Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
LOrinn tu ai primit trimitere de la medic ?
sunt si analize care se fac gratuit?
sau inca nu au dat drumu? ca stiam k acu 2 sapt parca nu se mai dadeau trimiteri pt analize gratuite
voi cum ati facut?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 LOrinn tu ai primit trimitere de la medic ? sunt si analize care se fac gratuit? sau inca nu au dat drumu? ca stiam k acu 2 sapt parca nu se mai dadeau trimiteri pt analize gratuite voi cum ati facut? http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+ |
Am trimitere de la medic pentru a le face gratuite, dar nu stiu daca laboratorul mai are sau nu plafon pentru compensate. In cazul in care nu are, eu beneficiez de asigurare suplimentara de la job-ul sotului, deci tot nu le platesc. De fapt nu platesc aproape nimic din toate consultatiile/analizele/ecografiile pe care le fac nici acum nici daca n-as fi fost
. Cel putin asa mi s-a spus !LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
bebelu86 spune:
mersi Lorinn 
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
4+
gabriella1 spune:
tuns, vopsit ,suvitat-barbat crizat ca-i fac rau lui bb.
ma bucur ca sunteti bine.io ...si io-exceptand niscavai greturi- si rad ca blega la "ratoiul "meu![]()
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
back!
nu mi-a disparut starea de rau, a venit si-o durere de cap si in continuare nu pot manca. ce ma fac? nu pot sa mananc nimic dulce, nici carne, doar branza am vazut ca "intra". si capsunici. dar nu pot rezista doar cu atat.
am citit tot ce-ati scris, sunt alaturi de voi, dar nu ma pot concentra.
nu inteleg de ce mi-e asa rau. vorba aia, avem 13 saptamani, nu am vomat deloc in aceste saptamani, doar starea aia de disconfort la stomac pe care ati avut-o si multe din voi.
sunt deprimata grav, sper sa treaca pana maine... 
![]()
13
bebelu86 spune:
ana imi pare rau ca nu te simti bine si nu poti sa papi.
off...
dau un
poate te mai veselesti un pic
Albumele noastre
4+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi miruna cand ziceai ca faci bitest? ![]() Doamne ai grija si de noi 10+ |
Sunset, l-am facut acum o saptamana
acum astept rezultatele MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
bebelu86 spune:
Gabriella ma bucur k te-ai facu t frumusica. sa-ti fie de bine 

Albumele noastre
4+
celesta spune:
| citat din mesajul lui ana_o back! nu mi-a disparut starea de rau, a venit si-o durere de cap si in continuare nu pot manca. ce ma fac? nu pot sa mananc nimic dulce, nici carne, doar branza am vazut ca "intra". si capsunici. dar nu pot rezista doar cu atat. am citit tot ce-ati scris, sunt alaturi de voi, dar nu ma pot concentra. nu inteleg de ce mi-e asa rau. vorba aia, avem 13 saptamani, nu am vomat deloc in aceste saptamani, doar starea aia de disconfort la stomac pe care ati avut-o si multe din voi. sunt deprimata grav, sper sa treaca pana maine... ![]() 13 |
Ana, incearca sa te linistesti ca-ti amplifici starea de rau... stii ca stomacul e un organ f sensibil la starile de spirit... Da vina pe hormoni, mananca macar ce tolerezi si asteapta cu incredere ca va trece

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
gabriella1 spune:

pup burticile, noapte buna

pic de somn 

Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"