Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura B spune:
Pup fetele si multam’ frumos pentru raspunsuri!
Dupa ce am expediat fata mai mare la scoala, am hranit micuta sumo, m-am jucat cu ea ( ca tot mi-am facut temele ieri), apoi am dormit putin amandoua, una in bratele alteia. M-am trezit hotarata sa mai rezolv din lista mea lunga cu treburi “de facut”- am tras de mine ca sa fac pana in final abia un punct. Si maine e o zi. Bine ca dupa asta vine sfarsitul de saptamana, sa ma odihnesc
Am ratat sa-i urez “La multi ani” Beccai. Cu intarziere, pup fata si pe Lady- mamica fericita!
Si ca tot am pomenit, uram “La multi ani” si lui Flavius, si lui David, si tuturor copilasilor care implinesc acum lunitze rotunde
Camy, ce frumos o sa fie weekend-ul vostru! Sibiul a fost una din localitatile in care am stat in saptamana de miere…
Nici eu nu pot sa vad filmul pus de tine. Cica mi-ar trebui nu-s ce versiune de Flashplayer si nu pot download-a deocamdata programul. Dar am vazut pozele. Pupam baiatul mare!
Tiusca, il trecem si pe R in grupa copiilor mari care papa bine!
Lorelix, si eu trebuie sa fac programare pentru vaccin ca sa ne vada medicul nostru de familie. Stiu insa si ca daca (Doamne-fereste) eu, sau cea mica ne imbolnavim si trebuie sa ne vada doctorul in ziua respectiva, pot suna si “imi face loc” in program; bine, daca cumva e chiar urgenta-urgenta, si aici ca si acasa fie mergem la spitalul de urgenta, fie sunam salvarea ..
A_driana, grozave vesti! Ma bucur ca amandoi sunteti bine.
Legume pasate inca nu am incercat, carnita nici atat ca nu am ajuns acolo, dar ma gandesc ca cel putin 2 zile ar trebui sa se pastreze bine la rece (poate ai un frigider mic de masina, daca nu poti sa folosesti o geanta cu pereti izolatori si cateva pungi inghetate pana ajungi la destinatie), nu ar trebui sa fie nici o problema.
Roxy, drum bun! Sa stii ca noi am fost pana acum de cateva ori la drum lung cu masina si cu Sophia (plecat dimineata, ajuns acasa seara tarziu). Primele 2 dati a fost mai greu, ca ne trebuia un sistem bine pus la loc sa hranim si sa schimbam regulat doi copii. Sophia a fost insa foarte cumintica de fiecare data- am avut noroc de inca un copil cuminte care doarme in masina! Ne oprim cam la fiecare 2… 3 ore, in primul rand pentru dezmortire. Daca nu avem in drum vreun mall cu loc de schimbat bebele, o schimb in masina acum fara probleme. Dar e adevarat ca pana acum nu manca piureuri, cu lapticul a fost foarte simplu ca i-am cumparat special pentru drumuri formula gata preparata, in borcanele de sticla de 80ml portia, iar la opriri o mai pun si la piept.
Sa va povestesc ce tocmai au aratat aici la stiri si m-a impresionat tare, dar tare de tot: un spital din Vancouver a construit si va da in folosinta in cateva zile www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20100429/BC-Unwanted-Babies-100429/20100429?hub=Health" target="_blank">Leaganul ingerului. O usa cat o fereasta la nivelul fetei, in peretele din exterior al spitalului… inauntru e o incapere micuta cu un patut de nou-nascut in care mamele disperate sa-si poata lasa anonim nou-nascutii in loc sa-i abandoneze in statiile de autobus sau prin alte locuri reci si/sau pustii unde sansele de supravietuire sunt spre zero. O data inchisa usa cu un bebe inauntru, un bec va semnaliza asistentelor ca exista un copil abandonat si-l pot recupera imediat (de fapt stiu ca ideea nu e noua, ca se mai abandoneaza nou-nascuti si la manastiri, dar cum de pana acum nu s-au facut mai multe leganute, cate unul la fiecare spital din toata lumea asta mare? Asta am inteles ca e primul in Canada... Oare in alte tari or fi mai multe?)
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
Laura B spune:
www.flickr.com/photos/11882381@N02/4564112557/" target="_blank">Ghiciti-surpriza- sunt ultima recolta de la mine din gradina (mai precis din ghiveci)
Si nu in cele din urma, va prezint cele mai recente 4 www.flickr.com/photos/11882381@N02/4564110039/in/photostream/" target="_blank">poze ale -ei junioare.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Camy-nici eu nu am putut sa vad surpriza!
Lorelix-eu am mai scris mai de mult ca trebuie programare la doct,la noi cu 48 de ore inainte.
Mai era ceva....imi mai trebuie cafea
Revin
tiusca spune:
Camy-sa-ti traiasca feciorul!Sa va aduca numai bucrii si sa fie sanatos.
A_driana-e mult 7 picaturi de vigantol.Si noua ne-a recomandat doct.6 pic.si am intrebat alt doct.si mi-z zis ca e mult (dupa ce i-a vazut si ea fontanela).Dupa 2 luni cand m-am dus iar la consult dr. a zis"vezi ca e bine acum fontanela?acum ii dam 3 pic.",dar eu nu-i dadusem mai mult de 3 pic.in tot acest timp.
Laura-e super asa cu metoda asta de a abandona copilasii la spital(daca pot sa spun asa).Stiu ca am mai auzit de metoda asta,dar nu stiam ca acum se aplica prima data.Si sa nu ne treceti in lista de mancaciosi.Ieri iar a refuzat aproape toata mancarea in afara de san.
vias spune:
Buna dimineata
prima data va invit la chef, Flavius face 6 luni!
Avem de toate, dar niste amandine de-alea insiropate bine, bine, vreti?????? si cu ceva suc, bere???? ce ziceti?
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Si apoi, sa spunem o mica rugaciune pentru Alina (alunelsialbinuta), azi se implineste un an de cand a plecat dintre noi...inca mai am mesajul de la ea primit cu 2 ore inainte sa moara...trebuia sa ne vedem in acea zi...imi aduca minte de vocea ei calda, vesela si plina de optimism am vorbit cu ea la telefon cu doar o ora inainte sa se intample tragedia!!!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Alina!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
am un urlator..o s arevin sa citesc ce ati scris!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
LauraB frumoase poze...mi-am mai clatit si eu ochisorii
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Flavius acum e ocupat cu demolatul caruselului asa ca eu va las, ma duc sa fac parada modei...ca am inceput sa intru in hainutele de dinainte...incet-incet se vad rezultate, plus ca mi-am mai cumparat zilele astea si vreau s avad cu ce ma imbrac...pt ca sambata seara mergem in nu's ce club
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
tiusca spune:
Camy-se vede ca ai o stare de spirit bunaClub?Oau fericito,eu nu mai stiu ce-i ala club din studentiePetrecere frumoasa!