Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

ANA mersi,sanatos sa fie,dar vreau baietel,ca fetita am,dar o sa o iubesc mult si fetita daca e,si te rog nu mai plange,pt binele lui bebe,si eu sunt ffff sensibila in perioada asta,offf
fetelor eu as manca orice,si tot timpul,mai ales fripturi,nu mai vorbesc de mancare ca ma ia foamea,
la prima sarcina,mi-a fost ffff rau 3 luni am stat numai in pat,nu puteam manca mai nimic,si vomitam in fiecare zi,acum totul este bine,doamne ajuta!ca ce m-as face,trebuie sa am grija de dimitra nu pot sta in pat,si sunt happy ca nu am vomitat deloc pana acum,,ma simt un pic mai rau seara
ma duc sa caut prin frigider

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

si eu am reusit sa nu vomit pana acum ...si imi place la nebunie senzatia pe "plin" dupa ce mananc ....parca m-as fi asigurat pt foamete

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi
...si imi place la nebunie senzatia pe "plin" dupa ce mananc ....parca m-as fi asigurat pt foamete

Doamne ai grija si de noi 10+

eu prefer senzatia placuta, dupa ce ai facut foamea, cand ajungi sa mananci ce iti doreai ...nu carne

Vad ca toate avem o problema cu carnea. Ma tot gandesc la o varianta prietenoasa dar nu gasesc nimic

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ana_o - ai putea sa imi calculezi si mie daca e fetita sau baiat? Asta in cazul in care Doamne Doamne face sa fie totul bine.
Ar trebui sa dau datele mele de nastere si ale sotului, nu?
Eu 24.02.1978 El 19.03.1969
Multumu tare tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara iepuraselor,

Nu dorm dar nici mult nu mai am! Am avut o sedinta cumplit de lunga si plicticuasa de la 15 la 18 si cevaa!! Eu care de vineri incoace dormeam de pe la 17 in sus..Oribil.

Da las ca maine rezolv cu programu redus, anunt si oficial adica fac hartii la HR si bine ai venit "program de gravida" : sa vedem ce imi place ori 10-16 ori 9-15..depinde de cum ma ia cu somnul.

Gabriela sa iti traiasca Ratoiuuuul! Data viatoare sa vedem maini, cap si de tuate!

Ca sa va dau raportul in continuare: am rezultatele de la analizele standard de la dr de familie..sunt cateva in afara intervalului numai ca nu prea inteleg dc e grav sau nu. Zicea cineva paici ca i-au iesit leucocitele mari- si mie la fel. Merg orcum miercuri la Fundeni cu ele si le vede dr Uscatescu impreuna cu celelalte speciale de hematologie. Doamne ajuta sa fie bine ! Ai grija si de noi. Noi trei. Sa ramanem trei.

Va saluta sugubina adormita!

sugubina +8

Buna...eu sunt cea cu leucocitele mari in sarcina...mie medicul mi-a spus ca este normal sa creasca in sarcina..Tie cat ti-au iesit??...pupici multi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pissi, daca ai ramas insarcinata recent, nu stiu ce sa zic... la fel, cand iese schimbare de sange in 2010, sunt sanse egale
dupa calcul, daca ai ramas pana in 24 feb insarcinata, iese baiat. daca ai ramas gravi dupa data asta, e fata.
dar, ma repet, sunt sanse egale si trebuie asteptat echo de confirmare.
fetelor, chiar, urmatoarea mea programare e pe 3 iunie!!!!!!!! adica de maine in 5 saptamani!!!!!!!!!!!
cred ca il trisez putin pe doctor si imi fac un echo la bucuresti, peste 3 saptamani. vreau si eu sau la semnatura! ca pana atunci, fac pariu ca toate o sa aflati sexul lui bebe. ma rog, aproape toate! la cum va faceti voi echo, unul pe saptamana (!!!!), e clar!
in alta ordine de idei, nu ma pot opri din plans. norocul meu cu intrebarea lui Pissi, ca facand calculul, mi-am inghitit lacrimile si mi-am revenit.
plus ca aia de la vulcanizare, cand mi-au schimbat cauciucurile, mi-au crapat jeanta... deci nu aveam pana, ci nemernicii aia sunt de vina. iar eu maine trebuie sa plec la bucuresti. cum sa nu-mi revina ????
va pup, ma imbrac si plec sa ma cert cu incapabilii aia... dar cu siguranta n-o sa rezolv nimic, jantele de aluminiu nu se pot repara.
nah, cu ocazia asta, am trecut de la pofte si echo, la masini si jante de aluminiu. e clar, o iau si eu razna!!!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ana_O - multumesc. Si ce te face sa plangi? E ceva anume sau mai egraba hormonal? As putea sa te ajut cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

nici eu nu am mai mancat carne de vreo luna jumate...decat pe alocuri si foarte putin...numai gandul ma inspaimanta!
am inteles ca e o problema dcaa nu mananc carne, ca voi iesi cu anemie la analize insa nu pot, pur si simplu.
eu traiesc cu iaurturi, lapte, cornuri si produse de patiserie, paine si branzica si niste salate...cam atat, restul e groaznic!!!

miruna, te intrebam cand ai bitestul, nu cat costa. stiu cat e la medlife ca acolo ma duc si eu vineri. te intrebam pt ca stiu ca avem aceeasi varsta (maine facem 12 sapt) si eram curioasa de tine.

pup

[+11 sapt]

Mergi la inceput

Burticutelor..nu mai pottttt de rau ce-mi este..am o greata de-mi vine sa plang..mi-e sila de tot....Aseara am varsat, dimineata abia m-am abtinut..offff...sper sa treaca mai repede pt ca in ritmul asta nu stiu ce o sa fac...
cel putin am si o veste buna... de joi incolo voi sta acasaaaaaaa...Am norocul sa lucrez la firma nasilor mei si am scapat..nu mai merg la serviciu....o sa ma fac o putoare si jumatate..
trebuie sa ma pregatesc pt ca in iulie cunun..si daca inainte ma bucuram acum sunt foarte suparata pt ca o sa fiu cu ditamaiiiiiiiiii burtoiul si cred ca doar el o sa iasa in poze.... de rochie nici nu mai stiu ce sa zic..cred ca am sa o cumpar cu 2 zile inainte ca sa fiu sigura ca ma incape..... Luni ma duc iar la control ca deja se fac 2 saptamani de cand nu am mers si am zis ca trebuie sa tin sub supraveghere totul....ca sa fie bine ..
Ce sa fc sa treaca plictiseala asta??? Nu mai pot..ma doare spatele de stat pe scaun..
Offfff ..nu cred ca exista burtica mai plangacioasa si care sa se vaite asa ca mine..
pupicii

9+

Mergi la inceput

Si eu tot la medlife fac bitestul..m-am programat pentru 14mai la dr dragos Albu..Mi l-au recomandat fetele de aici si o buna prietena a mea...voi la ce dr mergeti? pupici

9+

Mergi la inceput