Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ham ham hrrrrrrrrrrrr.......mai bine nu!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,nu stiu ce fac...starea lui e buna,vesel,topaitor,cu nuuu in brate,adica normalul..doar febra asta...macar azi-noapte avea nasul infundat acu a disparut si simptomul asta.
dar ce-o face luna?n-a mai intrat pe la noi de multisor..si vio????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ham ham hrrrrrrrrrrrr.......mai bine nu!

vai mychy, negi posibilitatea de-a discuta civilizat cu opinii contradictorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:

eu cred ca vivela e suparata ca vor astia sa eutanasieze cainii vagabonzi!

la cum sunt acum, sa indrazneasca sa se apropie de mine vreun maidanez cu oaresce intentii, ca nu stiu care pe care musca primul

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:

eu cred ca vivela e suparata ca vor astia sa eutanasieze cainii vagabonzi!

la cum sunt acum, sa indrazneasca sa se apropie de mine vreun maidanez cu oaresce intentii, ca nu stiu care pe care musca primul

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

hahahaha, ai fost mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cygni, te invidiez cu cititul pe wc, eu nu reusesc nici sa-mi fac o baie cu tot dichisul, si nevoile si dushul le fac pe apucate.

A zis cineva ham, ham? Nu stiu cum naiba, dar am o haita de caini pe strada si in curtea liceului, toti sunt marcati ca sterilizati si au puit in prostie. Mai bine tac pana nu ma bate cineva .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Carla cred ca li s-a facut sterilizare reversibila altfel nu-mi explic, sau li s-a taiat altceva in loc de...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy

Carla cred ca li s-a facut sterilizare reversibila altfel nu-mi explic, sau li s-a taiat altceva in loc de...

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

La multi ani, Madalina!!!!

Sa fii sanatoasa si iubita! Mai treci pe la noi sa ne povestesti despre voi si sa ne arati poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor eu nu prea mai scriu, ca sunt cu pregatiri de plecare la Brasov pt vreo 10 zile. Ma aprovizionez de aici cu tot inclusiv piata mi-o fac ca sa nu am de umblat pe la cumparaturi acolo. O saptamana vreau sa bantui cu fetele daca vor fi sanatoase. Sa-mi tineti pumnii sa reusesc sa ornez bine coliva pt parastasul mamei. Am mai facut odata (de mosii de iarna) si a iesit f buna dar nu am reusit sa o ornez frumos. A fost cineva langa mine cat am facut-o si m-a indrumat sper sa mai tin minte cam ce si cum.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput