Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

- spaime preluate de pe dc:
*de schimbat hartia igienica roz cu una de culaore alba pentru o mai buna verificare la sters

si eu care ieri imipromisesem ca o sa fiu zen

9+

asta cu hartia am facut-o si eu ...paranoia e in floare

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miruna, nu, si eu ma chinui rau cu carnea. Reusesc sa inghit cate un gratar subtire subtire de pui uneori, sambata am mancat un pic de curcan la cuptor...in rest nu pot decat legume, fructe, muraturi si uscaturi ( Bake Rolls, covrigei ). Aseara am mancat o tona de spanac, fara probleme, dar carne, oua...nope.

Alinushca, da, eu sunt dintre mamele nazi in ceea ce priveste alaptarea Sophie a papat lapte de mami exclusiv pana la 6 luni, si niciun alt fel de lapte pana la un an si doua luni, cand am renuntat sa ma mai mulg pentru masa la care lipseam de acasa ( am inceput serviciul cand ea avea 4 luni ). Suntem inca in plin proces de intarcare ( nu zic hop, desi sper ca am sarit deja...), greu pentru ea, greu pentru mine. Dar am reusit ( cred! sper! )
fara prea multe traume. Am intarcat-o si pentru ca mi-e ingrozitor de rau seara, nu mai faceam fata fizic, cand eu trebuia sa fiu relaxata si iubitoare cu copilul la san, eram incordata si nervoasa si cu voma in gat. Eu nu m-am mai simtit confortabil, si cred ca nu ii aduceam niciun beneficiu asa. In plus, a mai venit si vestea unui defect de alipire, vazut la doua eco, mi-a explicat doctorita ca nivelul ridicat de prolactina ( sustinatoarea lactatiei ) poate explica un progesteron scazut, asa ca ea, desi sustinatoare a alaptarii, imi recomanda intarcarea. Feritina e la subsol...trebuie sa ii dau si lui bebedoi sa pape, sa creasca linistit si sanatos. Ca a suferit Sofu'...imi pare tare rau, venea momentul intarcarii candva!

Scuze ca v-am naucit, si eu cu grijile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna nici eu nu mai suport carnea de nici un fel ...de fapt cu mancarea ne batem rau de tot....as manca doar inghetata de pepene

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna fetelor!
ma bucur sa aud numai vesti bune,asa sa fie pana la termen
eu va citesc dar nu prea pot tine pasul cu voi
Ana-o inpresionant cazul tau,te pup si ai grija de tine si de bebe
ANA draga mea,vreau si eu te rog testul eu:24.07.1981,sotul:26.01.1972
si fetita mea:2.02.2007

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

nu am putut manca mai nimic...
si am tras o tura de , astfel incat tot planul cu soare, flori si miros de iarba, s-a dus pe apa.
nici eu nu mai pot manca produse din carne sau carne. nici macar peste. am incercat ier niste bruschete, tot faceau reclama la ele, bruschetti maretti (?!), oricum, mi-au placut mult alea cu ulei de masline, rosii, oregano... si=atat. dar bune, chiar bune.
MSymo, tot 13 saptamani sunt si la mine, dar nu s-a vazut nimic . am tot asteptat sa se intoarca invers, dar nicio sansa. pentru tine, felicitari! vreau si eu fetitaaaaa!!!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

de mancat... eu as manca intr-una
Si de unde de felul meu ador dulciurile, acum dimpotriva, as manca doar chestii sarate, cu multe proteine. Nici o probleama cu carnea... dimpotriva.
Iar in locul micului dejun traditional (o budinca, sau un iaurt, sau lapte cu cereala), acum in topul preferintelor este ... un ssandwich cu pateu si castraveti murati. (la fel am fost si la prima sarcina).
Dar se pare ca organismul stie el ce stie, ca studiam sursele de acid folic si nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc pe locul intai ficatul ...deci asa se explica tendinta brusca spre pateu...

Ana, imi pare rau ca deja esti programata pt cezariana...sper sa ai o sarcina usoara si fara nici un fel de probleme, si evident ca poti ramane cu noi. Doar o sa mai fie si alte mamici care o sa nasca cu 1-2 saptamani mai devreme sau mai tarziu decat DNP, si n-o sa refacem grupurile din cauza asta...

PS: facem concurs de paranoia? aveam impresia ca am loc pe podium la un astfel de concurs, dar cand vad ce scrieti voi... sa verifici din 5 in 5 minute si de n ori pe noapte daa nu sa intamplat ceva ...
incercati sa va relaxati un pic ...stresul face rau bebelusilor;
si la sfarsitul primului trimestru e normal (si super placut) ca multe dintre micile neplaceri ale primelor lunis a dispara!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Dimitra, intre 2005 si 2008 au iesit doar fetite... si pana in 2011, din 2009, ies tot fetite. nu stiu daca e un raspuns bun pentru urechile tale, eu doar spun ce zice testul. la tine anii par sa corespunda bine.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_tm

de mancat... eu as manca intr-una
Si de unde de felul meu ador dulciurile, acum dimpotriva, as manca doar chestii sarate, cu multe proteine. Nici o probleama cu carnea... dimpotriva.
Iar in locul micului dejun traditional (o budinca, sau un iaurt, sau lapte cu cereala), acum in topul preferintelor este ... un ssandwich cu pateu si castraveti murati. (la fel am fost si la prima sarcina).
Dar se pare ca organismul stie el ce stie, ca studiam sursele de acid folic si nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc pe locul intai ficatul ...deci asa se explica tendinta brusca spre pateu...

Ana, imi pare rau ca deja esti programata pt cezariana...sper sa ai o sarcina usoara si fara nici un fel de probleme, si evident ca poti ramane cu noi. Doar o sa mai fie si alte mamici care o sa nasca cu 1-2 saptamani mai devreme sau mai tarziu decat DNP, si n-o sa refacem grupurile din cauza asta...

PS: facem concurs de paranoia? aveam impresia ca am loc pe podium la un astfel de concurs, dar cand vad ce scrieti voi... sa verifici din 5 in 5 minute si de n ori pe noapte daa nu sa intamplat ceva ...
incercati sa va relaxati un pic ...stresul face rau bebelusilor;
si la sfarsitul primului trimestru e normal (si super placut) ca multe dintre micile neplaceri ale primelor lunis a dispara!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

parca vorbesti de mine la obiceiurile alimentare din sarcina idem...

si nu rade de paranoia, ca se ia kidding

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

de dimineata stau cu teama.Adi e plecat in misiune/actiune ...Doamne,niciodata n-am sa ma invat !

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gabriella, eu cred ca tu functionezi numai cu niveluri maxime de cortizol . Glumesc, tin pumnii sa iti fie sotul ok !

Mergi la inceput