"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Of, Moni_iulia, daca ai sti cat e de constipat!

Nu face decat cacareze ca de oita, tari ca piatra, se screme, se inroseste,vai de capul lui... imi e o mila de el. Adevarul e ca inafara de tzitzi alt lichid nu accepta, ii mai dau cate o lingurita de apa, dar jumate o da afara, am zis sa incerc azi cu suc de fructe poate ii place mai mult decat apa. Nu i-a placut. L-am baut eu.
Efectiv nu stiu ce sa ma mai fac cu constipatia asta. Ii dau piureul de legume aproapte supa, foarte moale, nu ii pun morcovul la pasat, i-am dat lactuloza, lass baby, debridat. Nimic nu face. O data la cateva zile ii pun cate un supozitor cand il vad ca plange ca nu poate face si scoate cate 2-3 pietricele. Daca ar bea si el un pic de apa, de suc de fructe sau de morcov..dar nu vrea... am vreo 4 feluri de cani cu cioc, biberoane nu mai zic,le tin sa le donez ca sunt de expozitie.
Ce deprimata sunt azi!
Luto, bine ai revenit! Internarea la psiho-pu-pu..si eu am nevoie! Clar! Iar la mine sotz e de expozitie, mai mult de 30 de min nu sta cu el, decat daca iesim toti 3 la plimbare... eu mancare, eu schimbat, eu spalat...aaaa, imi aduce si duce caditza cu apa...

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

x-ggg sa incerci cu niste suc de pere ca e dulce si poate ii place. Ala are efect garantat, i-am dat si eu odata lu David de nu mai stiam ce sa fac ca sa-l strang la loc
Incearca sa-i dai cu canuta cu cioc dar fara supapa, sa nu trebuiasca sa traga el ci sa-i curga direct in gurita, daca sta cumva mai rezemat asa pe spate sigur inghite ceva, zic si eu
Succes

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Luto, multumesc. Am incercat, am si canita fara anticurgere de la mama ei. Imi vine sa plang cand il vad cum se chinuie, se inroseste, se enerveaza...intr-un final renunta...
Ii mai fac acus inca o tura de suc de pere si mai incerc sa ii bag pe gat... si cand mai citesc pe net ca 2-3 lingurite sunt suficiente
Oare unde gresesc??

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza Lutooo ,ce dor imi era de tine ,ca de altfel de toate cele care intrau si acum ne ocolesc.Sper ca nu intentionat.Revin,am adormit pruncul si acum sa fac si eu cu viteza luminii nitica ordine prin casa,ca arata ca dupa razbel cate cuvinte de lauda

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Nu face decat cacareze ca de oita, tari ca piatra, se screme, se inroseste,vai de capul lui... imi e o mila de el. Adevarul e ca inafara de tzitzi alt lichid nu accepta, ii mai dau cate o lingurita de apa, dar jumate o da afara, am zis sa incerc azi cu suc de fructe poate ii place mai mult decat apa. Nu i-a placut. L-am baut eu.
Efectiv nu stiu ce sa ma mai fac cu constipatia asta. Ii dau piureul de legume aproapte supa, foarte moale, nu ii pun morcovul la pasat, i-am dat lactuloza, lass baby, debridat. Nimic nu face. O data la cateva zile ii pun cate un supozitor cand il vad ca plange ca nu poate face si scoate cate 2-3 pietricele. Daca ar bea si el un pic de apa, de suc de fructe sau de morcov..dar nu vrea... am vreo 4 feluri de cani cu cioc, biberoane nu mai zic,le tin sa le donez ca sunt de expozitie.
Ce deprimata sunt azi!
Luto, bine ai revenit! Internarea la psiho-pu-pu..si eu am nevoie! Clar! Iar la mine sotz e de expozitie, mai mult de 30 de min nu sta cu el, decat daca iesim toti 3 la plimbare... eu mancare, eu schimbat, eu spalat...aaaa, imi aduce si duce caditza cu apa...

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Pe mine m-a uimit Tudor ca a acceptat biberonul care de multa vreme era cahh rau.Incearca si cu compot de mere.

PS:Tocmai ce era sa-mi sara peste perne in timp ce-ti trimiteam pupicii.mi-a stat inima-n loc.Nimic nu mai sta in calea lui.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

X_ggg hai mami,capul sus,mai incearca,insista cu suculetl.Stiu ca suna dur,dar nu-i tzitzi cand ar trebui,da-i suculetul si poate de fomica o sa bea macar putin.Dupa cateva inghitituri ii dai tzitzi.In joaca,eu stiu,o lingurita acum,una mai incolo,jumatate pe afara,poate ceva-ceva ramane si la el in gurita. Of,e greu sa ii spui altcuiva cum sa faca.
Cu seringa ai incercat sa ii dai suculetul??
Moni_Iulia si noi am facut vaccinelul ieri,dar eu nu i-am pus antitermic nici nu i-am luat temperatura deloc.Doar i-am pus mana pe frunte si pe spate,l-am culcat ca de obicei,a papat mai putin ca de obicei,dar dimineata era vioi,fresh,mi-a balit tot cearceaful de pe pat,a udat si jucariile,a papat mar copt cu branzica vre-o 180 gr si acum doarme deja de vre-o 20 de minute.Cum adica il doftoricesti ptr ca i s-a inrosit o intepatura? La noi sunt amandoua nitel rosii,dar asta e din cauza ca nu am tinut apasat acolo,l-am imbracat imediat si l-am luat in brate dupa vaccin,ca i se inodau lacrimile in barba.Bineinteles ca atunci cand l-am ridicat la verticala radea,tot cu lacrimi pe fata.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am fugit afara.Ne papam fructele in parc.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Haide-ti ca fac casuta noua,sa inceapa ziua bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Ce deprimata sunt azi!

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Incearca sa ii dai la masa de fructe pepene galben in amestec cu ce fruct vrei tu, la noi isi face foarte repede efectul chiar mai repede decat sucul de para. Si David este constipat iar daca nu il ajut cu suc de para, portocala sau pepene galben nu face. Asa macar face o data pe zi. Bafta multa sa gasesti o solutie salvatoare pentru Rares

fericita de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Casutza noua!
139

Lali

Mergi la inceput