Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pe perioada sarcinii este indicat sa se manance din 3 in 3 ore pentru a nu scadea glicemia si a se deregla echilibrul fluxurilor prin organism
in felul acesta bebele creste cum trebuie
daca mancati pe apucate veti vedea ca nu ia in greutate asa cum ar trebui
in perioada asta trebuie multa proteina asa ca eu in fiecare zi am mancat piept de pui la gratar sau somon(de 2-3 ori /saptamana) cu legume+salata; branza mai grasa - mozzarella e f buna (cascavalul e bun insa poate sa constipe, oricum orice ati alege trebuie sa fie din lapte pasteurizat), oua - 2/saptamana si lapte/iaurt in-nestire

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Gianina, subscriu din plin la cele spuse de tine! Asa am procedat la prima sarcina si a fost super. Acum nu intra carnea mai deloc, tare tare greu, inecata in ketchup sau cu tone de muraturi, sa nu ii simt gustul.

Cate kg a avut balerina la nastere???

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna done

Doamne ai grija si de noi 10+

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna cand ziceai ca faci bitest?

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mirunam - 3.200 gr si 52 cm (38 saptamani)

si eu de-abia inghiteam carnea insa... m-am sacrificat, ce sa fac

si micsunica mananca acum cel mai bine carnea de pui sau pestele cu legume fierte(daca s-ar putea numai morcov - ca noi avem o ff frumoasa culoare aramie de solar de la cat morcov mancam)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Bebelu, la mine au inceput ametelile din ziua in care asteptam CM. Apoi imediat au inceput greturile. F puternice au inceput la 6 saptamani.

Raluca cu Ioanna si Georgios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Bebelu, la mine au inceput ametelile din ziua in care asteptam CM. Apoi imediat au inceput greturile. F puternice au inceput la 6 saptamani.

Raluca cu Ioanna si Georgios

mersi mult de tot
mom nu am nimic, nici nu dau vreun semn k au de gand sa apara.
nu vreau sa fiu si eu paranoia, dar parca sarcina fara un pic de greata nu prea merge
nu ca imi doresc sa am greturi, dar si al meu m-a tot intrebat dc mi-e greata, am ameteli, dureri de cap, si eu nimic.
stiu k e prea dvrm. dar....

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

va anunt ca am primit si ultimele rezultate la anlize..Eram putin speriata pt ca ma tot gandeam cum vor iesi...mi-a iesit negativ atat la Ac anti-nucleari cat si la Ac anti-fosfolipidici...
Acum tre sa vad ce analize mai fac ..ca m-am obisnuit sa ma intep

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Back in town! scapat de bitest, dar nu am scapat de stres
Bebelul a crescut, masoara acum 6 cm, e la fel de capos si cu personalitate si nu sta la pozat, s-a chinuit dr. 20 de minute sa-i prinda pozitia de masuratori, intre timp a fost o draguta si mi-a facut cadou o poza 4D cu Astronautul, cum l-a numit cand mi-a inmanat poza
M-au vampirizat de o eprubeta de sange si gata...
Rezultatul il aflu intr-o saptamana, cat dureaza reactia laboratorului si apoi corelarea cu masuratorile... o sa stau ca pe ghimpi saptamana asta...
Carut colorat nu am... nu ne-a aratat nimic, se tot scarpina cu manutele in cap, cred ca se gandea care deget tb sa ne arate sa-l lasam in pace

Bebelu86, pe mine greturile si ametelile m-au apucat pe la 6 saptamani si ceva...

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la mine greata nu mai e puternica.dar vine cand vrea ea...pana in sapt. 6-7 nici eu nu puteam sa aud macar cuvantul "carne"...acum mananc si carne...eu mereu am pofta de dulce...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si eu o sa-mi fac analizele uzuale saptamana asta...dar se pare ca scap mai ieftin : RH stim de la Miruna, la Torch am imunitate integral; deci mi-a scris medicul de fam. doar cateva chestii pe trimiterea aia...

Bebelu, nici eu nu pot sa zic ca am avut greturi, ci doar o stare de disconfort, asa, la stomac; si a aparut pe la 4-5 saptamani, mai accentuata dimineata si seara.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput