Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o back! nu mi-a disparut starea de rau, a venit si-o durere de cap si in continuare nu pot manca. ce ma fac? nu pot sa mananc nimic dulce, nici carne, doar branza am vazut ca "intra". si capsunici. dar nu pot rezista doar cu atat. am citit tot ce-ati scris, sunt alaturi de voi, dar nu ma pot concentra. nu inteleg de ce mi-e asa rau. vorba aia, avem 13 saptamani, nu am vomat deloc in aceste saptamani, doar starea aia de disconfort la stomac pe care ati avut-o si multe din voi. sunt deprimata grav, sper sa treaca pana maine... ![]() 13 |
ana incearca supa de legume...sau cartofi dulci sau obisnuiti cpti ..sau salate in acre poti sa pui si niste ciuperci si parmezan...sau dimineata iaurt cu musli si fructe taiate(capsuni..piersici..banane..ce veri tu )plus niste nuci sau migdale...cam astea imi vin acum in minte..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
mirunam spune:
Ioana Mami, Sunset, multumesc pentru parola si e-mail, sunt dusa rau!
Am pus si eu trei pozici, ca sa ne recunoastem la intalnire ![]()
Crisuletule, acum inteleg de ce s-a straduit atat consortul 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui mirunam Ioana Mami, Sunset, multumesc pentru parola si e-mail, sunt dusa rau! ![]() Am pus si eu trei pozici, ca sa ne recunoastem la intalnire Crisuletule, acum inteleg de ce s-a straduit atat consortul ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
Buna burtici!
Am si eu o rugaminte, puteti va rog sa imi trimiteti si mie user si parola mailului de gmail...am incercat cu cele primite pe PM, dar imi zice ca nu e corect
.Pls help!
Multuuumesc si pup pe toate!
Madalina
8+
ana_o spune:
burtici, multumesc pentru recomandari, dar raman la branza cu paine, momentan. in continuare mi-e rau, ma doare capul si nu stiu daca ma va tine tot asa sau se va opri dupa un somn bun.
ma bag la un dus lung si fierbinte(nu mai conteaza daca imi face bine sau nu, mi-e frig si am nevoie de putina caldura), poate chiar o baie in cada si cu ajutorul lui Dumnezeu, poate o sa ma simt mai bine.
Gabriella, bv pentru schimbarea de look, vreau si eu, dar nu am timp...
astept pozele, ca v-ati tot laudat ca puneti... si nimic.
va pupi mult!

13
douradoudou spune:
ana nu e ok baia in cada cand esti 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
bebelu86 spune:
Ana 

poate dupa baita si somn iti mai revi un pic.
si eu am momente in zi cand mi-e un frig de mor. dar nu stiu de la ce. dupa ma ia cu calduri, iar mi-e frig. si uite asa o tin toata ziua.
ma bag si eu la o baita
va
noapte buna tuturor
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+
bebelu86 spune:
Doura maine esti pe aici sa faci tu cap nou?k eu de dim plec sa refac bhcg. si dupa ma duc la tata. cred k ajung pe la pranz.
vad k deja sunt 18 pag 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+
ALEXA1985 spune:
Gata. Am gasit. O primisem in mesaje private. Va doresc o seara buna. Noapte buna.
10+
Madanic spune:
| citat din mesajul lui celesta Ajutooooooooooor !!!!!!!!!!! Nu am dormit toata noaptea de griji, m-am foit intruna in pat si am fost de 100 de ori la baie sa vad daca nu sangerez sau ceva Mi s-au fleoscait sanii, greata a disparut ca in ceata si pana la ora 14 cand am programare la dr. mi se pare o vesnicie... Nu stiu ce-i cu mine de m-a luat asa disperarea ![]() „Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele” 12+ |
Stai linistita, daca ai ajuns in saptamana 12 deja schimbarile hormonale nu te mai afecteaza asa de rau, organismul incepe sa se obisnuiasca. Pe de alta parte prezenta disperarii poate fii un semn ca bebe e inca la locul lui, doar gravidele sunt renumite pentru instabilitatea emotionala
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
11+http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"