Strumfi de iulie-august 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
dupa o victorie a venit si un esec,a uitat si a facut in chilotei,ok no problem,mergem inainte ca daca tot am inceput si l-am bunghit ca poate nu mai are cale'n toarsa.eu am o problema ca nu vreau sa pun mana pe putza lui soooo trebuie sa si-o tina singur.
vivela,cum telinaaa?!!!vai eu abia o suport in mancare da'apai s-o mananc asa lemnoasa siii...ai pofte ciudate
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
greierash spune:
Telina ca telina, dar cif??? ai grija, ai grija....
Beeeiiiii m-ai omorat cu "orientarea putzii"....nu ma gandisem la asta..
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
si eu mananc telina la greu. jumatate o pun in ciorba jumatate o rontai. Si fetelor le place.
Cat despre maidanezi, nu sunt de acord cu eutanasierea lor. Nu se preocupa bucurestenii de starpitul sobolanilor cum se preocupa de cel al cainilor strazii. E plin Bucurestiul de gandaci care se plimba pe trotuare ca la promenada, plin de sobolani dar de... aia nu musca si nu latra, nu conteaza ca transmit o tona de boli.
Nimic nu ne da dreptul sa luam viata unei fiinte. Daaar, in acelasi timp da, nu pe strada e locul cainilor. Sunt sigura ca ar fi fost solutii pana acum sa scapam de ei, sa nu se mai inmulteasca iar cei existenti sa fie dati in adoptie. Nu m-a atacat niciodata un caine si am umblat slava domnului prin multe locuri, dar nici nu mi-e frica de ei.
Cainele meu e maidanez luat din strada la 2 luni din sanul familiei, acum are 7 ani. am vrut un caine si l-am luat pe el de langa frati si mama.
Nu sunt de acord nici nu nebunele care iau 6-7 maidanezi pe care ii intretin prost spre deloc, dar pe care ii inghesuie intr-un apartament de bloc transformandu-l in cosmar pentru vecini.
E clar cumva trebuie sa se rezolve situatia asta deranjanta pentru populatie si grea in acelasi timp pt caini.
Pe mine mult mai rau ma deranjeaza oamenii strazii in special aurolacii, care sunt adevarate tomberoane ambulante, focare de infectie ambulante, adevarate pericole mai ales cei ce se drogheaza si arunca acele pe jos, faptul ca ca centrul bucurestiului este pe bune, WC-ul acestor homeless. Locuiesc intr-o zona asa zis "buna" dar zilnic si seara si dimineata trebuie sa-mi croiesc loc printre acesti drogati care fac sedinta in fata blocului meu.
Mie intotdeauna mi-a fost mai frica de oameni decat de animale.
Si acum dati cu rosii cat vreti ca io plec la Brasov si pana ma intorc va trece!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
hai mai, georgi, ca nu musca...pune mana (la propriu) sa ajuti copilul, nu cred sa ramana traumatizat din atata lucru. daca l-as lasa pe david la gard sa si-o tina singur, pai cred ca totul ar ajunge in chiloti si pe pantaloni.
oricum, cred ca totusi sunteti pe calea cea buna, ca maine o sa zici si tu ca si michy ca gata, se cere de fiecare data...bafta mare!
telina, iam-iam...in loc de mere. sau impreuna cu, e o combinatie super .
lachi, eu iti respect parerea cu cainii. si sunt de acord ca in Romania sunt si alte probleme - multe rau, unele mult mai grave decat asta - dar tot nu vad motiv sa nu o rezolvam. de atatia ani ne cacaim sa sterilizam cainii maidanezi si uite ca nu s-a rezolvat nimic. bani se cheltuie cu nemiluita in directia asta, iar cainii sunt tot pe strazi si musca oameni... daca vedeam o minima imbunatatire a situatiei, zau ca eram dispusa sa zic - astept inca 5-10 ani si nu mai comentez nimic...dar asa,eu mi-am pierdut speranta ca la noi e o solutie. mi-as dori sa ma insel si sa traim toti fericiti, oameni si caini si pisici...
drum bun la brasov. sa aveti vreme buna si sa faci ceea ce ti-ai propus .
noapte buna .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) +
33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Georgi ajuta cupilu sa faca pipi ca daca nu vin eu sa-l ajut! Eram educatoare si aveam grupa mica. Isi cere un baietel voie la "paleta" (toaleta) sa faca pipi. Avea deja aproape 4 ani si il las sa mearga singur. Trece ceva timp si nu mai vine. Fug dupa el la toaleta si il gasesc in fata WC-ului cu bulendrele in vine, ud tot pe pantalonasi si plangand. Il intreb de ce plange. "Am facut pipi pe mine..." "pai de ce mai Denis?" raspuns: nu am gasit cucul!
Zau ca m-a impresionat si i-am promis ca o sa merg eu cu el sa i-l gasesc si sa i-l "inmanez". Radeau colegele de mine de se tavaleau... M-au poreclit "gasitoarea de cocosei"
Vivela ai dreptate, multe trebuie rezolvate la noi in tara. Am fost si eu putin exagerata, pt ca ma enerveaza restul mizeriei din oras. Dar intradevar problema cainilor strazii ar trebui sa fie una cu prioritate in rezolvare pentru ca chiar fac victime. Ma gandesc si eu la batrani, la copii si in general la toti cei carora le e frica de caini.
Multumesc pentru urari. Va trebui sa ma organizez f bine pt ca voi fi doar eu cu fetele si am si multe de facut si rezolvat.
Acum ma duc sa strang toate jucariile din living, sa spal biberoanele de lapte, sa intind o tona de rufe, dupa care sa fac eu dus si pe la 2 poate ma culc si eu ca la 6 mi se scoala Karina zilnic ma baga la balamuc fata asta!
Pup toata strumfaria, noapte buna!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
fianna spune:
Neatza fetele! Poftiti la o din Dubai!
Am citit pe fuga si iar am avut o saptamana plina cu timp de nimic( dar o sa radeti de mine daca va spun de ce)
Georgi Succes cu pishulica! Si eu as innebuni sa trebuiasca sa o colectez pe-a lui M.
Lachi pana acum cativa ani si eu aveam aceleasi pareri ca si tine in privinta cainilor, mai ales ca tot maidanez luat de pe strada am acasa. Dar totusi nu se vede nici o imbunatatire si eu, desi iubesc cainii imi e si frica de ei. In orice caz, sper sa nu ma muste nimic cand vin in romanica.
Eu ieri am fost prima oara la spitalul la care vreau sa nasc si am cunoscut-o pe doctorita. Pot sa ma laud? Am picat pe spate de incantare! Dupa vizita la doctorita si un scurt tur al maternitatii stateam la cafeneaua de la parter cu un croasantel si o cafeluta si zambeam ca tampa. Cred ca eram gata sa nasc acolo pe loc. Si asta in conditiile in care nu am vazut decat camera privata De camerele de lux, vip si royal nici nu am intrebat ca oricum sunt peste buget. din pacate insa bebe tot nu si-a desfacut picioarele asa ca tot nu stiu ce e.
Azi Matei a mancat castraveti murati de dimineata, nu a vrut sa se atinga de painea cu cascaval si a mancat castravetii goi! Sunt placut impresionata ca gusturile lui merg pe urmele mele si nu ale lui tati!
fianna cu printisorul Matei
14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
neatza............
operatiunea "orientarea putzii" a esuat . a zis: vreau pe wc. asta e!
. are timp toata viata sa pishe gardurile si copacii!
vivela, mare grija la CIF!
fianna, zi-ne si noua sa ne radem despre cum ti-ai umplut timpul cu nimic!
lachi, sa-ti mearga toate treburile bine la brasov.pleci singura cu fetele?
greierash,
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
despre maidanezi nu mai zic nica, cu toate ca ma manca limba, da' nu vreau sa ma incaier cu nimeni. sunt doar ingrozita ca se poate intampla www.ziare.com/nationala-romaniei/stiri-nationala-romaniei/cainii-vagabonzi-o-problema-de-securitate-nationala-288913" target="_blank">asta copilului meu si chiar nu ma intereseaza prin ce metoda scapam de ei. eu nu-i mai vreu pe strada printre noi.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
musso17 spune:
neatza
mai fetele,eu am o scama mare pe creier,ce sa fac..nici cand era mic nu-l puteam decalota si uite asa m-am dat eu in trendul srainataturior ca n-am avut in'cotro...in schimb sunt norocoasa caci de o luna invata cu orientarea putzii,aidca o ia frumos intre degete si uda tot ce prinde prin casa si datorita acestor exercitii,stiti voi cheia este perseverenta,fii-miu ieri a ochit gaura olitei si n-a dat un strop alaturi..asa ca sa faca bine sa nimereasca si copacii,boschetii,wc-ul.
musso17 spune:
fianna..si eu sunt curioasa cum ti-ai umplut timpul cu nimic..ai fost tare haioasa.
mychy,nu dispera,tu stii ca n-ai de ce...ai citit metoda noastra de ochit??..ee ce zici...pana la urma toate lucurile au o parte buna