Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria_mami spune:
Ah, Aelita, pe mine m-ar innebuni sa o forteze cineva pe Victoria sa pape. Am mai zis oare? ca eu am pacalit-o intr-o seara sa mai ia o gurita pana a vomat. De atunci, o las in pace, papa cand ii e fomitza. Aici sunt obligati sa-ti spuna ce se intampla. Mai ales daca intrebi sunt obligati sa-ti spuna adevarul, nu au voie sa te minta sau sa indulceasca.
Ieri am fost la locul de joaca (unde mergem la inot) si eu am fost si am ajutat bucatareasa ptr. masa de pranz, ca avea nevoie de ajutor si Victoria a ramas o ora! cu educatoarele si copiii. E o educatoare acolo, Kate, de care Victoriei ii place tare mult, e super cu copiii si am lasat-o pe Victoria in grija ei. A zis ca a tot intrebat Victoria unde e mami si ii spunea ca mami e la bucatarie (eu ii spusesem Victoriei inainte de a pleca ca mami merge la bucatarie sa-i faca lunch special :) ) si cica era ok, 5 minute si apoi iar intreba. Dar nu a plans, a marait cica vreo 2 minute si Kate a luat-o in brate si a fost ok.
La inceput (acum 3 saptamani) o impingeau copiii si ea nu riposta si imi era ciuda
nu vreau sa impinga ea prima vreun alt copilas, dar daca cineva o impinge, vreau sa stiu ca se apara! Da, a inceput sa se apere, acum ii cearta, daca o impinge careva sau ii ia o jucarie ii impinge si ea... cred ca nu o sa fie moale sa o impinga toti... stiu ca e rautacios ce spun eu acum, dar vreau sa se apere cand eu nu sunt acolo sa o apar! E un baietel acolo si de vreo 2 zile se tot cearta amandoi pe jucarii, are ea ce are cu baietelul asta, si e asa un dulce de baietel.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Am reusit sa descarc cateva poze : http://picasaweb.google.com/danicris28/RasfatzelSiRasfatzica# Va pup, papaaaaaaaaaaaa ... Dani, mami de Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010 |
Am vazut rasfatel si rasfatica. Imi place poza Andrei unde zambeste (toate imi plac) si Vlad unde construieste cu Lego.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Danicris ce frumoasa e Rasfatica si cate toalete are ea deja, una mai sic decat cealalta! De Rasfatel, nu mai zic, are asa o dulceata si pare tare cumintel...
Desiree o sa se apere ea, fii pe pace. Si al meu la inceput era tare linistit, si chiar nu stia sa reactioneze la agresivitate, insa acuma mai nou, am vazut la gradi cand am fost ca le aplica imediat cand e calcat pe coada, nici n-ai timp sa-l vezi. Deh, e cel mai mic de acolo si cel mai firav, are acum 3 baieti de 5 ani pe langa el, deci are ce invata de la ei.
La multi ani fericiti! Naomi si Gabriel 
Reallaura spune:
Neata
DAnicris ce frumosi sunt! VAd ca tu o imbraci mai grosut pe rasfatica...eu doar body cu maneca lunga si pantalonas, dar subtiri. Ia sa ma duc la kiabi sa iau cateva salopetele! a mea muceste i-am tras ieri de 2 ori mucisori verzi. Voi faceti caldura cu radiator sau AC?? ca eu am facut si de la calorifer nu mai e...
Aelita nici eu nu ma voi incumeta fara carut afara...mi-e mai usor sa-i potolesc pe amandoi asa...cu Mirci oricum tb sa fug de colo colo, sa-l ajut la tobogane, la leagane... Ce nasol cu gradi, si la voi sunt barbari!
lily acum am citit postul tau, vai biata Julia si biata de tine, ce tb sa fie in sufletul tau!!
sper sa va acomodati repede!!
Esme am vazut intrebarea cu biberonii - imprumut termenul de la Simonix ca-mi place. Mirci a fost mai ieftin. A folosit 3 biberoane in total, 1 chicco, 2 avent. La asta mica sper sa fol tot dupa un an. I-am luat 4 aventuri si acum imi pare rau cu bisfenolul asta. O sa le fol dupa 6 luni pt chestii care nu tb incalzite. Mirci papa bibe seara si dimi, uneori cere si la pranz la culcare. dar f rar.
Ali ce faci?
Sistu?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
YLARI spune:
Neata fetelor!
Dani am vazut si eu pozele, ai niste copilasi superbi, Andra e o bebeluna adorabia!!! Rasfatzatul mare nu mai spun
Sa te bucuri de ei si sa fiti fericiti impreuna!!!
Eu nu mai sterilizez de la un an si Eva tot din bibi bea. Am incercat tot felul de alte recipiente dar se distreaza cu ele si isi varsa continutul pe ea, asa ca ... bibi rules! I-am dat sambata la locul de joaca sa bea apitza din pahar de unica folosinta si culmea, n-a varsat nicio picatura, cred ca-i era cu adevarat sete si a stat sa tin ei paharul la guritza. In rest e o distrata... ea descopera...
Am avut o noapte foarte buna, culmea, ma pregatisem psihic ptr ne-dormit si cand colo a dormit fata mea ca o valiza. Mucii sunt dar nu in asa masura incat sa ne faca viata amara. Am continuat si in dimineata asta cu nazomer, aspirat, ophtamesone, oscilo si nurofen. Sper sa treaca repede. Am trimis-o la gradi, n-are temperatura, e ok fata.
Va pup, o zi buna tuturor!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Lorich spune:
Neata buna! Si 
Ylari bine ca a fost ok noaptea, Doamne ajuta sa fie ok Eva in continuare!
Lily, Elenuca dragele mele, cred ca asta ma asteapta si pe mine la toamna, ca si Robert a stat numai si numai si numai cu mine si e mai agatat de mine acum decat era acum un an, sa zicem; asa ca va citesc posturile cu mare empatie si va tin pumnii!
Dani sunt adorabiliamandoi, iar micuta Andra cu bluzita ei Hello Kitty e de mancat, nu alta...
Laurita muci la Ilinca? Offf... of si iar of. Sanatate multa, Mirici cum mai e?
Si Robert a fost ieftin de crescut, nu a baut deloc lapte praf pana la un an, deci f economic
, noi bibi n-am folosit decat cele 2 avent care au venit la pachet cu pompa de muls, am mai cumparat eu pe parcurs tot felul de cani/sticle/pahare pt a-l face sa bea apa...
Nopatea trecuta a fost si mai bine, aseara a luat fff cooperant medicamentul, n-am mai riscat sa i-l pun in vreo papa, ca la fel ca si la voi Doloress parca-s numarate dozele, pt ca se da la 24 ore este mai putin in sticla aia, nu-i de irosit. Noaptea a fost minutat si neasteptat de buna!
Cleo Mara cum mai e? Zbor placut catre Valencia si spor la shopping! ![]()
Robert zice "nu-me-ma-ma de bau-bau" adica cand "nu mi-e frica de bau-bau" ![]()
Edit ca mi-am adus aminte ce zicea Laurita nici noi nu mai avem caldura in calorifere si eu, zapacita de mine n-am facut nimic special pt asta, adica sunt intre 19-22 grade si am zis ca e chiar ca ala cartile de "crescut copii"... l-am culcat in mod normal in body si pantaloni care sunt pijama, nu grosi... ei bine, aseara am decis sa-i pun un body maneca scurta si o salopetica mai groasa asa pt ca el sta numai si numai dezvelit. Cred ca si de asta a dormit mai bine, de cateva ori m-am trezit si era SLOI la maini si picioare, trebyuia sa fiu mai atenta, mai ales ca e si racit si fiecrae copil e altfel, el de ex a fost crescut in temp mai mari si s-a obisnuit asa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Reallaura spune:
Lorich cica Mirci e mai bine, ma bucur ca si Robert. Noi am scapat de antibiotic, dar ne-a dat o gramada de flixotide, ventolin, singulair, prednison.Am spus ca prednison nu-i dau, doar singulair, 28 de zile si flixotide. SI eu ziceam la fel, e ca la carte frigul din casa...eu stiu??? Sa vedem si cu Ilincutza, sa ma duc la un control si cu ea.
Cleo iar pleci?? ca mi-a scapat postul tau! Super, zbor usor si distractie mare!
Laurita, mami
Ilinca
elenuca spune:
Buna dimineata si de la noi! dam o
la toata lumea sa ne incepem ziua bine.
Noi ne-am trezit cu chef de vorba pe la 7, dar cand a vazut ca o imbrac frumos si vreau sa-i pun si fustita de blugi, a ineput circul... Cred ca a presimtit ce o asteapta, in fine, am reusit sa o calmam dar fustita aia n-a vrut sa i-o dam si pace
. A dus-o tati cu masina si desi era emotionat tot ca < e o zi mare pentru amandoi azi>
a reactionat muuult mai bine decat mine la lacrimile ei. Sunt tare curioasa daca o sa manance ceva la micul dejun sau pranz, of... Lyly cum e la voi cu mancarea? reuseste sa pape ceva la gradi?
A si sa va spun ce am remarcat zilele astea, dupa ce vine de la gradi, Lizuca mea e alt copil, e mai cuminte, mai ascultatoare, se joaca mult mai frumos, vine si ma roaga daca vrea sa-i schimb cd-ul sau vrea vreo carte din biblioteca si mult mult mai tandra, face gigea si ma pupa mereu, ma ia de obraji si imi da "kiss". Of...ma rog la Doamne Doamne sa fie bine! Hai ca iar m-am jeluit la voi, nu va mai plictisesc cu asta, promit!
Dani, mi-au dat lacrimile, ma uit la printesa ta si parca o vad pe Lizuca cand era mica...
, cand au trecut doi ani? Sa-ti traiasca rasfateii sunt superbi si cuminti vad.
Desiree, asta e si problema mea, cu impinsul si in general cu socializarea si integrarea printre copii, asa ca sunt cu ochii pe ea si in parc unde ii las ceva "libertate de exprimare si manifestare" si am remarcat ca evita sa se amestece cu copii prea mari (peste 8-9 ani) daca cumva ei vor sa foloseasca topoganul ea prefera sa se dea la o parte din calea lor decat sa se imbranceasca cu ei...
in schimb daca sunt copii mai mici decat ea, ii ajuta sa urce... e asa haioasa cand se opinteste , iar daca e vreun copil mai obraznic care o impinge il impinge si ea si il cearta pe limba ei...Vorba ta, oricat ar parea de " incorect" din punct de vedere parinti, ea trebuie sa stie ca uneori trebuie sa se descurce singura si in situatii d-astea. Micile "batalii" din gradinita o vor ajuta sa ia viata in piept mai tarziu. Ascunsul in colt si plansul in pumni nu o vor ajuta sa fie o invingatoare. Parerea mea 
Lorich, noi folosim AC-ul, la mine in casa e destul de rece si nu ma simt nici eu bine sa fie frig. Dar asta numai noaptea ziua nu e cazul.Incearca sa-i pui si sosete in picioare seara si eventual un maieut sub pijama.
Ilinca are mucisori, of saracutza, multa sanatate ii uram
. Laura ce medicamente ii dai ? Azi vine si Mirci? Cum o sa te descurci draga de tine...
Sunt verde de suparare, am luat ieri din piata niste petunii superbe, rosu sangeriu, rosu cu alb, mov cu alb, le-am pus in jardiniera la bucatarie si observ ca au devenit patul conjugal a doi porumbei care se iubesc cu o placere nebuna pe petunile mele...
moor de ciuda, erau asa frumoase acum sunt la pamant, s-or mai prinde nici nu stiu... Daca ii prind ii fac friptura , va jur![]()
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Lorich spune:
Elenuca m-ai facut sa rad cu patul conjugal al porumbeilor...mama lor, nu-i poti goni?
Aseara l-am echipat mai bine, i-am pus sosete si un body cu maneca scurta pe sub salopeta aia (ca e larguta si nu sta lipita de piele)... iar piciorul intre capatul pantalonului si ciorap, plus manutele erau nu reci, ci sloi...Laurita eu cred ca pot scrie ce vor astia, sloiul ala nu e ok. Daca ar sta invelit temperatura ar fi f bune, e mai buna decat ce aveam noi inainte (26!!) dar nu sta, impinge tot. Asa ca am zis sa ma adaptez la copilul meu, care s-a obisnuit cu un anumit mediu.
Laurita ma bucur ca-i mai bine Mirici, nu prea stiu ce-s alea pe care i le dau, nici flixotide nu stiu, imi imaginez ca-i un fel de cortizon?! I-am pus si eu acum 2 nopti si s-a simtit.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuca Sunt verde de suparare, am luat ieri din piata niste petunii superbe, rosu sangeriu, rosu cu alb, mov cu alb, le-am pus in jardiniera la bucatarie si observ ca au devenit patul conjugal a doi porumbei care se iubesc cu o placere nebuna pe petunile mele... moor de ciuda, erau asa frumoase acum sunt la pamant, s-or mai prinde nici nu stiu... Daca ii prind ii fac friptura , va jurElenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 |
de exprimare rad, nu de intamplarea in sine....ooof nazdravani porumbei!Ilincutei inca nu-i dau nimic, sper sa treaca cu ser si batista bb.
Inca nu vine Mirci acasa, nu ne da voie pediatra pana luni, dar ies eu in parc cu el si taicasu. cred ca nu-i aduc fetii nimic in felul asta.
Laurita, mami
Ilinca