Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 4
YLARI spune:
Neata fetelor.
O noapte cam naspa am avut si noi. Eva a cerut la nani pe la ora 9 aseara, am incercat sa mai trag de timp, dar am castigat doar 10 minute. Ok, am culcat-o, a adormit destul de repede, ceea ce inseamna ca nu erau fitze, fata era chiar obosita. M-am felicitat ca am ascultat-o si am bagat-o la somnic. Pe la 2 noaptea a inceput frichineala, nu-i placea pe nicio parte, venea cand in pat la noi, cand sarea in pat le ea. S-au auzit niste muci pe acolo, dar banuiesc si maselele. N-am avut nurofen, cred ca am aruncat restul la ultima curatenie din sertarul cu medicamente. Drept urmare i-am dat doar oscilo. Drept e ca de dimineata cand s-a trezit, nici urma de muci... O sa merg la farmacie sa imi refac stocul de medicamente. Sa cumpar si nazomer. Ma rog... oricum, eu n-am mai dormit de atunci de la 2 si sunt cam zombie...
Cleutzule imi pare rau de virusoiul acaparat. Pana sambata sigur sunteti ok, stiu eu! Eu mi-am mai luat 2 rochite la de Barcelona de la un magazin Formula Joven Parca asa se numea... Incearca si Mango. Ca si Zara acolo preturile sunt mai ok ca in Romania. Parerea mea.
Pupici, fug sa injectez o cafea...
Si... LA MULTI ANI Ina_78!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Neata si de la noi
si noi noapte naspa
Am fost cu mascuta sa-l vizitez pe Mirci, d-ai plangi, vino acsa, plangi iar. Respira f greu, au ajuns cu el la spital, in garda, i-au facut cortizon intravenos, pufuri sper sa se faca repede bine. Aseara la 2 voia la noi, a fugit B la el.
Printesa la tzitzi toata noaptea, toata ziua...
Belle, Andrada, Esme, Simonix de complimente
Essme cum a iesit conferinta???
MAgdone draga de tine, nici nu vreau sa ma gandesc, eu zic ce simplu era cu unul, tu zici ce simplu era cu 2...oooof. Imi place cum sta el in wrap fara treaba...eu inca ma tarasc prin casa, am o intindere la un muschi nu pot calca in piciorul stang
SImonix m-am delectat cu mai multe din albumele tale. esti o persoana serioasa!! SUnt superbe si pozele si comentariile, torturile...iar de Robert...ce sa mai zic. te cred cat esti de indragostita
Ylari e f misto, mai tortul...varianta asta poate sa ramana si pana la 20 de ani, de ce nu??
[red]
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca
YLARI spune:
Of Laurita, bietul Mirciulica, bietii de voi... Sper sa se faca repede bine, sa revina langa voi. Si eu care ma plangeam de o frichineala... Nu mai zic nimic... Dragii de ei... mai, eu tot astept sa vina odata primavara aia... unde umbla? M-am saturat de frig...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Ylari lasa scumpa ca si frichineala tot amareala e sper si eu sa vina vremea buna sa ies cu ei in parc, nu mai pot in casa! Dar in primul rand sa fim santosi. Aseara mi-a mucit si fata. I-am pus solutie salina de la Uriage si il astept pe B sa -mi aduca doze de scos mucii cu gura. ca nu mai am la aparat...si nu-mi vine sa fol batista bb inca.
Alysh spune:
Neata, pofiti
De azi tati e in delegatii vreo 3 saptmani , nu stiu ce am sa ma fac fara el, o sa mai vina mama, soacra, o sa mai mergem si noi pe-acolo dar oricum va fi fffffff greu. Sper sa trec si de perioada asta cu bine.
MAi am de pregatit petrecerea lui Vlad pt vineri de la cresa ca se va serba si acolo si sper cu ocazia asta sa ma lase sa filmez si sa fac poze ca tare sunt curioasa cum e in culise. Oricum sunt din ce in ce mai incantata de cresa, joi vor avea teatru de papusi in aer liber daca e frumos, adica in curtea cresei, va fi "Capra cu trei iezi". Saptamana trecuta a venit la mine cu un desen xeroxat cu un delfinas pe care el l-a colorat inauntru si pe desen scria Vlady......mi-au dat lacrimile, asa mult mi-a placut. Ieri canta prin casa "everybody wants to be a cat", m-a lasat paf. Si imi spune tot felul de cantecele si poezioare.
Pe de alta parte e mai obraznicutz, imi mai arde si cate una dar nu-i permit si sper ca a inteles ca m-am suparat tare , tare ultima data, mi-a spus "pleaca" si mi-a ars una si l-am certat destul de aprig, a si plans....in fine, nu-l vreau agresiv asta e tot.
Si cu ceilalti copii a devenit mai "indemanatic", nu le mai permite orice, e mai bataios asa.
Adriana, sunt la inceputul lunii a 8-a. Sper sa ma programeze la cezariana in prima saptamana din iunie. Si sa stea bebe la caldurica pana atunci.
Multumim fetelor pt vizionare de poze si complimente, sunteti niste dulci
ALI, mami de Vlady si 32+ cu Luca
Alysh spune:
Laurita, acum am vazut mesajul ca m-am apucat de scris dimineata devreme si am continuat dupa ce l-am dus pe Vlad la cresa. Ca de azi sunt de serviciu si dimineata sa-l duc.
Imi pare rau de Mircisor...si Vlad e fornait dar macar el intra in contact cu o tona de virusi. Probabil Mirci de la vantul asta aiurit care tot bate de atatea zile. Lasa-l la soacra ta sa nu dea Ilincai ceva. Offf, sa va insanatositi repede!
ALI, mami de Vlady si 32+ cu Luca
Reallaura spune:
Ali ma bucur ca e mai bataios...si Mirci se obazniceste, adica imi spune "taci!" cand vreau ceva de la el sau "treaba ta"
e vina mea, eu l-am invatat
Azi dimineata cica e mai bine...abia astept sa vina acasa.mor de dorul lui!
Eu nu cred ca de la vant a racit, nu prea ami esit afara, dar a stat in ciorapi pe gresia din balcon si 1 ora in bucatarie fara bluza dupa baie. degeaba i-am rugat pe Bogdan si pe soacramea sa-l incalte/imbrace. Eu eram cu fata la san si nici nu ma pot lupta inca cu el... ei cica sunt exagerata, ca e cald. si acum, cand a racit, refuza sa accepte ca de la asta e.
Lorich spune:
Neata
Of, Laurita nu e de la niciun ciorap gol pe gresie, nu e de la niciun vant, e virus
Noi am avut ieri ziua cea mai lunga. am fost la pediatra si se pare ca Robert are o pneumonie interstitiala, cica e la inceput, dar oricum nu e bine... ne-a dat antibiotic, cred ca ne-a dat antib de cal, ca deh... copil care nu inghite siropele...a trebuit sa-i dea unul care merge la 24 ore. I l-am pus in piure de cartofi |(care-i placea la nebunie)-nu a gustat, in cereale de culcare - nu a gustat si pana la urma i l-am dat cu forta... am simtit ca mor de frica ca era si plin se secretii, se lupta si cu noi..ma rog, in final l-a luat, parca nici nu s-a luptat atat de tare.
Apoi maraton - aerosoli cu ACC apoi aspirat, facuse si febra (poate si de ma agitatie mare si oboseala)... a mancat doar jumatate de pulpita la gratar, asta a vrut "caneee!!"... dupa ce a adormit i-am mai pus si inhalant baby langa perna si i-am facut si aerosoli cu Flixotide, ca respira foarte greu si sacadat. Nu stiu ce a jutat mai mult, insa a dormit mult mai bine, si in afara de respiratia aia sacadata si o trezire mai plangacioasa.... a dormit surprinzator de bine.
Eu am o febra muscularaaa..de abia imi pot misca mana, ieri a stat numai in brate. Acum vad ca se joaca cu un puzzle, ieri nici nu s-a uitat macar la vreo jucarie.
Asadar si prin urmare Cleo sanatate multa Marei, sa o vada si un dr, s-o asculte, la noi se pare ca e un virus urat care a luat-o in jos. Sper sa nu fie nimic serios la voi.
Doloress sanatate multa si voua! E ceva de neimaginat cand nu poti sa-i dai medicamente, cand nu poti sa-i faci ceva, in viata mea nu m-am simtit mai ..out of control (care sunt control freak)
Va pup, revin
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
YLARI spune:
Lorich, draga de tine, Dragul de Robert!!! Bine ca ai reusit sa dai antibioticul! Felicitari. Si ptr noaptea dormita mai bine! Bine ca a papat si carnita, conteaza foarte mult la ei. Mai fetelor ce ma enerveaza virusii astia de kko...
Am vb si eu la gradi, Eva cica e bine, coloreaza si danseaza Ma doare sufletul ca am asa de putin timp cu ea acum... Of... A adormit aseara asa de frumos la mine in brate, nici nu-mi venea sa plec de langa ea, desi era abia 9...
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
aldaesme spune:
Aoleu...conferinta..Laura ce mi-ai facut, tocmai uitasem de ea . Da' cred ca tre' povestit ca a fost amuzant...ca sa zic asa...
Eu am prezentat vineri la 11.30-12.00 fix inainte de prezentarile sponsorilor si pauza d eamiaz, prin urmare sala plina...si cu din aia care nu prea aveau ce cauta la track-ul nostru.
Terminasem prezentarea sa zic acceptabil la doua noaptea si am facut cateva repetitii la oglinda, moment in care din reflex am dat un save cand ala ma intreba daca sa salveze cu timming...si asa a salvat, evident ca nici prin cap nu mi-a trecut...eram chioara rau la ora aia...
Deci ma apuc prezint, trec cu succes pana la seria a doua de rezultate cand click si o ia asta la sanatoasa pana la ultimul slide...revin, mai incerc o data...si iarasi...Suspectez telecomanda, iau mouse-ul...face acelasi lucru...Moderatorul (seful meu din toti oamenii pamantului) zice, "lasa mouse-ul stau eu aici si dau click cand vrei tu"...Pune pe un slide il povestesc da click si iarasi o ia la sanatoasa...Imi pica moneda rau de tot si grea a dracu'....probabil am salvat automatic slide change...asta este, ma apuc sa modific acolo...imi reiau prezentarea, o fac bine ajung la final si le zic alora ca BIG Thank You...
Inainte de prezentare as fi zis ca daca mi se intampla asa ceva intru in pamant, ma blochez, nu mai fac nimic, nu mai zic nimic. In timpul prezentarii am fost super calma, ba chiar am facut glume pe seama mea, "mi-am intretinut audienta". SI la final, chiar daca a durat mai mult decat stabilit au fost o multitudine de intrebari...Poate am avut noroc ca pe cei care venisera efectiv pentru track ii stiam deja de joi, avusesem discutii in timpul pauzelor, aveam un spaniol cu care ma imprietenisem si faceam misto ca el va fi urmatoare mea victima pentru experimente si tot asa... Tot inainte de prezentare ziceam ca daca mi se intampla una din asta dupa prezentare fug acasa si ma ascund in pamant de rusine...se pare ca nici asta nu mi s-a intamplat. Acu' cireasa pe tortul ratat a fost ca am primit premiu pentru cea mai interesanta prezentare, am ras de ne-am spart cand am auzit...probabil o fi fost interesanta faza cu prezentatul in viteza de 15 ori a celor 10 slideuri cu o parte din rezultate si conlcuzii...parca mai conteaza...
Mi-am cerut scuze dupa prezentare de la sef a spus :
"De ce? Pai prezentarea a fost impecabila, oricui se poate intampla asa ceva si tu te-ai descurcat exceptional, nu stiu daca eu as fi fost in stare.."
Ceilalti cu care stabilisem contacte bune (spaniolul si cativa americani) ziceau si ei ca a fost foarte bine, inteligibil, "they got the idea and the study was extremely interesting".
Mie ce nu mi-a placut a fost ca organizatorii nu mi-au spus - va ziceam ca am fost sunata cumva in ultimul moment - ca defapt lumea prezinta in mare tot ce se face la ei in divizie folosind soft-ul companiei care organiza conferinta. Prin urmare toti au prezentat cel putin 5 aplicatii diferite, aveau slide de multumiri catre cei care defapt au facut respectivele cercetari...io...am prezentat fix ce am facut eu si doar o bucata mica care va fi cam un sfert dintr-un capitol din teza mea de doctorat, deci extrem de focusat fata de altii. Mi-e ciuda si pe sef (moderator) fiindca l-am intrebat inainte cu cateva zile daca nu ar fi bine sa pun si alte bucati din modelarea pe care am facut-o sau din proiectul pe care lucrez si a zis ca nu...insa acolo dupa ce am terminat s-a apucat sa explice lumii ca eu mai fac si aia si aia si m-a pus sa le povestesc pe sec despre ce e vorba.
Pentru cine vrea sa citeasca pe scurt ce s-a discutat pe acolo in linia mea:
http://www.materialise.com/materialise/view/en/2910384-Program.html
Abstractul meu nu exista din cauza ca a fost trimis tarziu...sper totusi sa il puna la un moment dat .
edit: sanatate maxima tuturor!!!
gata...o zi buna, probabil mai revin eu
Esme