Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, sanatate lui Mirci! Sa se intoarca cat mai repede la voi sanatos si voios.
Cat laptic bea Ilinca? De ce o tii mereu la san?
Eu zic ca e mai usor pt. toti sa ii faci un program, mi-aduc aminte ca si de Mirci la fel povesteai ca sta toata ziua "martisor" si ca nu te poti misca in voie de el -- zic si eu, sper sa nu te superi

Alysh, wow asa putin mai ai pana nasti. deci practic 1 luna!
O sa treaca repede si cele 3 sapt. o sa vezi, imp e ca ai fam. aproape

Lorich, Cleo, sanatate multa si puiutilor vostri!

Cleo, deci plecati la Valencia weekendul asta! Frumos, frumos!

Noi am planuit o mini excapada la mare de 1 mai. Ar fi prima noapte cand o las pe Annika singura.
Sunt un pic ingrijorata, sper sa fie totul Ok, ramane mama cu amandoua pupezele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

LOrich of, ce rau imi pare! Sanatate multa! Noi ieri am incercat 2 antibiotice: zinnat si Ospamox, ascunse in pepene galben, banana, ce ii place lui. Le-a scuipat, nu am reusit nimic.azi se duc iar cu el la spital savedem daca totusi tb antibiotic, atunci nu e virusMie febra nu mi-a facut, adica soacramea mi-a spus ieri ca i se pare cald, dar eu stiu, el e transpiracios si agitat, pana nu pui termometrul nu stii. Of, sa-l vad odata acasa, e cumplit sa-l stii bolnav si sa nu te poti ocupa de el
Ylari Bine ca o stii vesela!asa dor mi-e si mie sa dorm obraz in obraz cu mirci...dar sa mai treaca operatia

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Esme felicitari ptr spontaneitate!
Laurita, daaaa, e tare greu, imi dau seama, lasa ca o sa treaca si vine Mircisor si o sa dormiti din nou imbratisati!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: Adriana, si voi sa petreceti minunat de 1 Mai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, ce rau imi pare sa aud vestile astea! dar e bine daca a inceput sa se joace e semn bun. si daca azi noapte s-a mai odihnit, acum mai aveti sa treceti si hopul cu papica, ca daca mananca se intremeaza el!

Laurita, imi imaginez ca tre' sa-ti fie tare greu! Iubita de tine! Si eu o sa mor de dorul lui Vlad cat voi sta in spital....apoi perioada de recuperare nu stiu cum va fi, o sa stea Stef acasa o saptamana daca nu doua......prin iulie il iau bunicii pe la munte desi nu l-as da pt nimic in lume. MAi vedem. Astept vesti bune despre MIrci. Te pup cu drag!

ALI, mami de Vlady si 32+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Esme pai esti foarte tare, sunt sigura ca ai meritat pe deplin premiul, cu atat mai mult cu cat nu prea ai avut timp de pregatire. Eu ma kkm pe mine daca o lua tehnologia razna. Am salvat si eu linkul sa ma uit pe ce ati vbit acolo, sunt curioasa deh!
Adriana ce frumos ca plecati la mare! Cum sa ma supar, si eu vreau sa-i fac program, doar ca e cam icterica si adoarme la san, nu papa destul...bibe nu vreau sa-i dau, dar am lapte mai mult decat la Mirci, papa si nu simt sanul gol, iar ea are gurita plina de lapte. Oricum, fata de Mirci, ea mai sta in pat, el plangea non stop - de foame saracul. Ea doarme si cate 2-3 ore in pat!!
Ali f nasol o sa fie cu Stef in delegatie 3 sp, dar macar sa-si ia dupa ce nasti, vorba ta. Atunci nu te vei putea tine dupa Vlady, trebuie sa stea cineva cu tine pana trece operatia. cu dor si noi.

Ma duc sa aspir si fata muceste si ea, ooof

Danicris cum sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Ca_eric!!!!!!
La multi ani Ina 78!!!!!!!!!

Cleo ufff sa treaca repede, da repede raceala!!!! Ai pomenit tu odata de o crema cu lapte care o faci! Da+mi si mie reteta please!!!! M-am hotarat ca de ziua lui Tiberiu la prima aniversare care o sa fie cu bunicii, sa ii fac eu tortul si la a doua aniversare care o sa fie cu copii il comandam (Thomas) ! Vreau sa fac un tort sub forma de fluture (exact ca in filmuletul dat de Esme) numai ca nu stiu ce crema sa fac si as vrea una alba ca pe margini sa cumpar jeleuri colorate si sa decorez asa http://family.webshots.com/photo/2947477560105212586jMBeuS

Simonix moama ce tort mare si ce loc de joaca frumos! M+as juca si eu acolo! FFFFF frumos mi+a placut mult si se vede clar ca a fost o petrecere reusita!

Reallaura imi pare rau ca e Mirci bolnav. Lasa ca o sa treaca si raceala asta pacatoasa si vine el langa mamica lui!

Lorich ufff mama lui de virus! Va pup si sa va faceti bine cat mai repede! Sa stii ca la noi a functionat ffff bine si o ceapa taiata felii si pusa langa patut!

Esme felicitari pt reusita!!!!!!!!!!!! Eram sigura ca va iesi fffff bine si inca odata bravo pt cum ai reusit sa faci fata problemei ivite! Eu ma pierdeam toata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Danicris cum sunteti??

Multumim de intrebare, Laurita, suntem ok, am scapat ieftin. Lui Vlad i-am dat oscilo, cu asta l-am facut bine. Multa sanatate lui Mircica si Ilincutei.

Esme, felicitari.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura zicea pedatra ca e o saracie de virus care coboara spre plamani si nu e neaparat sa faca febra, Robert a facut f putin, asa doar caldut, doar un 38 cu ceva si nu mereu. Antibioticul nu e pt virusel ci pt ce damage a facut el. Offf... pe mine ma luase asa 0o panica, cand am vazut ca in piure nu-l ia, in cereale nu (nici n-a gustat) deja imi venea sa plang. Lapte bea Mirci? Ca se poate pune si in lapte medicamentul (Robert nu bea lapte chior, numai cu cereale si numai cu lingurita).
Nu-ti face griji cu programul Ilincutei, e muuuuult prea mica, mai incolo isi va face program sau i-l vei dirija tu, nu te gandi la asta acum, one step at a time

Fetelor, multam de urari, a papt dimineata asta, acum se joaca singur, e minune mare, desi inca tuseste urat si mai are si muci, are alta stare fata de ieri.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Ylari, merci...sper sa fie decizia cea mai buna...nu sunt pe deplin impacata, dar la momentul asta n-am alta solutie...

Multa sanatate piticilor Mara, Robert, Mirci! Cred ca e greu, mai ales pentru tine Laura, sa-ti stii copilul bolnav si nici sa nu te poti apropia de el. Acum realizez ca sunt o norocoasa, cu toate celelalte probleme, ca-mi sunt copii sanatosi...restul nu mai conteaza...

Dani, ma bucur ca sunteti bine...cum mai e Andra? mai pui ceva poze cu ea, te rog?

Ina_78, la multi ani cu sanatate si noroc!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich

Cleo parca tu ai cumparat un carut anul trecut la un pret rezonabil???? ca ma bate gandul sa iau si eu unul care sa fie fffff usor si fff mic pt cand plecam in concediu!

Mergi la inceput