Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, , bine ca ai intrat sa ne spui, ca sa nu ne facem griji. La ornat iti tin pumnii, mie imi place mult coliva, nu stiu daca e pacat sau nu, dar asta e.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza........
stiti cum ii trezeste Albacazapada pe cei 7 pitici???????
7UP!!!!!!

ce liniste p-aci........azi m-a alergat un maidanez....ma rog m-a latrat si speriat mai mult, asa ca Cigny daca vrei sa discutam despre maidanezi, mi-am ascutit cutitele, sunt gata pt o discutie "amiabila"
lachi, spor la pregatiri, si iti doresc sa iti iasa toate asa cum vrei tu. nici nu se poate altfel. cu ornatul colivei, stiu ca se pune deasupra un strat gros de biscuiti pisati,pe margini poti pune un sirag de bomboane din alea rotunde, maro si crucea o poti face din miez intreg de nuca.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Buna dimineata, am postat un subiect la parintii intreaba http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151643 in caz ca v-ati confruntat cu haraiala in piept la copii.

mychy eu am fost f revoltata de ce a indraznit tanti aia de la PETA sa sustina si anume ca acesti caini trebuie doar sterilizati si eliberati. bine au zis unii, sa-i eliberam la mneaei in tara daca ea crede ca asta e o solutie ce rezolva agresivitatea lor si chelalaielile.
eu una sustin adoptia sau eutanasierea. pe de alta parte, intotdeauna vor fi binevoitori care ii vor ascunde si proteja pe maidanezi dar sper ca cei mai multi sa fie adoptati sau eradicati.

in jurul blocului nostru avem niste garaje si sunt angajati niste jandarmi sa pazeasca pe-acolo. ce crezi c-au facut? si-au gasit niste caini pe care ii hranesc iar jandarmii dorm bine mersi sau se uita la tv in timp ce cainii isi apara teritoriul si ne-au atacat deja si pe noi si pe altii din bloc. eu una nu am curaj sa ma duc sa duc gunoiul ca sar pe mine. am coborat intr-o seara sa dau un pachet unei doamne, daca nu era un nene sa iasa din masina, ma inconjurasera fara sa-i provoc in niciun fel. am chemat hingherii odata si au luat vreo 3, au mai ramas 3. si cand am chemat hingherii l-au sunat pe sotul meu ca nu voiau smecherii de jandarmi sa-i lase sa-i ia. atunci barbata-miu l-a cerut pe unul la telefon si i-a spus ca ii face reclamatie la primarie si politie asa ca le-a trecut cheful. ce sa mai spun ca au serenade noptile si diminetile.
eu am crescut cu un caine, la casa, dar locul cainilor nu e pe strazi, clar.

Mergi la inceput

cygni, atunci esti prietena mea......eu credeam ca esti ....o Brigite Bardot!!!

cu raguseala, poti sa-i faci un sodou sau un galbenus frecat cu o lingurita de zahar, pana se pufeaza, asa ca la pandispan. poti pune un varf de linguta de cacao ca sa nu fie gretzos. face tare bine la raguseala. sau niste sirop de patlagina. daca ai alifie de galbenele in casa, da-i pe gat si pe piept, dar din abundenta, dupa care leag-o la gat cu o batista sa tina cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

nu mai am starea de ieri, dar tot as "mangaia" si eu niste caini cu cate o injectie letala...pai acum vreo cateva zile il duceam pe david la gradinita (eram cu sotul, cu masina, norocul meu!) si am vazut cu ochii mei cum un maidanez a sarit la o batranica sa o muste, noroc ca avea o sacosa in mana si a pus-o intre ea si caine. dobitocul a muscat din sacosa, a sfasiat-o, i-a curs femeii ce avea prin ea...au intervenit si altii si l-au alungat...dar daca eram eu cu david de mana si nimeni in jur? acum mi-e si frica sa ma mai duc sa iau copilul de la cresa pe jos, cine stie de unde sare nenorocitul ala de caine sa ne atace?
la noi, eu nu pricep (ba pricep, dar ma fac ca nu!) de ce tot intreaba atata populatia ce sa faca cu cainii comunitari! ma, dar nimeni nu ma intreaba ce sa faca cu banii cand ii arunca aiurea pe lucrari inutile, bine ca si-au gasit sa intrebe de caini. ca in alte tari stau la discutii prea multe: il gasesc pe strada, il verifica, daca il adopta cineva in decurs de 2-3 sapt. bine, daca nu, nani-nani puisor! si nimeni nu mai comenteaza nimic...dar asa suntem noi, mai catolici decat papa.
ce sa zic, iubesc animalele de mor, chiar intentionez sa-mi iau un caine cand ne-om muta la casa (poate chiar 2-3, poate chiar si un maidanez, nu stiu), dar situatia e clar scapata de sub control. da' ce sursa buna de spalat bani pt anumite ONG-uri...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

vivela, ma bucur ca te-ai mai inseninat! cat despre maidanezi...NO COMENT ca ma inervez degeaba. sper doar ca de data asta sa faca ceva sa-i stranga de pe strazi.
dar pretina violeta, de ce nu mai da pe la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
fii-miu si-a marit intervalul de facut febra la 8 ore...in continuare faraalte simptome.

cu maidanezii sunt de acord cu tot ce s-a scris,am caine,iubesc animalele dar locul lor nu este pe strada..mi-aduc aminte cand am fost in barcelona,pai nene nu vezi un maidanez si foarte rar caini de companiea,adica in doua saptamani cat am stat daca am vazut doi carliontati.sotul m-a invatat ca daca se apropie de noi cu intentii rele sa ma duc amenintator si sa tip la ei..am facut-o si merge..dar poate avem noi maidanezi mai gingasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

De cand sunt in Danemarca nu am vazut nici un maidanez pe strada dar nici unul. La fel in Portugalia, nici un maidanez pe strada.

Cine alege sa aiba caine plateste destul de scump. Asigurarea de sanatate pt caine, asigurare de accidente si cainele in sine nu e niciodata mai ieftin de 500 EUR in Danemarca. Merg mereu cu zgarda. Si daca sunt mari si ii iei in autobuz sau tren au botnita.

Inca imi aduc aminte acasa la mama cum ma alergau cainii cand ma intoreceam de la scoala singura

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si27+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cygni, pentru haraiala incearca si preparatul www.mamanatura.ro/product_info.php?products_id=4001361&view=&osCsid=f9i0gkhqjv9oo2cjo5v4arp964" target="_blank">acesta, il gasesti la plafar, e din plante.
sau, seara la baita, in apa din cada poti sa-i pui 3-4 picaturi de ulei esential de Ti Trea sau de pin si sa o lasi sa stea in apa 15-20 de minute sa se joace. la noi fac minuni, ajuta si desfundat nasul si la tuse.

de dimineata am fost sa duc proba de urina la analizat. ma mandresc cu copil cooperant, care s-a trezit cu ideea fixa ca "fac pipi la borcanel!" (ca ii zisesem de cu seara, ma intreba ce e cu urocultoarele alea...).
georgi, voi v-ati descurcat?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Vivela,nu ne-am descurcat,mai nou daca il las in putza goala vrea pampers cand e de pipi,spune pis,pis apoi imi arata sa ii pun pempersul..nu stiu cum o sa fac.

Mergi la inceput