--> --> -->

Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Carla multumim pentru apreciere si mai ales ca ai raspuns la intrebarea cu cititul, eu pe Cioran nu-l mai sufar, acum cativa ani imi placea tare. Agatha insa e super

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Eu pe Cioran nu l-am mai citit din liceu, il "vad" cu alti ochi acum. Tu cand mai citesti? Eu doar in masina si cand alaptez.

Vivela, de ce nu dormi noaptea? Te antrenezi pentru alaptat la 2-3 ore?
Stefania, felicitari!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Helou fetele.Mi-a fost dor de voi.
Am citit din urma,dar mai am.M-am tavalit de ras cu nuntile voastre...
Asa,Aaron a fost operat de polipi.nu se mai putea,a afacut din nou otita(va spuneam eu ca nu el facea otita in interiorul timpanelor,fara durere,numai daca mergeam cu el la control se observa),amandoi pneomonie interstitiala,etc.Am fost la Iasi,tratamente,tot tacamul,apoi dupa tratament am programat operatia.Acum e bine,vineri sunt doua saptamani de la operatie,e putin mucios,insa acum invata sa sufle nasul.a fost traumatizant pentru el,dupa operatie nu mai vroia sa vada barbati,pentru ca l-a luat un zdrahon de barbat sa-l duca la sala...chiar si la sotul meu s-a uitat ciudat cand am ajuns acasa.Au luat amandoi tratamente de imunitate,isoprinosine o luna de zile si mai au broncho-vaxom,dar stau in dubii daca sa le dau s-au nu.Au mai luat si singulaire o luna,am facut teste de alergie,asteptam rezultatele...si dupa doua zile de gradi ,Iosua iar tuseste.Nu stiu ce e,cred ca vin copiii bolnavi la gradi.

Ce sa va mai spun?ca sunt obosita tareeeeeeeeeeee,vreau un concediu,ca mi-a fost dor tare de voi toate,ca...e tarziu si nu mai stiu ce sa spun.

Va pup pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Buna seara
eu m-am maritat la 21 de ani
am citit in diagonala,am copil bolnav si nu mi-a mers netul..copilul,nu stim ce are,doar febra destul de mare care cedeaza foarteeee greu,acu seara a trebuit bagat in cada cu apa calaie...am un morocv de numa,nici nu-mi vine sa ma culc..

Mergi la inceput

Am o nedumerire,daca eu ii dau lui mihnea panadol cu nurofen la 4ore si lui ii creste febra inainte de aceaste 4 ore ce fac??
maine ii fac exudat nazal si faringian plus examen de urina si urocultura..sa dispara o parte din posibilele cauze,mai raman:virus si boalaa copilariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Musso mie pt febra mai mare mi-a dat supozitoare diclogesic.Si al meu e cu febra,tuseste,tot tacamul..sanatate lui Mihnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

la toate.

Am un somn de nu mai pot. Imi vine sa imi pun scobitori la ochi

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si27+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Musso, multa santate lui Mihnea, cunosc stresul acesta .
Cand piticii mei fac febra mare si la intervale scurte, eu le dau la 3 ore alternativ paracetamoil cu nurofen si daca fac intre intervale, trebuie scazuta temp macanic, adica le pun sosete inmuiate in solutie de otet cu apa, frectie cu otet aromatic (ajuta imediat) la incheieturi si tample si baie calduta sau mai eficient este invelitul in prosop ud, nu extrem de rece, dar oricum mai rece decat temp lor. La noi ajunsese un soi de bau-bau prospul asta, dar ne-am facut treaba cu el; pediatra mi-a zis ca e mai bine asa decat sa bagi copilul in cada, ca daca-ti face vreo criza de convulsii datorate febrei, Doamne fereste, mai bine sa le faca la tine in brate decat in cada. Bafta si multa sanatate.

Oaana, bine ai revenit si multa sanatate copiilor, sper sa scapati si voi o data de toate grijile astea .

Stefania, felicitari pt schimabarea de saptamana si la mai multe, pana la 40 maxim.

Si eu m-am maritat tanara, la 22 de ani, sotul avea 23, eram colegi de grupa in ultimul an de facultate si credeam ca tot ce zboara se mananca, acum mi se pare si mie ca ne-am grabit, dar asta e, m-a pacalit . Iar nunta a fost nu f mare, dar vesela, cu multi prieteni si colegi, pe "vremea mea" nu se faceau asa de elaborate ca acum, cu marturii, scaune decorate, etc. Ne-am ocupat singuri de tot si am zis mersi ca ne-au dat parintii bani de haine si aur pt verighete. Sunt mandra ca am avut rochie de mireasa scurta, deh, eram tinerica si slabuta, pacat ca mi-a trecut .

Pupici si o zi buna va doresc,

Mergi la inceput

neatza
loredana,am auzit si eu de diclogesic,se ia cu reteta?sanatate si voua!!mihnea a inceput sa produca muci si sa stranute,ceea ce-mi sunaa virus.
anto,offf..daaa nasol cu prosopul,am incercat,se zbate si mai rau isi face,eu nu-l pot tine,nu am putere fizic..n-am avut alta alternativa,oricum nu era bleg,doar avea frisoane si am stat cu el tot timpul pana cand a inceput sa se joace cu masinile,semn ca-si revenea.
ma duc la exudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.....
oaana, sanatate strumfilor. dar multe belele ati mai avut. poate o da Domnul si scapati si voi de raceli, otite si alte minunatii. cred ca esti obosita, eu am doar unul si nu foarte bolnavicios si tot ma simt rapusa de oboseala, dar tu........
musso, la andrei cand febra nu ceda la antitermice, numai antibioticul l-a "salvat"! pana am ajuns la dr i-am bagat novocalmin.
andrei, de dimineata mi s-a parut ca arde la cap.....sper sa fi fost doar o "parere"....astept telefonul soacrei!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

georgi, sanatate multa strumfului. mi-am amintit ca am dat zilele trecute peste un articol despre "cat de inofensive sunt banalele paracetamol, algocalmin, ibuprofen", poate vreti sa stiti si voi...

oana, ma bucur ca mai treci pe la noi, un pup mare sa suporti mai usor oboseala. bine ca ati scapat de polipi, sper sa fie din ce in ce mai bine si sa uitati cu totul de muci, otite si alte minuni de genul asta .

lachi, ce gusturi in materie de sot ai si tu...auzi la ea, "sa plece dimineata si sa vina seara".... eu n-am prea simtit "incatusarea" casatoriei, n-au prea fost lucruri pe care sa vreau sa le fac si sa nu le fac din cauza unei hartii . mai mult ca sigur la fel as face si acum daca as putea da timpul inapoi.

va pup, revin, trebuie sa rezolv niste lucruri urgente, asa ca bag vitezaaaaaa...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput