Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

ratusca83

a, deci tu erai cu ele crescute. Eu am 10.74 si zice pe foaia de analize ca normal este intre 4 si 10..Maine aflu si despre celelalte dc sunt ok sau nu..ca mai am pe la Monocote, Neutrofile chestii in afara intervalului..

sugubina +8

valeuuu..nu stiu de ce mi-a luat asa cand am trimis mesajul.......eu le am 13.00.. si dr meu a zis ca e normal sa creasca..si la mine au crescut neutrofilele...offf... infectii n-am pt ca am facut analizele toate....astept vesti de la tine maine dupa ce mergi la uscatescu..
pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

Fetele plec si eu la ecografie in jumatate de ora. Practic e prima oara cand o sa vad si eu mai bine bebele sper, acum in saptamana 10. De vazut sexul nu se pune problema acum. Sa imi tineti pumnii ca m-au luat emotiile! Revin diseara cu detalii.

9+ mami de Irina (10.02.2007)

baftaaa si sa vii cu vesti bune

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Bebelu , pe mine in saptamana 9 si m-au tinut fix 3 zile... cik asa e la mamele cu baieti....

Fericita 12+

eu am avut norocul sa nu prea am mari greturi...iar de vomat nici atat...sa inteleg ca ma aleg cu frumusete de putzoi

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu vars in fiecare dimineata aproape si seara dupa ce mananc...greata am toata ziua si nici nu stiu ce sa mai mananc...m-am dat pe kiwi, mere, compot de visine si cartofi copti cu branza...carne sa nu vad..nici in ciorba si nici altfel..si mirosul de gratar ma omoara...
aaa..si as manca sarat..dar ma abtin ca nu-i bine...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ceau fetele,
scuze ca nu am mai continuat cu povestea dar ieri am avut o zi horror ai astazi ,oarecum!ieri iar mi-am interogat niste oameni legat de minunatul furt ....seara m-a dus omul la cineva drive baneasa sa ma mai relaxez...si astazi am facut acte si curatenie toata ziulica ca am primit aspirator nou si bengos!

daca intrati pr picassa imi vedeti bebeul la 6 sapt si 6 zile...al meu nu arata ca un ratoi dar parca e un pui la rotisor:)

nici eu nu pot sa mananc carne de nici o culoare...doar ca mai noi am pofta pe crenwusti....ciudat...eu nu prea mancam cremwusti!

eu am greturi de la 5 saptamani....dar in special le am seara/noaptea!

promit ca am sa continui cu povestea:P

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu mananc ff mult dulce. pe langa mancare (supe in special) tot ce e dulce pap.
nu am mom greturi. oricum cred k e mult prea dvrm. de aia v-am si intrebat cam in ce sapt au aparut la voi, in schimb am o mare probl k nu pot iesi deloc la buda. m-am umflat rau de zici k am 5 luni si nu pot deloc sa fac ceva

voi aveti asa probl?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Florina, scuze, sunt cam ametita azi . Eu am facut acum o saptamana bitestul, aveam 11 saptamani reale si 12 ecografic.

Misticgirl, ai tot intrebat de dr. Dumitrascu si eu am tot uitat sa raspund... Nu l-am cunoscut personal, stiu ca a fost mana dreapta a lui Badea (dr meu), lucreaza impreuna insa fiecare cu cabinetul si pacientii proprii. O prietena a nascut cu el si a fost foarte multumita. Ea a nascut cu cezariana insa cred ca vine si la nasteri naturale.

Eu ma gandeam sa il rog pe dr. meu sa ma introduca la Dumitrascu in caz ca nasc natural si el nu este...nu vine la cerere

Andreea, felicitari pentru eco! Cat de des simti miscarile. Si eu le simt insa foarte foarte rar.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

miruna, crezi ca e prea tarziu la 12 sapt si 3 zile cum va fi la mine cu bitestul?

[+11 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Bebelu86 - eu nu am asemene probleme, dar aveam inainte sa raman insarcinata. La un moment dat m-am apucat sa tin o dieta in care mancam dimineata doar fructe pana la 12. De atunci mi s-a reglat f bine digestia. Deci, ai putea sa incerci sa mananci dimineata o para, un strugure, nu stiu, ce iti place tie. Vezi daca merge

Fetelor, eu ma simt asa de parca as avea temperatura, parca imi frige capul. Oare ce inseamna?
Mi-e tare frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

bebelu.....constipatia iti va fi o prietena buna aceasta perioada! eu zic sa te ob isnuiesti cu ea

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie, cele care luati utrogestan ati recoltat proba pt. urocultura? Trebuie sa facem pauza de utrogestan 2-3 zile sau sa le inghit, ca nu pot sa duc "shushu" cu urme de ovul utrogestan

Symo 13+

Mergi la inceput