FIV in Ungaria 103
Raspunsuri - Pagina 5
violeta70 spune:
Este si mai bine daca stiti ungureste. Conteaza foarte mult si in relatiile cu asistentele si restul personalului.
Bafta multa si asteptam rezultate pozitive din partea ta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
marina@ spune:
timea30 imi pare rau
la mine cand am facut in martie in a 9 zi a iesit beta 10,1,a 13 zi a fost 2,1,medicul mi-a zis ca a fost o tentetiva de nidare,dar nu s-a dezvoltat.si am facut la cererea medicului sa fac analiza genetica eu si sotul,acolo la Debrecen,rezultatul e cam la 4-5 saptamani.
succespret ambii=46000 forinti
succes la toate fetele
paunas spune:
marina@
-la ce dr in Debrecen mergi? e prima data?
-ce analiza costa 45000 forinti(ptr amandoi)?
adipapazi spune:
ngh, si albu accepta sa faca echo pt kovacs, si kovacs accepta echo de la albu. de altfel, albu chiar face echo f amanuntite ca rezultat: iti scrie toti foliculii antrali si ce dimensiuni are fiecare, astfel incat PK stie cam pe ce sa se bazeze.
Adi7+
marina@ spune:
paunas
noi suntem la dr.Tandor,a fost a 6 oara.cred ca cariotipul,de suparati ce am fost nici nu am intrebat, am facut in acea zi cand am aflat ca beta e negativ,in 10 mai ma duc dupa rezultate si intreb atunci.
tu tot la Debrecen faci?la cine?
ngh21 spune:
super! multumesc mult de tot adipapazi:)
Asta inseamna ca nu mai trebuie sa merg din ziua a 6a la Budapesta? Pot merge mai tarziu? Ca ma cam omoara zilele de concediu...:) As prefera sa-mi iau mai multe dupa, cand as avea mai multa nevoie de ele, decat inainte....
adijo spune:
Fetelor, stiti careva unde se poate face histeroscopie in Ungaria? Stiu ca P.Kovacs face, dar , eu voi face Fiv in Austria , asa ca nu pot merge la el. Vreun cabinet , clinica in Budapesta, Debrecen? Mersi! Bafta la toate!
timea30 spune:
marina@, m-ai pus pe ganduri ca poate ar trebui sa fac si eu aceasta analiza....dar ar fii bine sa aflam ce analiza este, ca daca ar fii mai ieftin la noi l-as face aici.
Mie nu mi-a zis doctorul Bodnar nimic, probabil pentru ca e primul FIV.
E o analiza din sange ? trebuia sa fii acolo la 8 dimineata ?
ms mult
corina_anam spune:
Buna dimineata!
Adijo, incearca la dr. Zatik Janos in Debrecen, cred ca face.
tel: 0036/ 209287023