Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
My Lady cum se numeste branzica? Ai citit pe cutie...e safe?. ce are in compozitie?????
ca am citit si la dovlecei..si sunt mamici multe care cumpara si da copilasului produse din comert!...why not????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Noi ne pregatim sa plecam catre spital (Diana are programate dimineata asta doua intalniri cu medici diferiti).
Imi pare rau ca nu apuc sa raspund nimanui acum.
toata lumea si sper sa citesc numai de bine cand revin mai pe dupa-amiaza.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
vias spune:
incep sa ma simt mai bine...ma bucur si ca azi am avut ajutor!!! mai am crampe, durerui de burtica dar e mult mai bine...
Ma tot uit in gurita la bebelusul meu si nu-i vad dintocul, inca nu a iesit, dar e pe vine...deja il astept de vreo saptamana...ma uit osesiv la el in gurita...cam degeaba...
LauraB sa te intorci aici cu vesti bune..noi asa te asteptam!
Xena pe unde esti?
ce faceti toate dormiti?????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
lauraB, sa va intoarceti cu vesti bune si sanatate Dianei
la dimineata mergem la eco de sold si la rinichi (cand avea 1 luna jumate am fost la un eco ca avea icter prelungit si mi-a zis ca la rinichiul stang se vede ceva dilatatie, si dupa 3 luni ar fi bine sa mai facem un eco sa vedem in ce stadiu ii)...sper sa fie totul bine, sunt cam emotionata si stresata....doamne ajuta....
si eu imi refac analizele pt ficat, toate de sange, ca mi-au iesit niste pete maro pe maini, pe fatza....ioi ce stresata sunt de rezultate...
fetelor va pupacesc de noapte buna .....revin maine candva
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
A_driana sper sa vii maine repede, nu candva..si cu vesti bune si despre tine si despre David!!
citeam la fetele de la pepenasi...si multe dintre ele pregatesc actele pentru copii sa-i duca la grdinite, crese...
Nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...
maine poimaine intram si noi in baza...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Multumim pentru gandurile bune!
Programarile de azi ale Dianei intra in categoria normale. Am vazut un psiholog ( care toata sedinta asta a jucat de fapt doua jocuri de carti cu Diana, ca sa-i testeze memoria vizuala; pana la final a fost vizibil impresionata), apoi la ortoped pentru o injectie cu Botox dupa care I s-a luat si masura pentru un suport pentru piciorul drept.
Am fost si cu Sophia ca nu aveam cu cine sa o lasam acasa- buburuza mica a fost incredibil de cuminte.
Camy, sper ca pana azi sa te fi lasat complet durerea de burtica.
Chiar ca trece timpul incredibil de repede. Eu am doar un an concediu de maternitate. Nici nu-mi vine sa cred ca deja a trecut jumatate din el!
A_driana, sper sa primesti numai vesti bune si pentru baiat si pentru tine. Doamne-ajuta!
Culoarea scaunului la bebel se va inchide mult daca ii dai fier supliment (la Diana s-a intamplat asa de la lapte praf cu fier, si rezultatul era un verde foarte inchis). Scuze ca te contrazic Lady, am citit si eu pe webmd si acolo zice ca daca scaunul e negru-negru, cam cum era meconiul in primele`zile, trebuie neaparat sa mergi la pediatru ca sa elimine a doua cauza care e serioasa- sangerarea intestinala.
Legat de branzica, eu voi incerca sa fac in casa la inceput, mai ales ca aici nici nu sunt prea multe varietati. Mai incolo cred ca o trec pe iaurtele organice, si branza care se gaseste prin magazine
Lady, imi pare rau sa aflu ca ai fost atat de mult timp bolnava. Sper sa-ti revii complet cat de repede!
Ce`ati cumparat pentru bebe? Cum a fost filmul?
Luciadrea, felicitari pentru progresele prichindutei!
Nici eu nu am cumparat inca vreo crema de soare pentru copila. Bine, nici nu am avut nevoie inca, dar inca nu stiu ce vreau sa-i iau… O sa caut ceva pentru bebei, care sa aiba factor de protectie cat mai mare.
Roxy, ce mai face Matei? I-a trecut supararea?
Tiusca, sa-ti traisca amandoi baietii! Vor face petreceri pentru zilele de nastere imrpeuna #61514;
Intre fetele mele sunt aproape 7 ani diferenta, si e foarte adevarat ca multe le-am uitat, dar pe de alta parte la Sophia sunt si mult mai relaxata. Poate de unde si multimea de informatii mult mai usor accesibile?
Lorelix cred ca face curat dupa petrecere…
"La multi ani" pentru cine se serbeaza astazi!
toate fetele si copilasii
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
tiusca spune:
Buna dimineata!
A doua noapte fara treziri.Mi-e si frica sa cred ca s-a reglat cu somnul.
Camy-Eu ii dau branzica din magazin,ceva marca proprie mega image.Scrie ca e din lapte,alte ingredinete n-am vazut.Iaurt la fel-napolact sau covalact.Este impropriu zis ca-i dau,ca el le refuza constant.Azi as vrea sa-i bag carnita.Am niste carne de la tara.Sa vedem cat de repede fierbe.Ochisorii sunt mai bine,i-am dat cu nettacin aseara si azi dim.Cred ca este sezonul conjuctivitelor,mai ales ca bate si vantul afara.
Laura -ma bucur sa aud vestile bune de la tine.Inca o data "jos palaria" ptr.tine.
Sper ca baietii mei,la fel ca si fetele tale,sa se inteleaga in ciuda diferentei de varsta.Deocamdata M.este entuziasmat de faptul ca are un fratior.Asa mi-am dat seama cat de mult si-a dorit,mai ales ca vedea la alti copii ca sunt cate doi sau trei la parinti.
A_driana bafta la ecografie si la analize.Te asteptam cu vesti bune
Va doresc o zi buna
My_Lady0091 spune:
neatza...da cafeaua??????nu o da nimeni..?
camy...branzica eu i-am luat de la COVALACT...
Lauriciu...eu nu am zis caca negru-negru...par exemple..fii-mea pana i s-a obisnuit stomacelul cu toate cele...facea caca portocaliu...verde...negru..la inceput...apoi galben...la asta m-am referit...
si la noi se cunoaste cand e caca negru de la fier pentru ca pe fese e murdara...asa ca si cum ar fi stat in praf..si iese negru doar la innceput...nu face caca doar negru
dar iti multumesc lauriciu pentru pontul cu sange in caca...habar n-aveam
deasemenea ma bucur ca diana a raspuns bine la controlul d-nei doc...si sofia s-a comportat ca un ingeras...ai un bebe inteligent si educat
tiusca
a_driana...ai zis ceva de bebe2?si...bafta la controale
lucia...noutati?
roxyyyyyyyy
xena noastra...cred ca s-a mutat la ,,prietene la bine si la greu,,..de asta nu mai apare pe aici..ca le iubeste tare pe mamicile care au dat divort de noi
aseara a fost fain la film...dar mai fain a fost pe la 16.00 inainte de film...a venit sotzul mai devreme acasa
noi am papat fructe dimi...mar+banana+ananas proaspat si zemos+branzica...dar nu am terminat din motive de somn
hainutze am luat...o geaca roz din fas pentru primavara...2 caciulite bestiale...si 1 pereche ciorapi...de firma...dar de la reduceri..ca de e criza si nu are mami bani multi
azi mergem la pediatra...la controlul de 5 luni..controlul asta e gratis.noi mergem la o clinica particulara..dam 80 lei 1 data, apoi timp de 3 luni..urmatoarea tura e 40 lei si a treia tura gratis...si acu e tura gratis.tanti pediatra asta e tanara si sanatoasa...stie de toate...in schimb doc de familie a Beccai..scuze dar behaie de prostie...va povestesc eu mai multe alta data.
fete ce ma ingrijoreaza pe mine e faza urmatoare..fata trebuia sa faca vaccinul de 4 luni de 1 luna..si nu l-a facut.doc de familie a zis ca nu is venite vaccinurile..ca nu le-a scos cantacuzzino..si sa mai astept...am intrebat-o daca pot da comanda in farmacii..a zis ca nu...o sun de cateva zile si nu imi rasp la tel...peste o luna vine vaccinul de sase luni...ce fac...defapt ce trebuia sa fac?
gata si epopeea mea...ca nu imi place sa ii zic placinta..
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
lorelix spune:
Dragele mele, nu va parasesc eu asha de usor..doar SUNT XENA...
CE-I DREPT IERI NU AM DECHIS PC-UL..treaba multa..si Daniel este prioritar..am fost si la plimbare cu el.
Petrecerea a fost super, cadouri diverse dar mai ales au fost senzationale.Daniel a fost tare cuminte , nu m-a deranjat deloc.
cAMY, SANATE MULTA!
D-NA POLITAI, .
aDRIANA, STAI LINISTITA CULOAREA SCAUNULUI ESTE DATA DE ADMINISTRAREA DE Fe.
LAURA, pentru Diana , si ma bucur ca este bine.
Tiusca, ..ti-am ramas datoare cu 1 rasp cu privire la conflictul trecut..cu Prietenele..dar daca ai activat Pm il primesti acolo
.TINETI-O TOT ASHA, ESTE O ATMOSFERA DE VIS
Lorelix
ASTAZI E ZIUA MEA!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!