FIV la Sibiu (12)
Raspunsuri - Pagina 19
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaisa20 Eu am auzit prima data inima bebitei la 6 saptamani(si vreo 3-4 zile), asa ca ai sanse si tu miercuri! Probabil atunci iti va stabili mai bine si varsta sarcinii. Cand ai avut ultimul CM? danaisa20 fericita 15+ cu |
Buna dimineata,
Danaisa, ultimul CM l-am avut pe 21 martie, deci teoretic ieri aveam 6 sapt si 2 zile, dar luna trecuta a venit CM la 35 zile, ca de asta nu mi-am batut capul luna asta cu teste ca am zis ca iar intarzie ca de obicei, deci probabil diferenta vine din decalajul asta si probabil ovulatia a fost prin ziua 17-18, dar om vedea saptamana viitoare
la toate fetele!Eu raman doar la topicu asta, cel putin momentansa tin pumnii tuturor fetelor in focuri sa ne implinim toate acest vis.
O zi buna tuturor
yarrina spune:
Adi. Azi sunt ceva mai bine...dar pana acum cu greu am putut manca ceva. Mi-a fost foarte rau...somn cronic...de toate pentru toti. Tu cum esti?
fericita!!
alina06st spune:
Buna fetelor, azi m-a sunat si pe mine dl dr si mi-a spus sa iau doxiciclina pt mycoplasma si ureaplasma. 10 zile, cel putin 7 pauza si sa repet. Eu n-am mai luat antibiotice de ani de zile, Bineinteles ca voi face candida... deja mi-e groaza cand ma gandesc.
Desigur mi-a spus ca nici fsh-ul nu e stralucit (10) dar despre asta imi spusese de la consultatie. Se astepta pt ca a vazut la eco ca din ovarul stang s-a taiat destul de mult la operatie.
Oricum, mi-a placut ca era totusi optimist si m-a incurajat cand am discutat despre analizele care nu mi-au iesit stralucit: "mici neplaceri, nu va faceti probleme"
johanas spune:
Multumesc fetelor,Michelle cred ca da ,ai fost sus de tot si erai in a 8 a zi de stimulare? Ai citit din urma,te-ai lamurit?Spune-mi te rog cum ai raspuns la stimulare ? cati embrioni ai avut , cum a fost la punctie?
michelle99 spune:
johanas Am citit din urma si m-am mai linistit , de fapt am vorbit si cu doctorul la telefon aseara si imi dau seama clar abia acum ca e reactia de la utrogestan; ma panicasem sa spun drept, aveam impresia ca am o viroza ceva, ardeam toata , spatele in flacari si o stare proasta data de starea subfebrila. Dr. a zis ca pana pe la 37 si ceva e ok, dar daca as avea vreo infectie si ajung la 39-40 atunci slabe sanse sa se mai prinda ceva. A fost foarte dragut si mi-a raspuns la toate intrebarile, asa ca fetelor daca mai patiti febra din asta dupa embrion transfer e ok nu-s probleme.
Amavut vreo 9-10 foliculi , dar doar 6 ovocite, din care 4 mature. Au rezultat 4 embrioni frumosi, a zis embrioloaga, si fara fragmente.
Mi-au pus 3, asta s-a intamplat joi. La punctie a fost totul OK desi eu am o goaza totala de anestezia generala, dar toti au fost foarte profesionisti si nu am simtit absolut nimic, fii fara grija, dormi maximum un sfert de ora si apoi te trezesti ca dintr-un somn mai adanc. Iti tin pumnii si sa ai succes.
Acum as mai avea o intrebare : azi fiind ziua a 6 de la embrion transfer am asa usor niste dureri foarte vagi , gen de cele de ciclu, stiu ca unele dintre voi ati experimentat asa ceva, dar oare nu e prea devreme in ziua a sasea ? Sa iau nos pa?
alecori spune:
Fetelor, imediat imi fac prima doza de gonal... Sa dea dd sa fie intr-un ceas bun!
Johanas bafta maine!
Bubu, iti tii deja puiutii in brate?
johanas spune:
Michelle eu zic ca poti sa iei no spa ca nu are ce rau sa-ti faca,eu sunt de acum cu cutia dupa mine ca am dureri in tot abdomenul .Tie ti-a spus dr ca poti sa consumi lichide inainte de punctie?Alecori multumesc si bafta multa sa raspunzi bine la stimulare.Si eu cred ca bubu-si tine puiutii in brate ca nu a mai dat nici un semn.
michelle99 spune:
johanas mi-a zis ca pot bea acolo ceva apa, chiar asa s-a exprimat , eu am facut la 2 dupa amiaza si am mai baut cate putin apa de 2-3 ori in cursul diminetii pana la 12. Iti tin pumnii maine, succes!
Repet intrebarea , nu e prea devreme pentru simptome din astea gen ciclu, la doar 6 zile dupa transfer ? Fetelor ati mai fost in situatia ?
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle99 johanas mi-a zis ca pot bea acolo ceva apa, chiar asa s-a exprimat , eu am facut la 2 dupa amiaza si am mai baut cate putin apa de 2-3 ori in cursul diminetii pana la 12. Iti tin pumnii maine, succes! Repet intrebarea , nu e prea devreme pentru simptome din astea gen ciclu, la doar 6 zile dupa transfer ? Fetelor ati mai fost in situatia ? |
Nu Michelle eu zic ca nu e deloc devreme. eu am simtit ceva prin ziua a patra, apoi peste alte cateva sile , si asa mai departe. Fiecare organism reactioneaza altfel. eu zic ca se lucreaza din greu acolo la tine in burtica, asa ca stai relaxata . Cand faci beta?
danaisa20 fericita 15+
cu