Strumfi de iulie-august 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
georgi, incearca sa-l pui in cada, dezbracat bineinteles, si sa dai drumul la apa (ca pentru dus), eventual sa-l uzi putin pe picioare. e cam greu sa te poti retine din urinat in conditiile astea, dar trebuie sa fii pe faza cu urocultorul, s-o faceti in joaca...pentru urocultura trebuie sa fii atenta sa nu contaminezi proba, adica nu sa o colectezi in ceva si apoi s-o pui tu in borcanel. dar banuiesc ca stii asta . bafta!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) +
33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
fii-miu a facut pis la olita,si-a tras-o si a stat in picioare si a facut..sunt asa fericitaaaaa..banuiam ca stie cum e cu procesul..incapatanat nevie mare..toate e face and are eldispozitie...acum ce fac?ii mai pun pampers,parca nu i-as pune dar n-a facut kk si vreau sa ies.
asa am reusit sa-i iau si proba.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
asa, apropos de pisu....mamici de baieti fara pampers, cum fac ei pisu: din picioare sau ca fetitele? ca noi pana acu ca fetele. si daca fac in picioare, cum? ii urcati in cu picioarele pe colac si tintesc buda?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
greierash spune:
Pup toate mamicile si strumfii.....
Cigny, tu vei sti cel mai bine, cand si daca e cazul sa mergi la dr. Eu am incercat la Andrei un siropel de patlagina, Grintuss se numeste si este de la Aboca, a avut cel mai rapid efect, si la fel cu haraiala, ce se auzea din piept....avea niste secretii ce nu reusea sa le expectoreze. Multa, multa sanatate.
Vivela, ma bucur sa aud ca ti-au mai trecut starile "proaste"...Pupici sa nu mai ai....
Lachi si Mychy sunteti super super amuzante...
Musso, succes in continuare....cu olita...
Despre caini...hm mi-as dori sa nu mai fie maidanezi, iar persoanele care au caini, sa nu ii mai scoata sa isi faca nevoile pe trotuar. Imi plac animalele, pot spune ca inainte sa am copil eram un fel de Brigitte Bardot, dar acum mi s-au cam schimbat "viziunile"... Nu ii inteleg, asa cum il scoti afara si il lasi sa faca pe trotuar sau unde nimereste, la fel de bine ar putea sa iti faca in casa pe gresie ssau pe covor, pai asa le convine? Ufff...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza asa, apropos de pisu....mamici de baieti fara pampers, cum fac ei pisu: din picioare sau ca fetitele? ca noi pana acu ca fetele. si daca fac in picioare, cum? ii urcati in cu picioarele pe colac si tintesc buda? ![]() opriti planeta....vreau sa cobor!!!! ![]() |
doamna, al meu face asezat pe olita sau in picioare tintind olita sau wc-ul (sau boschetii, ca se mai intampla
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
![](sofer.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
Mychy, punct ochit punct lovit, parca pt mine ai pus intrebarea asta...,
Deci.....pana ieri a facut la olita ca fetele, dar ieri a fost prima zi cand a facut din picioare la wc. De urcat s-a urcat pe un suport special pe care l-am luat de la Ikea acum 3 zile...e un postament din plastic alb cu niste bulinute bleu...se urca pe el si ca sa ajunga la chiuveta sa se spele pe maini...aaa si toata actiunea a facut-o singur si pentru ca a vrut el.... s-a trezit dimineata si a zis ca vrea sa faca la wc ca baietii....am fost asa mandra de el....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
housepocket480 spune:
mychy
Noi facem ca baietii, tin eu sau Matai cucul.
Afara mergem la un pom sau la gard "sa nu ne vada nimeni" si isi tine singur cucul si imi spune ca uda iarba, asa e de scump....
In casa, am un suport luat de la ikea pe care se urca cu picioarele (il folosim si la chiuveta)si ajunge numai bine putin deasupra colacului si nimereste fara probleme unde sa faca.
Il invat sa tina de cuc ca am vazut ca ajunge in mod normal fara suport exact cu el pe marginea wc si nu vreau sa stearga cu el toti microbii (am vazut ca si la gradi baietii sunt invatati sa tina si sa "dirijeze spre directia corecta" adica in buda)
Mama lui Matei Alexandru
Vivela spune:
greierash, multumesc de ganduri. eh, eu sunt schimbatoare, acum sunt bine, peste o ora sunt varza, peste alta ora scot flacari pe nas...dar m-am obisnuit cu mine asa
.
sa va zic ca ieri m-am uitat la desene cu ratusca cea urata si m-a umflat plansul? dar plans dinala real, cu lacrimi si suspine
(dar tot as vota pt eutanasierea cainilor, sorry...).
a, si am inceput sa am "pofte" ciudate. de vreo 2 zile rontai tzelina cruda, mi se pare atat de gustoasa...si ieri am avut si o tentativa sa-mi ung o felie de paine cu niste CIF, mi s-a facut asa o "pofta" in timp ce spalam cada... (in conditiile in care eu nu sufeream mirosul de la chimicalele astea).
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) +
33+ Damian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
ok. deci trebuie sa incep operatiunea "orientarea putzii"!!!!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Antoanela23 spune:
Buna ziua,
Vezi mai, Michi, ce de probleme de cand nu mai face in pampers?
Repede, sa raspund si eu, Victor inca face pipi asezat pe toaleta, nu-i place din picioare, motiv pt care nu presteaza in natura. L-am intrebat daca nu vrea sa faca din picioare si mi-a zis ca asa se simte el mai bine si ca o sa faca din picioare "cand va fi mare", asa ca l-am lasat in pace.
Pupaturi,