Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
My_Lady0091 spune:
vrau si eu cafea...
raportez ca de la 23.00 pana la 05.00 am dormit neclintiti...la 5 am papat...si am dormit iar pana la 07.30...acu dormim iar 30 min...si papam fructe.
lauriciu..faina ideea cu leaganul acela.pup galusca frumusica..si pt. Diana.
lauriciule tu de unde esti de loc din romania?
camy...LMA pentru grasunelul rasturnelul..baiatul bolfos al lui mami.fericita..care a slabit..si distractie placuta in club..destrabalato
xena...si cum i-a placut papa lui tati? ce gust avea pampersul??? macar ai facut o fapta buna..a mancat vreun om al strazii un pranz
a_driana..ma bucur ca juniorul ti-e sanatos.....si in legatura cu vigantolul..parerile sunt impartite..in functie de medici..eu par exemple ii dau 4 picaturi de D3.
lucy..where are you?
tiusca....ar fi cazul sa te destrabalezi si tu intr-un club..ce doar nu ai ajuns la pensie acu si nu mai poti. o escapada din cand in cand nu strica
roxy....unde ai fugit..cam tragi chilul...poate o pun pe fina mea xena sa
pooooooop u si pentru cele care nu mai intrati..un week-end placut si un 1 MAI de pomina.noi am fi vrut la mare..dar nu pot sa imi las puiul singur..
LMA PENTRU DAVID ANDREI!!!!!!!!FELICITARI ADRIANA
SA ITI LUMINEZE ZILELE MAMICULE...
SI LA PENTRU BEBE MATEI DE MAMI CRLP..I MISS U MOM
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
LAURICIU VREAU SI EU CAPSUNI..FRAGI..CE OR FI ALEA..PAR GUSTOASE..
DECI AZI BEM...CAMY SI ADRIANA...FAC CINSTE..NU?
MIE MI-AU VENIT MARTIENII IERI..ABIA IMI VENISERA PE 2 PRILIE..MI-AU TRECUT PE 5..SI ACU IAR
Sum,esse,fui-by me
Laura B spune:
Buna dimineata si o zi buna!
La multi ani, Flavius
La multi ani, David!
La multi ani pentru toti copilasii si mamicile care se serbeaza azi
toate fetele
Am sa spun o rugaciune in seara asta pentru alunelsialbinuta si familia ei...
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
vias spune:
da, a venit si vremea mea sa ma destrabalez putin, aveam nevoie...
Roxyaly e la Baia Mare..de fapt acum e pe drum....drum bun scumpa si Matei sa fie de gasca sa nu va faca probleme!
daaaaaaaaaaar pana la distractie, am de facut curat prin casa, trebuie sa fac putin pe sclava apoi sa merg sa o astept pe mami, sa fac bagaje...si maine dimineata plecam
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Lady, eu sunt din Bucuresti.
Da, alea din poza sunt fragute ... bune si parfumate...
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
vias spune:
Si in caz ca Flavours ne citeste, sunt convinsa ca multe o fac, uitandu-ma dupa nr de vizitartori, La multi ani! sa fii sanatoasa!!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Si in caz ca Flavours ne citeste, sunt convinsa ca multe o fac, uitandu-ma dupa nr de vizitartori, La multi ani! sa fii sanatoasa!!!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
ASEMENEA..
SI LMA PENTRU TOTI FULGUSORII CARE ISI SERBEAZA ZIUA ASTAZI
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
am crezut ca mi-a trecut enterocolita asta...da..da...vezi sa nu.. sper sa treaca cat mai repede ca eu am treaba....
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
multumesc fetelor din suflet pt urari
piciul meu are DEJA 5 luni......iupiii....doamne ajuta sa fie tot asa sanatos si fericit ca si pana acum, sa ne lumineze zilele intotdeauna....si noi sa fim sanatosi sa-l putem creste si educa frumos...
voi spune si eu astazi o rugaciune pt alunelsialbinuta...D-zeu s-o odihneasca in pace...
camy, LA MULTI ANI PT FLAVIUS (ce am scris mai sus va doresc si voua)
lauraB, foarte frumoasa pitica ta ....si recolta pare gustoasa...
tiusca ce sa zic eu daca sunt multe picaturi sau nu...asa ne-a recomandat, dar nu numai despre fontanela ii vorba, ci mai mult despre coaste, sunt cam iesite in afara....stiu mamici care da 8 pic....
dam si noi de baut niste vin rosu, suc, cremes si ce mai doriti voi...
eu azi sunt pusa pe ,fast' asa ca nu pot scrie mult....ne vedem diseara
va pupacesc pe toate
A_driana, de David-Andrei
tiusca spune:
Ai si tu dreptate [b]A_driana[/b cu picaturile.Un pupic special ptr.[b]David[/b si ii doresc sa fie sanatos si sa va aduca bucurii