"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"
Raspunsuri - Pagina 19
andraiulia spune:
Hellos, hellos!!
Fete dragi, filmul se va numi "Game over"(momentan asta e titlul de lucru)...e drama. Va anunt cand apare trailerul sa vedeti despre ce este vorba.
SelenMai, legat de pantofiori, doc mi-a zis sa procedez asa, nu mi-a zis ca ar avea vreo problema. Nush ce sa zic. Pur si simplu mi-a zis direct ce sa fac pt inceputul mersului.
Asadar, i-am si luat azi pantofiori din aceia. Sunt dragutzi, feminini. I-am luat stil balerini, dar ii sustin glezna, au talonet, sunt de piele. Erau f multe modele..pt toate varstele(de copii).
Raluk, da, e mult mai bun marul cu scortisoara. E oki si pt bebe. Dar ii pun f putina. Si pt noi e sanatoasa, echilibreaza sistemul nervos.
Nush sa va spun de unde vom lua laptic de capritza bio, doc mi-a zis ca gasesc la supermarket. Cu siguranta e cel mai bun, cel de capra si daca nu au puii vreo alergie. De atunci, peste 2 sapt, cand incepem branzica cred ca va avea si ea masa de dupa-amiza not-milk. Poate reusim si mai repede, dar nush cu ce. Doar tot cu fructe, ca si la 10-11. Mai astept 2 sapt ca mi-a zis sa fie la o sapt dupa ce ii dau juma' de outz si asta e next week.
Lali_mete spune:
Andra abea asteptam ,nici nu stii ce mandra sunt ca te cunosc! Esti asa finuta,si tanara,si curajoasa! Si sa nu uit,frumoasa ,na ca am inceput si eu ca Iulika sa ma dau la femei .Faptul ca suntem atat de amestecate aici m-a facut pe mine sa ma cred ceva mai sus,sau mai bine zis sa revin incet,incet la parerea pe care o aveam candva. V-am mai spus eu ca m-a rascolit un post de la "Generale" ,m-a facut sa imi analizez tot.de la copilarie la discutiile cu voi,personalitate,gandire,gesturi ,tot,tot,tot, iar voi m-ati ajutat sa scap de cateva hibe ce s-au adunat de-a lungul timpului.Mdeh,daca tot haladui aproape singura aicima cam doare deshtu' de la F5 cica sa si gandesc
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
andraiulia spune:
Lali, iti multumesc tare mult. Tu esti un om special si te admir mult pt entuziasmul tau(intotdeauna mi-au placut persoanele entuziaste si ambitioase). Bravo tie ca ai ramas asa, indiferent cat de greu ti-a fost la un moment dat. Asa sa fii mereu! Asta ca de la tinerica la tinerica. Avem si pui de aceeasi greutate.
mamideandrei spune:
buna dimineata! vreau sa vin in ajutorul lui alex si sa va servesc pe toate gusturile, printul meu la 6:30 radea de mama focului, dar eu l-am fentat, i-am pus suzi, dat drumu la jucarie sa cante si a adormit la loc
uve, lali, fetelor, nu mananca morcovul, doamne fereste , i l-am dat sa-l stranga la gingii ca-mi capiase creierii......
lali, merci pt comentariile de pe picasa ...si ce coincidenta cu aparatorile si soarele si suptul petalelor(pardon, razelor).
azi se anunta vreme buna asa ca plecam din nou la tara la bunici unde e si sora mea cu mandrutza ei, sa se joace putzele in voie la soare...pana atunci tre' sa calc ca nu mai am cu ce imbraca baiatul, si la fel si cu spalatul...offffffff
si pentru wk cica se anunta temperaturi de 24-25 grade, sper sa fie la fel si la mare
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
Neata!
Mi-a luat-o Irina inainte cu cafeaua,desi eu sunt treaza de la ora 6, ca atunci a binevoit printul mostenitor sa se trezeasca (definitiv zic, nu ca toata noaptea nu ar fi stat agatat ca maimuta de tzatza mea)
Eu va ofer frapucinele binemeritate si in loc de pizza aburinda de dimineata un bol de lapte cu musli si unmar, ca m-am vazut intr-opoza si am zis STOP! Nu voi intra la o dieta restrictiva, dar voi reduce substantial cantitatea mancata si mai ales caloriile, sper fara a afecta lapticul, dar asa nu se mai poate!
Se vede ca afara la noi ploua, toti norii negri sunt adunati deasupra mea. Am 75 de kg. Am zis! Si vreau sa am 55!
Azi incerc si eu acritul cu bors, am incercat cu lamaie zilele trecute si nu i-a placut, am facut rost de bors adevarat, de putina, va zic cum merge...
Va pup. Sunt prin zona. (Fac exercitii fizice ca sa slabesc, apas F5 intruna )
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
Lali_mete spune:
Buna dimi fetelor! Merci de cafea Irina,merci de frapucine Ics_ge_ge_ge ,pana la 3 dimi v-am asteptat pe toate sa intrati,dar voi smechere v-ati bagat la nanitza cu pruncii .Ee,glumesc,am stat pana la 3,dar nu voi ati fost cauza ci dantura asta din material romanesc pe care o am.M-a durut toata partea stanga,si stiu eu de ce! Nu am fost cuminte si am shimbat pasta de dinti,cica asta nu da dureri de gingii,da de toata dantura.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
x_ggg spune:
Lali, despre ce pasta e vorba? Aia cu Pro-relief? Ca si eu voiam sa ii iau lui sotz ca are dintii mai sensibili.
Am hranit puiul cu un mar+o para, la care am adaugat cam 10 ml de suc de para ca era cam sec amestecul. A mancat cam 3 sferturi. I-am facut si niste suc de para+mar, sa ii mai dau in timpul zilei. Momentan a luat 2 lingurite.
Intrebarea mea e cat de repede trebuie sa consume sucul asta ca deja oxideaza?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
lutoniana spune:
Buna dimineata
Mi-e dor tare de voi si de discutile noastre la care eu una tin atat de mult.
Urmeaza scuzele ..... DAR e greu. Eu aia vesela si razacioasa deja simt nevia de o internare la psihiatrie.
Sunt imediat 8 luni de cand ZILNIC stau bot in bot cu copilul...lucru care nu ma deranjeaza dar ma supara faptul ca nu apuc sa fac alceva din lista lunga de dorinte.
Simt nevoia sa primesc ajutor dar nu am primit. Adi ma ajuta cat poate, ii mai da lu' putza sa pape, il schimba, il imbaiaza....dar mi-a marturisit ca ar pleca si el de-acasa doar ca nu are unde
Asta e, sapam in continuare.
Irina, sora Cristinei mi-a zis de o eventuala intalnire de 15 ani de cand am terminat liceul....lucru care m-a speriat...eu crezand ca sunt doar 7-8 ani de-atunci . Asa am intrat sa-mi fac si eu cont pe Facebook si cand colo am dat peste gasca de dovlecei. Va rog sa fiti ingaduitoare cu mine ca inca nu mi-am terminat nici profilul de alcatuit (ala cu blonda, lucreaza la NASA etc...) si nici macar nu stiu cum se foloseste. Nu inteleg de ce scria ca Uka face ceva petreceri si cauta un ruj....dar ma luminez eu cumva.
Raluk multam de invitatia in club, eu am acceptat absolut orice fara sa zic nici miau nici pas...ca sa nu mai zic ca undeva jos in chat curgeau ceva mesaje....simultan cu cele din messenger .....iar eu eram complet pierduta in hatisul tehnicii.
Oricum m-am bucuar mult, ca pe colegii de liceu nu i-am gasit inca dar am dat peste fetele mele dragi
Mi-e dor teribil de dovleceii nostri si mai vad si eu cate o pozica cand si cand.
Davidelu e baiat mare, pe langa frumos si destept....vrea numai sus sus cat mai sus....escaladeaza orice si merge de-a busilea pana la primul obstacol unde vrea sa se ridice....Ramane atarnat in poziti greu de descris de scaunul lui de masa, de canapea....de cearsaful de la patul nostru dar imi place la nebunie ca nu-si da drumu...chit ca i se albesc degetele cat de tare se tine.
Culcatul peste zi continua sa fie o permanenta lupta corp la corp...el in 4 labe ..sau in fund si eu culcat pe sate sau pe burta prin apasare, impingere......
Si eu il pun pe olita cand se screme si face acolo caca ....si pipi uneori pe-afara....spre disperarea tatalui lui care imi zice ca nu stiu sa-i asez putza in olita dar nu insist....decat daca e la joaca si se screme. Face si in timpul mesei cu zicea Selenica dar nu-l pun. Eu insist dimineata pe racoare (Hepilica) atat.
Deoarece ne-am luat masina acum in weekenduri ne mananca talpile sa mergem si sa haladuim ....
E si vremea foarte frumoasa si ne ajuta. Am fost sa o vizitam pe 4mykids si fetele ei superbe. Din pacate am stat putin ca e cam departe de noi si trebuia sa ne si intoarcem. Sotul ei e super de treaba ar ea vorbareata foc .... ca si mine.
Am mai mers in Londra la Hampton Court Palace unde a fost superb.
Aceste plimbari se desfasoara cu plecare la 8 dimineata si intoarcere la 9-10 seara. David mananca borcanele organice care probabil ca au si cacaturi in ele (pentru ca eu ma indoiesc ca numai vitamina C le tine asa conservate) dar sunt foarteee bune si am tot citit si eu desre ele ca sunt sigure si safe.
Cat suntem acasa ii fac eu "di tati".
Nu mai stiu ce sa va mai povestesc.
Va puppe toate si sper sa vina ziua cand sa pot intra in discutii si sa si rasund la una la alta.
Va iubesc foarte mult si as vrea sa stiti asta
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Lali, despre ce pasta e vorba? Aia cu Pro-relief? Ca si eu voiam sa ii iau lui sotz ca are dintii mai sensibili. Am hranit puiul cu un mar+o para, la care am adaugat cam 10 ml de suc de para ca era cam sec amestecul. A mancat cam 3 sferturi. I-am facut si niste suc de para+mar, sa ii mai dau in timpul zilei. Momentan a luat 2 lingurite. Intrebarea mea e cat de repede trebuie sa consume sucul asta ca deja oxideaza? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Buna!
Eu ii dau sucul imediat nu-l pastrez. Iar combinatia de suc mar+para nu cred ca-i indicata oricat de constipat ar fi.I-am dat eu lui Tudor vineri 150ml suc de mar si mi-a facut de 3 ori kk apa chioara.Incearca sa-i pui si morcov.Eu de atunci ii dau doar suc de morcovi(dr mi-a zis c-o sa se faca portocaliu) cu sau fara sucul de la jumatate de mar.Prefer sa-i dau suc de morcovi iar marul sa i-l dau ras.Pe langa astea mai pun si putina banana si iese masa de fructe.
Mango cand e copt? Am luat aseara si nu stiu cum e.
Facuram si noi vaccinul ieri(asta inseamna ca suntem sanatosi tun si ca am avut o noapte maraita cu tzitzi pe post de suzi).Are 7.3kg si 68cm.Sper sa-si revina curand cu greutatea desi el este si foarte activ si nu arata slabut deloc(eu nici nu ma pot abtine si-i tot zic "grasule").A facut un 37.4 si i-am pus un supozitor si din pacate iar s-a inrosit una dintre intepaturi si trebuie sa-l doftoricesc.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
lutoniana spune:
Si inca ceva, pe 15 mai il botezam pe Davidelu, aici in UK s am cateva emotii ca nu stiu cum va sta el acolo pe masa....ma gandesc la o strategie de imobilizat copilul in fund macar
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009