Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

NEATZA.....
stefania, la multe saptamani inainte, dar nu mai mult de 40!!!!!
lachi, faina faza cu "pseudo soacra mica". o poza cu tine n-ai?
eu anu asta fac 6 ani de la nunta si zau daca stiu cand au trecut!
cristina,

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

luna, Lis mai scarsneste din dinti noaptea? ai mai aflat ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

n-am nimic de zis, sunt cam zombi ca nu prea dorm noaptea, dar am trecut sa va salut macar .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

salut si tie
Lasa ca nu mai ai mult si ramai acasa. Poate atunci te apuci de rasturnat casa cu c.... in sus.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Musso sanatate puiului

Vivela din cauza burticii nu dormi bine?

Dana scoate covorul din bucatarie si gata , mie imi place de Daria, e inventiva

lachi foarte amuzant ai povestit

Carla multumim pentru apreciere si mai ales ca ai raspuns la intrebarea cu cititul, eu pe Cioran nu-l mai sufar, acum cativa ani imi placea tare. Agatha insa e super

stefania in curand intri pe ultima suta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

salut si tie
Lasa ca nu mai ai mult si ramai acasa. Poate atunci te apuci de rasturnat casa cu c.... in sus.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

teoretic, de luni raman acasa. practic, probabil o sa ma mai duc pt niste chestii punctuale ramase in aer.
de rasturnat casa cu c..u' in sus, asta sigur se va intampla, am constatat ca au inceput sa dispara lucruri din casa (si sa apara in cele mai ciudate locuri ) - deci va trebui cumva sa restabilesc ordinea fireasca.

apropo de nunti, cununii & stuff, eu am constatat ca anul asta fac 10 ani de cand am semnat hartiile. doar eu, sotul si 2 martori. era cat pe ce sa nu fie nici astia, dar s-a schimbat atunci legislatia, initial a fost nevoie de matori, apoi se renuntase la ei, iar ulterior au revenit...avem o singura poza de la eveniment, era ultima din film (restul pozelor le facusem la mare cu o saptamana inainte ), nu mai mergea rotita aia care arata nr pozitiilor si eu credeam ca-s mai multe. a fost doar una, si aia iesita cam aiurea. apoi ne-am dus la ai mei, cu certificatu' in dinti si ei au fost primii socati. mai pe seara i-am chemat pe prietenii nostri pe la noi, sa le facem cinste cu bere si sandvisuri cu salam cumparat de la magazinul din colt . cam toti eram in pantaloni scurti, era august. deci nu tu tzol festiv, nu tu dar , nici pomeneala de brad, lautari si alte manele. doar iron maiden si led zeppelin. si ce o mai fi fost, dar cam in acelasi registru .
aveam 22 de ani...

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

cygni, da', nu dorm bine pentru ca fac poteca pana la buda noaptea.
iar azinoapte am mai avut un motiv. de vreo cateva zile, david face pipi in pat noaptea. aseara am sarit peste laptele pe care il bea de regula chiar inainte sa mearga la somn. am zis ca rezolv problema. si mi-am propus sa-l trezesc si pe el sa-l pun pe olita. n-a comentat, pe la 4 dimineata s-a asezat. in mijlocul jetului s-a trezit si el ca nu vrea sa faca pipi si s-a ridicat. de dimineata era ud .
ce o fi, habar n-am, dar nu suna bine deloc!!! (si nici de mirosit nu miroase prea grozav ).
ma gandesc sa-i fac niste analize la urina, sa nu fie vreo infectie ceva, cica ar putea fi o cauza. ca zilele trecute imi zicea ca "il doare putza" . dar am zis ca glumeste, pe el in doare prin rotatie cate ceva, asa ca nu i-am dat prea mare importanta. dar acum, ca a aparut si problema asta, clar trebuie sa vad cum sta treaba.

_

Mergi la inceput

pe voi nu va enerveaza andreea marin cu inventia ei premiata la salonul de inventii de la geneva? am gasit aci niste comentarii dragutze http://www.dailycotcodac.ro/2010/04/%E2%80%9Cinventii-inventii%E2%80%9D-cu-andreea-marin/#more-5023

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola gagici!
cristina26 mai stai pe acasa ca nu da omu' de tine!mama ce te-am mai sunat...am pierdut mobilul tau si tot incerc pe fix....
nunta....ce distractie....fara nimic obiceiuri doar regulile de baza: primarie(sala de sedinte aia mare),biserica (cu un stol de porumbei)si sala.totul aranjat cum am vrut,muzica fum,glob de sticla si oglinzi.rochia perfecta,freza perfecta,buchetul miresei dezastru,am vrut sa trec sa o bat pe aia care mi l-a facut cu el in cap.in rest un maaare chef pana la 6 dimineata cand eram desculta pe boxe si hasbandul la mine intre picioare,"fresh" amandoi .a fost de la muzica greceasca pana la pheonix.si o saptamana abia am mai mers.si toata lumea a dansat la greu si au fost nu gluma....

all

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

mai mychy, mai fetito, am murit de ras nu alta! cel mai tare mi-a placut comentariul celui cu presul cu incalzire centrala si tub de alimentare pentru hidratarea cu bere pe timpul noptii
Referitor la inventia omului de exceptie si de o inteligenta rara AMB, no comment!

Vai ce tinere s-au casatorit unele dintre voi (de fapt asa e normal) la 22 de ani... io nu cred ca as fi putut! Doamnee sa ma leg la cap definitiv cu unul si doar acela de la 22 de ani? pai si eu cand mai traiesc?
Nooo, eu m-am casatorit la 34 si la 30 cand m-a luat practic barbatu-meu mi se parea prea devreme pt o relatie for ever... bine ca s-a infipt zdravan in viata mea ca altfel si acu mai copilaream!
Nu, pe bune, mie intotdeauna mi s-a parut casatoria un fel de sfarsit al vietii si al libertatii probabil de aceea uram nuntile, dar... am avut noroc de un sot cum mi-am dorit - sa plece dimineata si sa mai vina seara.
Si inainte sa am fetele toata lumea se mira vai cum rezistam non stop impreuna? ca lucram in acelasi loc. Pai la cafeaua de dimineata eram impreuna ca apoi fiecare cu masina lui, cu biroul lui, seara plecam separat si la ore diferite acasa si ne vedeam seara mai mult.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput