"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fete dragi!

Off..inca o zi si termin si eu munca pe saptamina asta. De joi ne luam vacanta eu si Isabela si plecam la casa bunicilor mei la aer! Tati din pacate e prin Germania si ajunge acasa doar saptamina viitoare...asa ca ne facem de cap noi fetele. Sunt stresata ca inca nu avem dinti dar tot la fel salivam si roadem tot ce prindem. Avem si program de 2 treziri/noapte...si eu care speram ca o sa crestem si o sa dormim legat cite 7-8 ore...vise!

Ralukule vad ca Alex e cumintel ca te-am vazut activa azi. O pup si pe Mada cea absenta de atitea zile. Miha , Elle mi se rupe sufletul cand ma gandesc cum mi-a cazut mamarutza...iar Elle cind aud ca mai pica cite un copilas (Eva) mai ca imi dau lacrimile. Maica-mea ma tot imbarbateaza si imi zice "hehe lasa ca ai sa vezi tu cite cazaturi va mai avea...asta e nimic"..probabil asa va fi .

Aricel...eu am fost sa mi se recalculeze indemnizatia, am depus o cerere tip si alte adeverinte eliberate de angajator, desi a fost inutil ca mi-au explicat la fata locului ca nu e greseala de calcul ci mod de calcul mai 'aiurea", nu iau in calcul luna in care e nascut copilul ci de doua ori cea de dinainte...pe mine m-au lovit rau...ca in septembrie aveam bani multi iar in august eram in concediu...am pierdut vreo 250 Ron......asta e, sanatosi sa fim.

Andra...abia astept sa ne spui titlul filmului si sa te vedem pe ecran!

Hepi ca de obicei cu temele facute...noi luam lapte bio de capra de la Cora ca si iarturi Anderchsen (sper ca am scris bine, mi-e lene sa ma ridic sa merg la frigider, sorry) si sunt ok. Si din laptele de vaca bio de la aceeasi firma ii fac branzica calcica. Poate gustati si voi si va plac.

Vad ca fetele isi fac planuri de mare/munte..super...sper sa fie vreme buna in weekend!

Nu stiu ce mai vroiam sa spun...mi-e cam somn..ma duc sa adorm mamarutza.

Va , seara faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

aricelul- mie mi s-a intamplat, sa-mi greaseasca, cand am intrat in CIC pentru Matei. Am asteptat sa imi trimita decizia, acolo scrie exact care este suma, si am contestat decizia. Adica am facut o contestatie, am atasat copie dupa adeverinta de salariu depusa la dosar, si m-am dus in strada Hambarului, nr 6. Acolo am fost la camera 8 sau 9, si a venit informaticiana, care a verificat in calculator, si la o luna in loc de o suma cu 4 cifre...pusese doar 3. A modificat direct, si nu mi-a mai inregsitrat constestatia. Am primit imediat acasa decizia cu suma corecta.
chiar am sunat astazi, ca nu am decizie pentru noul CIC, si imi trebuie la banca pentru credit...si mi-au zis ca nu au bani de psota, si dac am nevoie de decizie sa ma duc sa o iau
asa ca joi mi-am facut program, ma duc acolo.
asa ca si tu probabil va trebui sa mergi acolo, sa ceri decizia, si pe aia sa o contesti imediat. Iti primesti banii din urma, nu-i problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lali. Uve mergem la ortoped pt ca am fost si noi suspecti de displazie de sold...am fost deja la un control pe la 4 luni, aproape toti ne-au zis ca n-are nimic, dar dr Burnei ne-a chemat si pe la 8-9 luni, s-o vada si dupa ce se formeaza nucleii oaselor...
imi dau seama ca ei oricum te cheama peste ceva timp din nou doar pt bani, chit ca n-are nimic, dar....desi eu sunt 99% sigura ca n-are nimic, trebuie sa stiu 100% ca sa stau linistita....

Miha wow, ce iepuras aveti voi acolo, 7 dinti?? si felicitari si lui Matei pt progrese! Laura ce face, pe ea n-o lauzi?

Irina il pupam pe Bugs Bunny cel dragalas

Ebru iar a adormit aproape singurica , eu am stat doar in patul meu, langa si citeam...dar era super obosita, ca vreo 3-4 ore doar se catara pe mine si pe canapea, mai cadea inapoi in fund, si tot asa e asa haioasa, ca ajunge in dreptul meu cand se catara, cu fatza aproape de fatza mea si incepe sa rada

gata, mi-am facut si eu baita, ma duc la

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Miha84 bebele ebine,doar nitel agitat ,dar nu are febra,a dormit dupa vaccin,a papat mai putin ce-i drept,dar a papat.
Oricum el nu a avut reactii urate la nici un vaccin.
Selen pe amandoua,sper sa fie bine si de data asta.
Pe mine m-a mancat in dos sa ies cu Paul afara pe la 6.20,in 10 minute deja dormea,a dormit pana la 8 si acum ma chinui sa il adorm.Cred ca o sa dau din craci si in somn,din reflex
Aaa,da,de cand ma chinui si eu sa spun: Andra,sa ne zici si noua cum se numeste filmul,cand are loc lansarea,sa te vedem si noi.
Parca mai era ceva,dar nu stiu ce.Of ce minte scurta am !!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

[blue]vik-[/blue] mama ta are dreptate, se va mai intampla de foarte multe ori, si din pacate de cele mai multe ori...va avea lovituri la cap. Dar parca prima cazatura, e cea mai marcanta. Noi am patit-o cu Matei rau, eram la o zi de nastere la o prietena, si Matei s-a impiedicat de un covoras pe hol, si a cazut si si-a rupt pielea pe frunte intr-o muchie de perete...a tasnit sange, am fugit la urgenta...iar petrecerea fetei s-a terminat.
Nu a fost nimic grav, in final, dar sperietura a fost groaznica.
Mi s-a intamplat si cu Laura, avea vreo 3 ani, si dansa in casa, se invartea. Eu la bucatarie. A ametit si s-a lovit tot de o muchie de zid, dar nu a durut-o prea tre, dar a venit sa imi spuna, si curgea sangele din capul ei de numa....tras sperietura, fugi la urgenta unde foarte calmi i-au dat cu un lipici

selen- zic si de Laura, dar ea acum studiaza la greu, ca vineri are teza la romana, si saptamana viitoare la matematica (aici studiez si eu la greu, ca trebuie sa imi aduc amiunte cum e cu paralele taiate de secanta sa o ajut, ca va spuneam eu ca la scoala nu fac mare lucru). Bafta maine cu Ebru cea cu baterii duracel
si chiar asa hepi, mai fa si tu prezenta ca sunt fete lipsa, luto (), manga, monica, aida, santo, iulika, danangie...si mai sunt mai multe, dar binenteles si fetele cu 2 copii roxxy, claucia, clodute, gegea, raluca si nu le uit pe kiki, anco, mimika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, dragele mele!
Am reusit si eu in sfarsit sa adorm teroristii si sa mai bantui pe net ca de altceva nu ma mai tine mintea.
Si ce-mi vazura ochii? Miha 84 la apel. Noi suntem bine, multumesc de intrebare. Eu incerc sa rezist pe baricade, am reusit sa scriu cam jumatate din lucrare. Nazdravanul cel mic inca se trezeste noaptea de mai multe ori pentru tzitzi asa ca invidiez toate mamicile care au bebelusi dormiciosi asa, ca Iris a ta. Am primit sarcini suplimentare de la serviciu si nu stiu cum le voi face fata. Dar deocamdata incercam sa le facem fata la toate. Suntem in cautare de gradinita si scoala pentru nazdravanul cel mare. Laura la ce scoala merge? In Pantelimon? Noi locuim aproape de Pantelimon si nu prea stim in ce directie sa o apucam.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Buna seara
Ralu , exact asa suntem si noi cu Izabella , pana pe la 6 luni cand a racit si ea se trezea de 2 ori pe noapte , de atunci se trezeste de cel putin 3-4 ori ,( de a si dormit cu mine in pat 2 saptamani de cat de de se trezea dar in general numa la 5 dimineata o iau cu mine in pat ) dar daca vad ca nu vrea suzeta o iau langa mine si ii bag tzitzi in gura si adormim amandoua , de foarte multe ori ma gandesc sa nu adorm sa o pun inapoi in patut la ea dar ma trezesc peste 2-3 ore cand ma trage ea de pijama ptr ca vrea san ,si desi seara ea adoarme pe la 20,30 eu nu reusesc sa adorm inainte de 23 si totusi dimineata ma trezesc destul de bine , ba mai nou dimineata ea se trezeste la 7 si se joaca inca o jumate de ora cel putin si mai motzaiesc si eu langa ea
bravo Alexucului ptr busileala , puturosenia mea de fata nu vrea sa faca nimica , se trage intr-una de sosete si rade cu gura mare , se intoarce e lateral dar atat, a avut doar o singura intoarcere de e burta pe spate si aia din greseala , fata si de Alexu meu e mai lenesuca , nu stiu daca asa-s fetele in general .

Uka , ce bine iti sta tunsa asa , de cand vreau sa ma fac si eu dar desi-s la mama frezei nu am curaj
Elle , sper ca nu are nimica fetitza dupa cazatura
nu va zic ca de cand va tot citesc despre cazaturi, stau cu ochii pe Iza mai ceva ca inainte

am gasit in sfarsit cereale care se pot adauga cu fructe , cereale din mei, nu stiu ce gust au , sunt fara gluten , am incercat sa-i dau si mango sa vad daca-i place si nu vrea fata asta sa manance fructele

Andraiulia , mie aici mi-au spus sa nu-i dau deloc pantofi nici cand merge in picioare , cica nimica ce nu-i natural nu trebuie nici sa-l ajute pe bebe si nici sa-l impiedice , cand am fost odata la medic si avea tenisi s-a strambat ala la mine desi erau din astia mici nu de mers, eu i-am dat ca nu-mi venea sa o duc in sosete sau in picioarele goale dar vad ca ma piseaza din ce in ce mai mult
apoi azi si cald fiind am lasat-o in picioarele goale in carucior , numa urla mandra mea prin centru comercial , isi canta singura

Alex , e usor de zis si mai greut un pic de facut dar ascutltat-i fetitza , daca ea nu vrea ceva, nu o forta si lasa=o poate isi revine singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Nu stiu daca va folosi cuiva, dar povestesc si eu meniul puiutului meu mic:
Dimineata pe la 5-6 tzitzi
La 8 fructe cu cereale
La 12 supica si iaurt
La 16 piure de legume (brocoli, dovleac portocaliu sau pastai si cartofi)
La 20 banana cu branzica si uneori cereale
La 24 tzitzi
Dupa aia nu mai stiu orele dar cel putin de inca doua ori tzitzi.

Habar n-am cat mananca. Nu cantaresc niciodata, masor din ochi intr-un castronel si ii dau pana nu mai vrea sa mai deschida gura. (Vedeti ce abordare stiintifica am. )
Iaurtelul il iau bio de la Cora iar branzica e de casa sau de la o sursa sigura (bunica). Urmatorul pas e spanacul si afine (stiu ca au fost discutii pe forum despre ele, dar eu ma bazez pe experienta celui mai mare caruia i-am dat afine de la 7 luni (spuma de afine cu banane) si i-a mers excelent. Nu stiu de ce, dar eu nu le asociez cu celelalte din familie: zmeura, mure, capsuni. Acasa la sotul meu ele se folosesc drept remediu pentru durerile de stomac sau indigestie.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Apropos de Alex .Unde esti mami? Ce faci? Nu s-au dus norii negri? Hai ca toata ziua numai la tine mi-a stat gandul,chiar vorbeam si cu sotz .Asa tare ce m-am legat de voi toate ca atunci cand aveti probleme am si eu,si cand ciripiti vesele la fel fac si eu . Eu cred ca nu fac nani in seara asta,sunt singurica cu Paul si imi fac de lucru...ma joc Farm Frenzy ... eee,ce sa fac si eu,daca nu am avut jucarii cand eram mica

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

x_ggg , din ce spui tu , ma regasesc si eu cu Izabella , face cam aceleasi chestii cu mancarea , eu am observat ca ea defapt se bizuie pe san si de asta nu se agita cu mancarea , am si testat-o , am tinut-o fara sa-i dau san odata aproape 3 ore , a mancat atunci 100 gr de pireu de legume dar apoi saraca parca ma certa cand am pus-o la san si am zis ca nu mai fac asta , gusta si ea un pic de legume si fructe dar nu pot sa numesc asta mancat

incerc sa si citesc din urma si sa comentez dar vad ca nu prea-mi iese

Mergi la inceput