Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorich spune:
Mai batista bebelusului da dependenta! Nu-l mai pot desprinde pe Robert de ea... zice mereu "mutii" si sa-i dau drumul la aspirator, isi scoate singur, da asa corect, ca la carte mucii din fiecare nara, apoi ii scoate si prietenului Jerry..i-am facut si poze, ne-am distrat, d' uite ca acum s-a lasat cu suparare ca nu-i mai "deschide" aspiratorul... asa ca plange sa-si faca muci, sa aiba ce aspira ![]()
Belleane nici prin cap nu-mi trece sa-i intrerup pe motiv ca se simte mai bine; antib i-l dau cat a zis dr., nu ma joc.
Adriana sa stii ca in congelator e mai ok decat in frigi, dupa Dr. Minci; am citit in carte ceva de genul ca legumele (in general , nu doar salata) e mai bine sa le preg si sa le tii in conge, decat in ladita d ela frigider...acum a cine are loc.
Despre CF2 eu nu mai vreau sa vb sau sa aud... nu stiu ce ma fac daca fac bb2, ca dr. mea e minunata, dar nu ma mai risc... normal ca flora (si fauna cred) exista peste tot, chiar si in spitale bune de afara, dar ce mizerie am vazut eu la CF 2 (si asta acum 2 ani, intre timp criza a lovit si mai tare)... ce panze de paianjen, baie fara bec, iti dai seama, mizeria lumii... normal ca si microbii specifici spitalului erau peste nivelul imaginabilului. Ati auzit cati copii au murit acolo, nu?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Mai batista bebelusului da dependenta! Nu-l mai pot desprinde pe Robert de ea... zice mereu "mutii" si sa-i dau drumul la aspirator, isi scoate singur, da asa corect, ca la carte mucii din fiecare nara, apoi ii scoate si prietenului Jerry..i-am facut si poze, ne-am distrat, d' uite ca acum s-a lasat cu suparare ca nu-i mai "deschide" aspiratorul... asa ca plange sa-si faca muci, sa aiba ce aspira Belleane nici prin cap nu-mi trece sa-i intrerup pe motiv ca se simte mai bine; antib i-l dau cat a zis dr., nu ma joc. Adriana sa stii ca in congelator e mai ok decat in frigi, dupa Dr. Minci; am citit in carte ceva de genul ca legumele (in general , nu doar salata) e mai bine sa le preg si sa le tii in conge, decat in ladita d ela frigider...acum a cine are loc. Despre CF2 eu nu mai vreau sa vb sau sa aud... nu stiu ce ma fac daca fac bb2, ca dr. mea e minunata, dar nu ma mai risc... normal ca flora (si fauna cred) exista peste tot, chiar si in spitale bune de afara, dar ce mizerie am vazut eu la CF 2 (si asta acum 2 ani, intre timp criza a lovit si mai tare)... ce panze de paianjen, baie fara bec, iti dai seama, mizeria lumii... normal ca si microbii specifici spitalului erau peste nivelul imaginabilului. Ati auzit cati copii au murit acolo, nu? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
iti putem recomanda un dr la filantropia ?

NUUU AM CHEEF DE MUUUNCAAA....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
belleane spune:
Cleo: Si tu ai tuns pisica? A mea e mai supla...![]()
Aseara din cauza unei pisici am avut scandal acasa. A vazut o pisicuta care se urcase in copac fugarita de un caine si care miauna acolo. A inceput sa planga si pana seara asa a tinut-o.miau, miau...
mihaser spune:
lily si noi ne-am luat trici www.magazine-online.ro/dinobebe/triciclete-si-biciclete/tricicleta-smart-trike-my-first-trike--650888" target="_blank">asta...ca a voastra avem la gradi! ![]()
aelita spune:
DANICRIS din acelasi motiv nu am luat nici eu adaptor din ala la carut,tot din cauza de tolaneala si dormit
Ma gandeam ca poate se potriveste lka voi.ca la noi se doarme ca in gara !
DESIREE hehe se cearta cu cel mai dulce baiat,sunt semne ca atunci cand ii va place un baietel,il va chinuiiii
din dragoste
glumesc!Dulcica de ea!
CLEO eu mor de ras de cate ori iti vad semnatura de "mamica natanga"
ce simpatica ai fost,cica sigur le fura mancarea hahaaaaa

pup bolnavioara !
SIMONIX vai ce spui tu ca si la voi a fost stafilococul!!
haha acum ma ia rasul,am spus-o de parca a fost in vizita la tine la usa 

da,asa e,conteaza diferenta ! la spitalul CF am inteles ca au mai fost cazuri,dar le-au ascuns.nu e vorba de a da public neaparat,ci de a dezinfecta,faci ceva,nua stepoti sa moara toti ca la ruleta ruseasca.
haha sosete si gresie,sa vezi cum stam noi cu picioarele goale pe gresie ! iarna nu,desi uneori da.pt ca e cald ca vara oricum.dar vara desiguur !
depinde de cum e casa,cat de rece e..la mine nu e rece.
eu pun papuci doar din cauza de talpi,pur si simplu,simt si cea mai mica firimitura,dar apoi ii arunc si e asa bine pe gresie.
pai eu am 26º acum in casa,cu toate geamurile deschise .si eu in chiloti
Sosete imi lipseau
copiii la fel,de doua zile in chiloti.cum sa le dau sosete?astia mi le arunca in ochi
vaaaaaaaaaaai ce balcon frumos ai si ce priveliste !!! m-am indragostit ! ca dupa Robertel oricum ma topesc de pe vremea buclelor![]()
LUMINEL-varza nu le-am dat,mananc si eu mai rar si am facut numai calita si grasa si nu puteam sa le dau asa.dar fasole,ciorba fara afumaturi,si mazare cu pui,daaaa ! nu le face nimic,doar ca nu se omoara 
eu le dau LINTE,facuta cu orez si cartof,mananca f bine asta , e recomandata,contine f mult fier si multe multe altele,ceva mai bun decat spanacul si e tolerat bine de copii.incercati si voi.
CLEO vaaai frumoasa de ea cu varza ei cu tot !!!!!!!!!!
bai,eu uitasem complet de salata de varza,ce proasta sunt !! ia sa cumpar si sa pun si eu mana sa fac !! halal mama ce sunt .acu mi-a lasat apa in gura..
BATISTA BEBELUSULUI -LORICH pe vremea cand nu exista batista,eu cu frate-meu inventasem metoda,trebuie sa ne dea astia brevet !! bagam aspiratorul ,si ne trageam mucii unii altuia cu furtunul direct.
apoi ne trageam parul si ne faceam masaj capilar
si cand ne plictiseam,treceam la cuierul de pe hol,unde trageam toate cordoanele de la toate halatele si ce era acolo!
cand il lua mama,e infundat aspiratorul.se minuna si ea cum naiba a tras cordoanele si nu a vazut !!!!!!!!!
mucii nu ii descoperea
doamne,ce ma asteapta si pe mine de la copii!
azi in baie mi-au golit un sampon al meu profesional,maare,un gel de-al lor si un gel de-al meu de dush luat din farmacie ca eu nu pot sa ma spal cu altele.ams carmat prin dulapuri si am gasit unul ,sper sa nu fac bube
La multi ani,Naomi si Gabriel !!!
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
YLARI spune:
Aelita, am ras de m-am terminat cu cordoanele voastre aspirate!!! Si mami a ta auzi ca se minuna cum le-a tras si n-a observat!!! Ha, ha ha!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Adriana_78 spune:
Cleo, sa stii ca si eu m-am gandit sa spun un CNP aiurea, da daca se prind, intru la racoare pt. frauda![]()
Cu Ego Carrier poti tine copilasul pe pietul tau cu fata la tine; invers nu merge. Insa in poti purta in spate si at. se uita in directia de mers; apoi mai poti sa-l tii pe mijloc.
Daca copilasul isi poate tine capul nu mai e nevoie de perna aia de sustinere, aia e buna la nou-nascuti, de la 2-3 luni incolo merge fara probleme si fara.
Eu inca il fol. Asa o adorm pe Annika, o plimb in Carrier
La multi ani Naomi!
mihaser spune:
Aelita...am gasit-o pe Eli band apa...nimic neobisnuit...doar ca ea a scos vre o 4 buchetele de lacramioare din vaza mea special luata ptr margaritare de la Ikea...si de acolo se adapa...norocul ei ca era apa proaspata ![]()
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Aelita...am gasit-o pe Eli band apa...nimic neobisnuit...doar ca ea a scos vre o 4 buchetele de lacramioare din vaza mea special luata ptr margaritare de la Ikea...si de acolo se adapa...norocul ei ca era apa proaspata |

moooor nu mai pot ma doare burta sare copilu

24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
voi cum sunteti cu pishu la oala,pampersi ..???
ati scos de tot,cum ii puneti?
eu am inceput procesul la Andres,dar e jaleeeeeeee !!!!
de cateva zile.
de dimineata scot teancul de chiloti si il pun ca pe batiste pe noptiera
25 de perechi.
murdari pana la ora asta 10 perechi.
il pun pe oala des des dar face la 10 minute,la 1 minut dupa ce face la oala !!
face la oala,se ridica ,imi arata,aplaudam,si la 1 minut e iar.
la alte 10 minute iar.
si tot asa,se tarcaie precum catelusii prin toata casa.azi doar ams chimbat si spalat pe jos,stau cu galeata si mopul dupa mine.
noroc ca am scos covoarele din dormitor sa le duc la curatorie ca erau jegoase.
si asa spalam continuu pe jos.
la voi tot asa merge ??????
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)