!
pup,noapte buna!maine ofer,ca de obicei, "energizante"

Gabriela
7+
ral_eli spune:
gabriela chiar ca e un ratoi![]()
am fost si eu la consult azi , cu inima in chiloti (ca de obicei), am tras si un bocet pe metrou (ca-mi intrase in cap ca sigur o sa-mi zica ceva de rau ca nu am mai avut nici un simptom de 2 zile). am intrat la doctorita , m-am asezat pe pozitie se tot uita la ecran si nu schita nici un gest, eu deja eram mai mult moarta si dupa un timp (care mie mi s-a parut o vesnicie) zice: "sarcina este perfecta" am tras un ofatt lung si i-am zis de spaima mea, si iar se afunda in ecran si numai spune nika vreo cateva minute si.. deodata se aude cel mai frumos sunet : inimioara la bebeu!
mi-au dat lacrimile de fericire de s-a emotionat si doctorita
sunt indragostita de bb! are mama un ursulet!
9+
moshulik spune:
Noutati:
sambata am fost la eco pt DT (BB e in grafic, toate masuratorile ecografice sunt in regula), am aflat marea surpriza....
o vedeti la semnatura
Moshulik
+13
celesta spune:
| citat din mesajul lui ral_eli gabriela chiar ca e un ratoi am fost si eu la consult azi , cu inima in chiloti (ca de obicei), am tras si un bocet pe metrou (ca-mi intrase in cap ca sigur o sa-mi zica ceva de rau ca nu am mai avut nici un simptom de 2 zile). am intrat la doctorita , m-am asezat pe pozitie se tot uita la ecran si nu schita nici un gest, eu deja eram mai mult moarta si dupa un timp (care mie mi s-a parut o vesnicie) zice: "sarcina este perfecta" am tras un ofatt lung si i-am zis de spaima mea, si iar se afunda in ecran si numai spune nika vreo cateva minute si.. deodata se aude cel mai frumos sunet : inimioara la bebeu! mi-au dat lacrimile de fericire de s-a emotionat si doctoritasunt indragostita de bb! are mama un ursulet! 9+ |
Frumos sentiment
Dar de ce ma faci sa-mi fie si mai tare frica?
In ritmul asta o sa o depasesc pe Gabriela la paranoia „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+
celesta spune:
| citat din mesajul lui moshulik Noutati: sambata am fost la eco pt DT (BB e in grafic, toate masuratorile ecografice sunt in regula), am aflat marea surpriza.... o vedeti la semnatura Moshulik +13![]() |
oooooooooo.... felicitari!!!!! nu stiu daca era ce-ti doreai, dar oricum ar fi, un copil e o binecuvantare si cand ti se confirma ca e sanatos si in grafic, ce-ti poti dori mai mult?

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+
ral_eli spune:
celesta nu te speria ca nu ai simptome , ele cica pot sa apara pot sa dispara, nu seamana o zi cu alta (cel putin la mine).
totul o sa fie bine. trebuie sa fim zen sa ne protejam bebeii
9+