Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana_Mami spune:
Daca suntem la capitolul "vaitat" ma inscriu si eu cu niste dureri de cap (ieri si azi) ..de zici ca imi bate cineva cuie in mijlocul fruntii 

Fericita
12+ 
crisuletzul spune:
pisi...eu in fiecare seara ard de parca as avea febra...acum nush ce sa zic....
de exemplu...pana sa ra,man gravida aveam picioarele ca de broasca....acum sunt ff calde!
daca nu ai simptome de febra ,eu zic sa nu te ingrijorezi!
7+
ratusca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Va rog sa-mi spuneti si mie, cele care luati utrogestan ati recoltat proba pt. urocultura? Trebuie sa facem pauza de utrogestan 2-3 zile sau sa le inghit, ca nu pot sa duc "shushu" cu urme de ovul utrogestan Symo 13+ ![]() |
eu nu am intrerupt utrogestanul ci pur si simplu am facut susu in recipient ..si am dus la laborator..totul a iesit bine
9+
Gianina34 spune:
buna burticilor,
imi este tare dor de perioada cu burtica (poate si pentru ca atunci nu m-am prea bucurat din plin ca am avut prea multe probleme)
am ramas asa cu o nostalgie ...
asa ca mi-am bagat nasul un pic pe la voi![]()
va doresc sarcina usoara la toate si sa ajungeti cu bine cat mai aproape de 40 saptamani

PS: daca vreti sa ma intrebati cate ceva, va raspund cu drag
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui MSymo Va rog sa-mi spuneti si mie, cele care luati utrogestan ati recoltat proba pt. urocultura? Trebuie sa facem pauza de utrogestan 2-3 zile sau sa le inghit, ca nu pot sa duc "shushu" cu urme de ovul utrogestan Symo 13+ ![]() |
eu am facut
...intr-adevar mi-a iesit ecoli dar nu cred ca de la utrogestan Doamne ai grija si de noi
10+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 buna burticilor, imi este tare dor de perioada cu burtica (poate si pentru ca atunci nu m-am prea bucurat din plin ca am avut prea multe probleme) am ramas asa cu o nostalgie ... asa ca mi-am bagat nasul un pic pe la voi va doresc sarcina usoara la toate si sa ajungeti cu bine cat mai aproape de 40 saptamani ![]() ![]() ![]() PS: daca vreti sa ma intrebati cate ceva, va raspund cu drag Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
multumim
...si sa te auda Domnul sa ajungem toate cu bine pana la final 
Doamne ai grija si de noi
10+
Gianina34 spune:
pe perioada sarcinii este indicat sa se manance din 3 in 3 ore pentru a nu scadea glicemia si a se deregla echilibrul fluxurilor prin organism
in felul acesta bebele creste cum trebuie
daca mancati pe apucate veti vedea ca nu ia in greutate asa cum ar trebui
in perioada asta trebuie multa proteina asa ca eu in fiecare zi am mancat piept de pui la gratar sau somon(de 2-3 ori /saptamana) cu legume+salata; branza mai grasa - mozzarella e f buna (cascavalul e bun insa poate sa constipe, oricum orice ati alege trebuie sa fie din lapte pasteurizat), oua - 2/saptamana si lapte/iaurt in-nestire

avem 1 anisor
Gianina34 spune:
pentru ca urmeaza bitestul - cel mai important lucru este sa nu intrati in panica la un eventual rezultat cu risc crescut
sa cereti si a doua, si a treia parere
iar daca doamne fereste exista suspiciuni sa aveti curajul sa faceti amniocenteza pentru ca nu-i asa de speriat cum se mai vorbeste pe forum
numai bine
avem 1 anisor
mirunam spune:
Florina mie primul doctor mi-a spus sa merg la 12 saptamani. Doctorul actual in schimb mi-a spus ca e tarziu, sa merg intre 11 si 12. Zau daca stiu ce sa iti spun. Eu cred ca o zi in plus una in minus nu schimba testul. Gandeste-te ca pe fisa care o fac iti trec varsta ecografica a sarcinii, daca bebele e mai mare sau mai micut ca dimensiuni rezultatul oricum va fi alterat, nu stiu in ce masura, de varsta gresita. Idem cu kilogramele mamei. Sincer, cred ca este o mare porcarie
.
Fetelor revin cu rugaminte mare mare si cu scuzele de rigoare, imi dati si mie e-mailul de care avem nevoie sa intram pe Picassa????
Crisuletul, rusine. Ne-ai amagit cu un singur episod! Cand continui povestea
??? Ti-am mai spus ca sunt curioasa rau de tot!!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+