Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

of,LYLY,cred ca iti e si tie asa de greu,dar ce poti sa faci..
Doar sa pastrezi relatie buna cu educatoarele,sa le rogi sa aiba rabdare cu ea,sa o mangaie,sa o consoleze cumva sa nu se simta singura si parasita.
of..sper sa se obisnuiasca repede,mititica !

am inscris-.o si pe Sofia la gradinita,pt septembrie ca acum nu mi-o ia.sunt multumita ca ne-au spus ca sigur ne primesc pt ca sunt locuri,e o gradinita provata,o sa o ia cu autocarul de la 8.30 la 17 ajunge inapoi.(programul de gradinita e 9.00-16.30).Aici cunosc cat de cat sistemul,a fost si nepoata mea care acum are 19 ani si mi-a recomandat scoala asta(e de la 3 ani la 18 ani),ea cunoaste si are relatii cu parte din personalul de acolo..deci aici am incredere ca va fi ok !
Pt Andres din pacate nu au ,se incepe de la 3 ani(in anul in care implinesc 3 ani si se incepe in septembrie din acel an-deci pt Andres la anul) si in alta parte,la cresa,nu am curaj sa il duc,toti imi spun ca asa e sistemul si ca e normal sa ii forteze la masa ! eu cu asta nu pot...
cumnata-mea imi spune iar din scoala ei...care e sistemul.deci e mai grav decat credeam,credeam ca sunt UNELE educatoare,dar cica asa e sistemul,ASA SE FACE !
plsu ca imi povesteste cum ascund parintilor diverse,cum le afiseaza alta fatza la iesire cu zambete si vorba buna ,si ca nu au voie sa spuna nimic parintilor dinauntru si ca nimeni nu calca in scoala,mi-a zis chiar o chestie " noi ne spalam pe maini intre noi".
asa ca astept la anul,sa il ia si pe Andres la scoala Sofiei care are alta politica.

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Alysh, nu mai stiu daca ti-am spus, am vazut pozele, sunteti asa frumosi tu si Vlady ... si semanati foarte bine, ptiu-ptiu sa nu va deochi. Te imbratisez.

Belleane, multumesc, asa este, suntem puternice atunci cand este nevoie.

Simonix, da, mi-am cumparat wrapul de pe site-ul acesta : http://www.hiphip.ro/products/organic-wrap-set-mam-earth-esarfa-port-bebe si imi place foarte mult. Si mie imi pare rau ca n-am avut la Vlad. Pentru el am avut marsupiu dar aveam niste dureri groaznice de spate si nu l-am purtat decat vreo 3 luni.

Luminel, acu’ mi se pare foarte simplu sa iesi cu un copil insa ca si tine, cateodata mi se parea asa de dificil sa ies cu Vlad … Ma intreb ce fac fetele cu 3 copii. Ma bucur ca te-ai ambitionat.

Aelita, la mine nu se poate aplica iesitul asa cum povestesti tu din mai multe motive. Nu putem sta pe langa bloc pentru ca Vlad stie si ii plac anumite trasee si iti arata unde sa mergi, drumuri destul de lungute pe care nu le parcurge pe jos pana la capat pentru ca oboseste. Astazi, chiar daca am scurtat plimbarea la o ora, tot a vrut la un moment dat in carucior. Pe de alta parte noi nu avem un parc mai aproape, avem ceva de mers. Mie mai mult imi convine caruciorul, astept sa creasca Andra si sa procedez ca o prietena de-a mea : cand obosea baiatul il urca in fata fetei (ea fiind cea mica) in carucior si statea cumintel acolo pana acasa, dar asta dupa 6 luni cand ea statea in fundulet. Ar mai fi buna varianta carucior dublu dar deja am doua, unde sa-l mai tin si pe ala, plus ca e mare, tre’ coborat pe scari … e complicat. Pana una alta varianta asta cu wrapul este ok. Multumim oricum de info. Cum iti mai este ? Te imbratisez, sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si prichindeilor.

Vineri mergem la controlul de o luna, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut.

Am reusit sa descarc cateva poze : http://picasaweb.google.com/danicris28/RasfatzelSiRasfatzica#

Va pup, papaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lily sa stii ca incep sa cred ca metoda cu stat cu ei acolo la gradi pana se acomodeaza nu e asa buna, cel putin pentru noi nu a fost.
Vineri am dus eu copilul la gradi, pentru prima data. A insistat sa intru cu el, sa-mi arate jucariile lui, era in culmea fericirii ca am intrat, de obicei mai insista si cu Gabi insa Gabi ii zice ca nu are timp, si pleaca imediat, el s-a invatat si nu mai insista. Acuma insa cu mine, am intrat cu el, si m-am jucat vreo jumate de ora, mai era si o fetita, mi-au adus fructe din alea de plastic si ma tot puneau sa le zic cum se cheama fiecare. Ei cand am plecat tragedie, a urlat 40 de minute incontinuu, s-a dat cu capul de usa, de pereti, el care niciodata nu a avut probleme. Niciodata nu a facut cu Gabi asa. Apoi lua fructele alea pe care le atinsesem eu si plangea cu ele in manute, zicea educatoarea. SI el tot scotea, se uita la ele si urla, mama, mama. De aceea ma gandesc eu ca ar fi fost mai bine daca nu intram. El invata ca alea sunt lucrurile de gradinita la care eu nu am acces, noi suntem aici acasa, acolo la gradi e alta lume. Pentru ca si acuma ii vine greu, isi aduce aminte ce frumos ne-am jucat si plange.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANICRIS sunt niste chestii care se ataseaza la carut si inc are poate sa stea un al doilea copil in picioare sau in fundulet.
si eu adoua caruturi acum,si deja la mine se complica treaba si ma gandesc sa iau unul de gemeni..imi vine unepori sa iau de tripleti !!!Sofia si Andres si acum adorm in masina oriunde ajungem,si ii punem in caruturi,si pe al treilea unde il mai pun?
inca nu stiu ce fel de carut sa iau,unul de gemeni mari pt Sofia si Andres,sau unul de gemeni mici pt Andres si bebe.greeeele !!!
eu pana acum m-am descurcat cu metodele mele,am avut noroc cu carutul in portbagaj,dar de acum cu 3 o sa vedem cum fac...
dimineata o sa o duc pe Sofia la autocar sa plece la gradinita,cum e aproape,probabil o sa iau bebe mic in ham,asa ca voi,si Andres de mana.
pana acum ei au mers unde am zis eu,dar Andres da semne de cateva zile de rebeliune
Asa ca sa vedem cum se va comporta pana atunci !ca ieri a facut multe figuri pe unde am fost..si el era cel mai cuminte,toata lumea spunea vaaai ce cuminte e,e mai cuminte ca Sofia.de unde,e in formare
daca vad ca sunt crizati toti,iau carut de tripleti si acolo ii bag

DOLORES vai ce greu e si la voi cu gradi

asa e cu statul cu ei...
aici nu iti da voie sa intri nici 2 pasi de la usa.
cand vii sa ii iei,nici in curte nu intri,la poarta !
daca intarzii ,in majoritatea locurilo,si cu 5 minute,gasesti poarta inchisa si ti-l iei acasa.cand il duci,iese la usa gradinitei,nu intri nici pe hol,il ia si inchide usa in nas ,la revedere,il auzi urland dar nu pot sa te duci.
cum ar fi,oricum e greu si pt ei si pt parinti !
multa putere sa va obisnuiti repede !

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, Aelita ce rau e asa! Eu multumesc lui Dumnezeu ca am gasit-o pe doamna asta, la noi e tare bine. Si de ziua lui vineri mergem cu totii pe capul doamnei, mama, tata bunica, bunic, facem petrecere.
La noi la gradi a fost totul perfect pana saptamana trecuta, cand l-am dus eu. Si luni, ieri adica, a facut putin scandal, si l-a lasat Gabi. Eu zic ca e de vina toata bulversarea asta cu bunicii, excursia in America, statul cu noi acasa mai mult, i-am tulburat rutina lui. Ieri m-a ignorat total, am venit in parc cu bicicleta, taica-su il adusese de la gradi direct acolo, m-a ignorat, nu voia deloc la mine, nici in brate, nici cu bicla, nimic. Ma pedepsea adica. Dupa vreo ora asa, a venit si s-a agatat de gatul meu, si a inceput mama, mama! si sa ma pupe, asa deodata. M-a iertat, uff....
Ma gandeam eu sa mai mergem si noi la un spectacol, la o terasa cu prietenii fara copii, acuma ca-i avem pe bunici, dar n-avem nici o sansa, deloc nu sta cu ei.
Asa ca fetelor care incepeti gradi acum, nu stiu la voi insa mie varsta asta mi se pare tare dificila, la noi a fost mult mai usor la un an, plecatul la servici, lasatul cu bunica-sa, apoi inceputul grainitei la 18 luni, nu a plans odata. Acuma parca e alt copil. Dimineata sta numai agatat de mine martisor parca are 2 luni. Probabil s-a speriat cand a plecat taica-su 2 zile, a vazut ca putem sa plecam de tot si ii e frica, cine stie. A fost prima data cand a plecat de langa el.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pupam pe Danicris cea curajoasa care a iesit pe afara cu bebelacii! Am vazut ca ai pus poze, n-am apucat sa ma uit la ele.
Aelita, Doamne ajuta sa fie bine la gradi ptr Sofia!
Doloress, sper sa revina Patrick la sentimente mai bune cu gradi. Da probabil plecarea taticutzului a fost cauza comportarii lui. Of... copilasii sunt si ei complicati, cine stie ce o fi in caputzurile lor?
Eva are muci Deci am observat eu bine azi noapte. Urmeaza probabil inca o noapte grea... Deja am dat al doilea oscilo si am dat si nurofen, bagat nazomer cu echinaceea si aspirat o data, n-a iesit mare lucru dar asa vad ca ii curg ca la robinet. In rest stare generala buna, pofta de mancare, toate bune. Asa ca maine o voi duce la gradi. Bineinteles sa vedem cum evolueaza peste noapte.
Lily tare rau imi pare sa aud de Julia ca plange dupa tine. E foarte grea acomodarea piticilor la gradi, si ptr ei, dar si ptr parinti. Ma durea sufletul cand o auzeam ca plange si mi se strangea inima cand plecam si o lasam asa, dar daca as fi ramas mai rau ii faceam, doar o amageam, parerea mea. Asa ca o lasam si Slava Domnului cand sunam peste 15-20 min ea era linistita deja. Probabil ca depinde si de fiecare copil, caci si Eva tot numai cu mine a stat astia doi ani (exceptie cele 3 luni anul trecut cand incepusem serviciul).
Vroiam sa mai zic ceva.... a da, joi vor merge la teatru cu gradinita... Ce draguutz, tare imi pare bine, noi n-am fost pana acum. Sper sa ii placa.
Pupici tuturor.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Simonix, frumoasa petrecere, frumooooo aniversatul , iar de tort nu mai zic nimic ...
Ylary, vrei sa mor de pofta? E diplomat tortul de anul trecut? Si anul asta cum il comanzi, sa fie in forma de doi? Vorba ta, ramane bucataria curata si garantat iese bine
Luminel , cat mai e somajul acum, e in fuctie de salariul avut, ai idee? Eu cred ca ai luat decizia buna, nu stii niciodata ce se poate intampla la gradi in prima luna ( viroze, etc) asa ca, daca nu ai pe cine te baza, e bine sa fii tu pe pozitie. Bine ca stii ca nu ramai fara job, la o adica, se cauta ceea ce faci, in plus uite ca te angajasera imediat !
Magdone, frumosi copii , sa vezi ce repede o sa cresca si ce o sa mai plangem dupa momentele astea uneori dificile, dar atat de frumoase,
Cleo, Valencia zici, ce frumoooos, sa faceti poze. Sanatate Marei ! Eu nu stiu ce magazine sa-ti recomand ca nu fusei pe la ei... inca... poate la anu’
Of, sanatate multa lui Robert, saracutlul, bine ca a luat antibioticul,. La fel si eu sunt ca tine ,urasc sa-mi pierd controlul cand e vorba de vreo boala sau suferinta a Lizucai, prefer de o mie de ori sa sufar eu decat ea... Dar va trebui sa ne obisnuim si sa fim tari pentru ca o sa tot avem episoade dificile
Lyly, tovarasa mea de suferinta, noi tot la faza cu urlete si plans suntem... dar spre deosebire de ieri cand s-a lasat si cu voma, azi ne-am mai si jucat nitel, de mancat ina nu a mancat nimic... asta e... sper sa se dea pe brazda. Marea mea greseala a fost ca am tinut-o toata saptamana acasa, desi tusea asa de vreo 4-5 ori maxim pe zi si avea muci , in rest stare buna, fara febra, vesela si cu chef de joaca... Intreruperea asta de o saptamana ne-a facut sa o luam de la capat cand am revenit...Concluzia? de maine mergem de dimineata de la 8 la gradi si o iau eu la 12:30. si o duce tati... sper sa fie mai bine ca ieri si sa ne acomodam si noi ... greu greu... Cat despre mine, ma autoeduc sa fiu puternica si sa nu cedez la rugaminti si imbratisari si lacrimi, fiemea e tare santajista si ma simte imediat, daca sunt ca o carpa si ma vede plangand ii dau apa la moara sa nu vrea la gradi. Azi mirosea ca o floare a parfum, cred ca a stat ca o maimutica agatata de educatoare...Ele se straduiesc, e clar, trebuie sa priceapa fiemea ca nu e cale de intoarcere si ca ii e bine acolo.
Dolores, eu niciodata nu am intrat cu ea acolo si nici nu am stat prea mult, nu vroiam sa-i prelungesc suferinta, i-am vorbit calm in ciuda urletelor ei, i-am spus ca merg sa fac mancare pentru tati si curatenie, ea repeta dupa mine „macale si culatenie” si apoi a luat-o educatoarea si au intrat in sala. Ca mi se rupe sufletul pe hol cand plec si o aud cum ma striga.. nu va mai povestesc...
Danicris, bravo pentru curaj, ai un baietel isteti si intelegator.
Ma duc sa o bag la nani, dimineata ne trezim devreme.
Sanatate Evei, offf, poate trece repede

Inchei cu un La multi ani calduros pentru Ca_eric sanatate si o viata minunata !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenuca ce scumpa Lizuca, auzi sa stea atarnata ca maimutzica de educatoare! Ha ha!!!
Multumim ptr urarile de sanatate. Doamne ajuta, o noapte buna!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Am reusit sa descarc cateva poze : http://picasaweb.google.com/danicris28/RasfatzelSiRasfatzica#

Va pup, papaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Ce frumosi sunt!!!...unul mai frumos ca celalalt! Iar Vladuc e un cumintel dulce! Sa-ti traiasca Dani! Esti o mamica implinita!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Wow, ce greu e cu acomodarea la gradi...ma speriati! Lilly, Elenuca, imi pare tare rau de experientele voastre si nu pot decat sa va doresc sa se acomodeze cat mai repede piticele...si voua, rabdare si curaj

Ylari, sper sa-i treaca repede mucisorii Evei.

Elenuca, somajul nu e in fctie de salariu (as fi vrut eu) din pacate...e suma fixa 450 ron plus 3%, 5%, 7% sau 10% din media salariilor brute din ultimele 12 luni (in functie de vechimea in munca, ca si durata).

Cleo, zbor placut si spor la shopping la Valencia!

Aelita, la voi e chiar mai rau decat in Romania cu gradinitele...nu m-as fi gandit. Bafta Sofiei!

La multi ani Naomi, mladita de Cenia si Gabriel, muguras de Denisa73!

o noapte linistita!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput