Strumfi de iulie-august 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 8
musso17 spune:
vivela,nu stiu ce fac...starea lui e buna,vesel,topaitor,cu nuuu in brate,adica normalul..doar febra asta...macar azi-noapte avea nasul infundat acu a disparut si simptomul asta.
dar ce-o face luna?n-a mai intrat pe la noi de multisor..si vio????
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ham ham hrrrrrrrrrrrr.......mai bine nu! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
vai mychy, negi posibilitatea de-a discuta civilizat cu opinii contradictorii?
Vivela spune:
citat din mesajul lui mychydutza eu cred ca vivela e suparata ca vor astia sa eutanasieze cainii vagabonzi! opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
la cum sunt acum, sa indrazneasca sa se apropie de mine vreun maidanez cu oaresce intentii, ca nu stiu care pe care musca primul
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cygni spune:
hahahaha, ai fost mortala!
CarlaV spune:
Cygni, te invidiez cu cititul pe wc, eu nu reusesc nici sa-mi fac o baie cu tot dichisul, si nevoile si dushul le fac pe apucate.
A zis cineva ham, ham? Nu stiu cum naiba, dar am o haita de caini pe strada si in curtea liceului, toti sunt marcati ca sterilizati si au puit in prostie. Mai bine tac pana nu ma bate cineva .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
roxy spune:
Carla cred ca li s-a facut sterilizare reversibila altfel nu-mi explic, sau li s-a taiat altceva in loc de...
CarlaV spune:
citat din mesajul lui roxy Carla cred ca li s-a facut sterilizare reversibila altfel nu-mi explic, sau li s-a taiat altceva in loc de... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
La multi ani, Madalina!!!!
Sa fii sanatoasa si iubita! Mai treci pe la noi sa ne povestesti despre voi si sa ne arati poze!
Kariris spune:
Fetelor eu nu prea mai scriu, ca sunt cu pregatiri de plecare la Brasov pt vreo 10 zile. Ma aprovizionez de aici cu tot inclusiv piata mi-o fac ca sa nu am de umblat pe la cumparaturi acolo. O saptamana vreau sa bantui cu fetele daca vor fi sanatoase. Sa-mi tineti pumnii sa reusesc sa ornez bine coliva pt parastasul mamei. Am mai facut odata (de mosii de iarna) si a iesit f buna dar nu am reusit sa o ornez frumos. A fost cineva langa mine cat am facut-o si m-a indrumat sper sa mai tin minte cam ce si cum.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna