Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
belleane spune:
Luminel: Eu i-am dat mazare-nu e fan, dar nici nu refuza. fasole boabe nu prea i-a placut, varza la fel. Cu varza mai incerc , fasole nu prea mancam nici noi.
Lorich: chiar daca si-a revenit sa-i dai antibioticul cat ti-a prescris medicul ca e tare pacatoasa si poate reveni dracia asta.
Eu nu i-am dat celei mari antibiotic, am zis ca nu-i trebue ca-i trece dar mai tuseste inca si are aproape 1 luna. Ei nu i-am mai dat de mai mult de 2 ani nimic.
Cleo: noi tot asa dadeam antibioticul o tinem putin de gurita. Dar acum e suficient sa-i spunem ca-l dam sora-sii sau matei si gata il ia pe tot.
Victoria_mami spune:
Esme, asta ii explicam si eu cu daddy aseara (cand a venit daddy de la servici, Victoria i-a spus ca a impins baietelul) si ii spuneam ca nu e frumos sa impinga, doar daca o impinge cineva, atunci sa impinga si ea inapoi.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Salutare, fete dragi.
Ylari, e foarte usor de legat wrapul, o sa vezi la bb2. 
Adriana, multumim frumos de aprecieri. Multa sanatate Larei. 
Gabitza, saru’mana. Ooof … si voi virusati … Multa sanatate. 
Simonix, sa stii ca si eu m-am uitat cam lung la pozele cu piciorusele goale pe gresie dar mi-am inchipuit imediat ca probabil este calda gresia altfel nu-l lasai tu pe Robert. Saru’mana de complimente. 
Elenuca, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu gradinita. 
Lumi, eu i-am dat lui Vlad mazare, n-a avut nimic. Fasole si varza inca n-am avut curaj, plus ca nici noi nu mancam decat foarte rar. 
Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Esme, asta ii explicam si eu cu daddy aseara (cand a venit daddy de la servici, Victoria i-a spus ca a impins baietelul) si ii spuneam ca nu e frumos sa impinga, doar daca o impinge cineva, atunci sa impinga si ea inapoi. _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Fii-mea n-a avut nevoie sa o invat eu sa riposteze
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Mersi de raspunsuri Belleane, Dani...o sa incep sa-i dau si eu...mie-mi place mult varza...as manca non-stop
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Luminel: si mie dar mi s-a stricat robotul si nu-mi vine sa mai cumpar varza. Ce sa mai spun ca n-am mai facut un suc, n-am mai tocat carne?
belleane spune:
Am vazut poze cu pui rasfatei de Danicris- ce frumusete mica si razareata 
si pui mai mare de Simonix cu piciorii goli. Uau. Si mie mi s-a zburlit parul. Eu sunt din categoria frigurosii frigurosilor. Mie nu-mi e frig nici vara. Daca n-am 25-26 grade acasa tremur. Si dorm invelita tot timpul. La fete inca le tin un calorifer electric in camera. Si eu nu pot sta descaltata niciodata in casa. Simt ca ma ia o raceala ceva. Am niste idei 

pe care nu mi le pot scoate din cap.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, da vreau CNP - da ce' lucrezi la primarie? Aaa, si eu am un brocoli la congelator insa, da cred ca e de vreo 3 luni acolo, mereu ma uit lung la el si sunt in dubii daca sa-l gatesc sau nu, da nici nu-l arunc Si cum Luminel, salata verde nu e bine s-o tii in frigider? Adica cumparata din piata si mancata imediat? Hmmm ... noi tinem in frigi salata cate 2-3 zile si facem un castron de salata zilnic, din una mancam cam de 2 ori |
Adriana, nu, inca nu am gasit job la stat, dar inventez unul si ti-l scriu pe o hartie [:)))]
Apropos de intrebari: am o amica, vrea sa isi cumpere ergo baby carrier. Fetitza ei are 2 luni. Intreaba
1. daca e necesara protectia aia pt ai sustine capul
2. daca poti tine copilul si cu fatza spre tine si cu spatele spre tine...
Tu, care il ai, ce poti zice despre astea?
elenuca, lilly, se adapteaza copiii... acum, nu stiuc e sa zic, eu tare ma felicit si ma pup singura si ma ridic pe pediestal ca am dus-o pe mara intr-un moment f. bun ei (si mai ales mie...). Evident, fiecare copil e unic. Si sa nu uit - agitatia mea agita cupilul!!
Belleane, am notat!!! caut... abia astept sa umblu cu Mara printre rafturi... e f. amuzanta, daca ii ceri parerea, isi zice DA/NU!
Cat despre luat medicamente, mara e darnica, daca ii zic ca dau pisicii... sau lui tati...e darnica, nu ii pasa.
cu salata, io am ramas convinsa din cartea lui mencinicopshi ca el pune accent pe cat mai repede consumat si cat mai proaspat, dar asta la mai toate alimentele. Si explica 'chimical' , argumenteaza f. frumos si cu explicatii care deseori nu inteleg (ce inseamna termenii oxalati etc dar care ma dau pe spate ca is snoaba) de ce si ce se intampla... E fenomenala cartea. Intr-o zi, ca tot am promis, o fotocopiez si pun pi net.
luminel, fiica-mea mananca salata de varza cruda (adica nici macar nu apucai sa o frec cu sare... varza tocata practic http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2010Ian10LaCratita#5430030813785512130 ). Chiar am o poza cu ea, cu castronul in brate. Si da si pisicii! dar la naiba, blanila nu vrea ... Desi Mencinicopschi zice clar - varza e un aliment minunat! A, nenea a scris despre varza murata 2 pajini jumate - murarea tratidionala, de cateva mii de ani, cu apa si sare imbogateste varza in vitamina C, devenind din cele mai bogate alimente! (si io il cred in stare sa analizeze in laborator si varza murata in butoiu de stejar, si bvarza murata in butoiul de salcam, sa zicem)
si mie imi place gramatica si acrodurile lui Simonix. Numai ca io le fac uneori si nici nu stiu cum e corect ciocolate sau ciocolato... dar is injinera si mi se iarta
La impins, numai fiica mea e fraiera: acccepta, se intoarce si ii zambeste, si se da deoparte. Bleaga ca maica sa...
P.S. daca remarcati din poze, toata iarna mara a stat descultza. trebuia sa pun dres ca sa ramana cu ceva pe chishioari. Nu ne-am agitat - cu 22-24 gr in casa... si termopan si totul izolat... si la cine comenta, raspunsul era "asha o zis ortopedul". Inclusiv pediatrei i-am zis asta: ca asha o zis dr Fodor... si ea a zis ca romanii is mai speriati, ea e uimita de ce relaxati sunt parintii straini
despre balconul lui Simonix... mor de invidie. Pi buni! Lasa ca ne facem noi rai si mari, si ne luam un balcon asha frumos.
Am remarcat si io si tati poza cu pishioarili goale. Ba tati de Mara - un mucalit ce ma intrece... zice: dar caciula pe urechi nu are? sa ii luam cadou si nishte sosete... ca uite ca e saracie pe acolo. E mai! in mai se imbraca cu geaca de iarna si 2 caciuli!hihihihi.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lilly79 spune:
Danicris am vazut poze cu surioara lui Vlad.Ce frumoasa si mica e.
simonix ce balcon mare si frumos aveti, iar baietelul frumos in picioarele goale se incadreaza perfect.
elenuca ma bucur ca e mai bine Lizuca cu gradi.
Desi ziua a inceput prost, pt ca de-acasa Julia ne-a zis ca nu-i place la gradinita si nu vrea sa mearga si tremura si plangea cand a vazut ca plec si o las, a fost muuult mai bine decat ieri.A plans maxim o jumatate de ora, apoi s-a jucat, a papat, colorat, cantat cu copiii si educatoarele au zis ca si-a dat drumul sa le povesteasca cate-n luna si-n stele.M-a intampinat cu zambetul pe buze si nu mi-a venit sa cred ce schimbata era fata de ieri, dar mai ales fata de luni cand era toata plansa.Rasare soarele si la noi ![]()
Julia papa la gradinita doar micul dejun ce-i pun eu de-acasa.La amiaza va papa de luni incolo cand va ramane la program lung (inca un hop de trecut).Ma bucur ca nu-i forteaza sa manance.Ieri de exemplu a mancat f putin din painea cu branza si mi-au pus-o educatoarele inapoi sa vad cat a mancat.Banuiam eu ca nu e fan sandvis, dar am zis sa variez fructul si cerealele care i le pun de obicei.
Referitor la cealalta gradinita mi-am dat seama ca si Alysh a trecut printr-o faza similara cand Vlad plangea si nu se acomoda.Atunci cand e nefericit copilul incerci sa te gandesti la alte solutii cum ar fi mutarea lui la alta gradi, dar acum sunt convinsa ca mai mult as bulversa-o daca as face asta acum.Cand voi fi linistita ca Julia e bine, voi vizita si cealalta gradinita si voi pune pe hartie avantaje/dezavantaje si in functie de asta vom decide daca din toamna ramane unde e acum sau o mutam.
cleo tin pumnii sa treaca repede racelile sa puteti zbura linistiti si sa va bucurati de concediu.
mihaser iti raspund aici
Da, i-am luat o trici.Uite-aici Deja ne plimbam cu ea pe-afara si azi dimineata era tare suparata pe langa motivele enumerate mai sus, ca nu am luat si tricicleta cu noi.In poza nu se vede, dar are si maner de impins care se poate da jos f usor ca altfel nu ar incapea in lift.
S-a trezit, am fugit ca i-am promis ca iesim in parc dupa ce se trezeste.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Reallaura spune:
Simonix ce balcon, ce parc, ce frumoooooos e!
MI-ai facut dor de Mirci uitandu-ma la Robertzel.
Mai, eu te iau acasa, esti asa optimista, eu prapastioasa, imi trebuie cineva ca tine!! deci nu de la balcon a racit Mirci...asa o fi.
Eu sunt ca Belleane friguroasa si prefer infofoleala la copii 
Lumi eu i-am dat varza si mazare si fasole. Ii place salata de varza ar manca cu 2 maini!. SI mazarea ii place.
DAnicris ieri a avut muci verzi, azi albi. e un progres. sper s anu fie racita. A ta cati pampersi face cu kk pe zi? a mea cam 2. Ma intreb daca o papa destul...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca