Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Georgi cum e Mihnea?

trebuie sa va spun c-am primit cea mai tare declaratie de dragoste... m-am tuns si o intreb pe Lis
-Zi-mi daca iti place cum imi sta parul acum
- (se gandeste un pic) Mami, sa stii ca eu te iubesc chial daca nu iti sta pea bine

ce sa mai zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cygni, foarte tare Alise . Ti-ai schimbat linia sau doar ai scurtat din par?
Georgi, Loredana, multa sanatate puiutilor!
Oaana, ma bucur ca mai treci si pe la noi, sper sa nu mai aveti atatea belele de aici incolo .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,haioasa alise..am ras de numa..
mychy,da stiu cu antibioticul dar am fost la dr si mi-a dat doar analize,probabil ca nici ea nu stia exact ce este altfel eu o cunosc si stiu ca se repede cu antibioticul.sanatate lui andrei!
vivela,saru'mana..m-am uitat pe articol..nici nu stiu ce sa zic cand e sanatos si eu spun ca nu trebuie sa sarim cu medicamente dar cand ai sabia deasupra capului...oricum interesant,am mai auzit ca nu trebuie alternat nurofenul cu paracetamolul,parca luna spunea..iar de paracetamol ca nu functioneaza la febra mare chiar n-am stiut.

eu nu stiu cum o sa-i iau proba pentru urocultura,cam nasol..trebuie sa-i scot pampersul si sigur o sa tipe ca el vrea afara

Mergi la inceput

Carla pai m-am scurtat in asa fel incat mi s-a cam schimbat linia, rezist cat rezist cu parul lung si apoi iarasi ma intorc la tunsoare scurta. si cand m-apuca iar lasatul parului sa creasca ma enervez ca nu mai creste. si tot asa, de cand ma stiu
sunt de groaza.

musso intelesesem ca sunt niste pungute speciale pentru urocultura care se ataseaza organelor genitale, intreaba la farmacie. apoi ii dai sa bea multe lichide, cum de altfel e si bine pentru febra si ca sa faca pipi mai repejor.
sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc cygni,stiu de pungute dar ma indoiesc ca sta fii-miu cu ele in scutec pana face pipi..o sa-l pandesc si sper sa dureze mai mult de 2 secunde si sa-l prind.lichide bea,slava domanului,pune sticla la gura si da gata 500 ml,ii iau apa cu gust de capsuni.sa-ti fie de bine tunsoarea,eu de cand ma stiu am parul lung,nu ma vad cu el scurt,am si fata rotunda si nu ma prinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cigny, sa-ti fie de bine schimbarea de look!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgi, succes la operatiunea "colectat urina". acum, eu din cate stiu, rezultatul la urocultura il ai cam dupa o saptamana (cel putin atat a durat la mine). in perioada asta ce faci daca continua febra?

si eu cred ca o sa am de dimineata acelasi program, dus pipi-ul copilului la analiza, vad ca continua sa se planga ca-l doare "putza" (noi evitam cocoseii, cucii si alte necuvantatoare, mi se pare cam aiurea sa le zici astfel) + pipi in pat noaptea...nu stiu cam de unde sa apuc problema, si la scutece nu am cum sa ma intorc.

si apropo de scutece, acum ma enerveaza si reclama aia la pampers care se baga peste mesaj . cand s-o crea tehnologie 3D la monitoare, cred ca o sa faca astia reclame sa-ti intre in ochi .

am o stare de kko, sunt agitata fara motiv...cea mai nasoala stare, nici macar n-ai pe cine sa dai vina.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

multumesc musso & mychy

cam liniste pe aici.

Luna, ce mai faci?

Carla, uitasem sa-ti raspund, cand citesc pai uneori seara dupa ce o adorm pe Lis alteori seara cand se joaca doar cu taica-su, in week-end mai fur, pe wc si prelungesc sederea in baie si daca se intampla sa mananc singura tot citesc ca nu suport sa mananc si sa nu mai fac nimic

Vivela, da si tu vina pe poluare, incalzirea planetei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu cred ca vivela e suparata ca vor astia sa eutanasieze cainii vagabonzi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

eu cred ca vivela e suparata ca vor astia sa eutanasieze cainii vagabonzi!

aoleu, nu starni asemenea subiecte ca cine ce iese. sa-mi spun parerea sau...nu?

Mergi la inceput