"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lali eu pe aici, dar pregateam papica pt maine, ca plecam la Bucuresti la ortoped si am facut pachetel pt Ebru
acum cred ca o bag la nanita, ca se tot freaca la ochisori.....

noapte buna tuturor, ne "auzim" joi

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna seara!! Unde fugirati fetelor?Voi v-ati ascuns de mine,ca v-am zis ca ma intorc mai pe seara

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Felicitari pentru ditamai baiatul!!!!
Elle, pup fetita si sper sa nu se mai intample niciodata asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

seara buna! anunt ca am un tenor in familie.... aaaaaa, eeeeeeeeeeee, aiiiiiiiii, am creierii zob......am fost si pe afara putin dar a fost frig rau si n-am stat decat vreo jum de ora dupa care eu la sala, si tati acasa cu baiatul...de hranit si de culcat, dar s-a descurcat, dormea puiul meu cand am ajuns...am reusit sa pun si eu cateva poze cu un morcovel

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lali eu pe aici, dar pregateam papica pt maine, ca plecam la Bucuresti la ortoped si am facut pachetel pt Ebru
acum cred ca o bag la nanita, ca se tot freaca la ochisori.....

noapte buna tuturor, ne "auzim" joi

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Selen, de ce mergi la ortoped cu Ebru?

De 1 mai mergem la mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

seara buna! anunt ca am un tenor in familie.... aaaaaa, eeeeeeeeeeee, aiiiiiiiii, am creierii zob......am fost si pe afara putin dar a fost frig rau si n-am stat decat vreo jum de ora dupa care eu la sala, si tati acasa cu baiatul...de hranit si de culcat, dar s-a descurcat, dormea puiul meu cand am ajuns...am reusit sa pun si eu cateva poze cu un morcovel

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Foarte tare , nu ti-e frica de faptul ca poate musca vreo bucatica - eu sunt ingrozita de asta, a mea isi infige dintii in orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Selen ,mereu am vrut sa intreb ce probleme ai cu Ebru de mergi la otoped.Am inteles ca meri la cel mai bun.A fost dr la spitalul de boli de oase de la Mangalia. Cumnatul meu a avut mana pusa la loc de mai multe ori de el.Cica i-o 'smulgea' socrul meu mereu,ca il tinea de aproape de cot si cumnatul era mai impiedicat.Facea 'buf' si ii sarea mana din cot.Cica el era singurul care avea curaj sa o puna manual inapoi,fara sa o gipseze apoi. Fetelor cred ca am stat in curent ca ma doare dantura de deja caut calmante

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Uve unde veniti la mare? Iti rezerv si tie un stavilopod?
Deci unul pentru Hepilica,mai la sfarsitul lui mai,cine mai vrea?
Ellenuta,Uve
Irinace baiat mare ai tu,papa singur morcovel!! Al meu se uita la ce-i pun in mana,il molfaie ce il molfaie si incepe sa-l suga,cred ca mai este pana la ros,deocamdata roade doar degetele noastre

Mergi la inceput

Mai,eu ma uit acum la "frumusete pe muchie pe cutit",doamne ce m-a emotionat unul dintre cazuri,mi-au dat lacrimile.Of cat de mult rau pot face 2 cuvinte : esti urata! Cat de mult reda increderea in sine sa iti spuna cineva ca esti frumos asa cum esti!!
Eee,ce sa fac si eu,asa-i cand ramai singur,vorbesti singur...shezi si cugeti...sau doar shezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

hello!
vin si eu pe la voi la drum de seara.

am vazut ca sunt bb-i muciosi, offff, le dorim sanatate multa
ii pupam si pe cei care au facut buf, mai mici (bb de Vik, de liliac) dai si mai mari ( pe Eva)

vad ca discutati deja meniuri, si despre retete de papa bun. Offf, ce repede trece timpul
Noi mancam binisor:
la 8.30-9.00 fructe, fie cu branzica fie cu cereale,
la 12.30-13.00 - avem legume pasate cu sau fara carne, cartof cu ou, la 16.30-17.00- papam iaurtel, cu fructe sau cereale.
Sunt zile in care ajungem la 150-200 g. Nu prea mai vrea san dupa ce mananca, dar il vrea ca sa adoarma.
Seara la ora 20.00 si dimineata pe la ora 4.00-5.00 - laptic, productie proprie
De sculat, Iris nu se scoala noaptea...dar il avem pe teroristul Matei, care noaptea etse alt copil, foarte agitat, se trezeste plangand, cere lapte, cere apa, ceai...nici el nu prea stie ce vrea. tot sper sa ajunga si el sa doarma toata noaptea...dar inca nu.
In schimb ne laudam cu renuntarea la scutec, pe timpul zilei. Plecam si in parc fara, suntem baieti mari, si facem pipi la gard...din picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Raportam si noi, cea mai dintoasa dintre dovlecei: acum avem 7. nu se vaita in mod deosebit, sau sunt eu mai rabdatoare

noi am iesit afara si luni, nu stiu de ce fugiti de vant, ca ei oricum sunt in carut si puteti intoarce carutul impotriva vantului. Luni dupa amiaza am fost chiar in Tineretului, si nu a fost rau deloc.

lullaby- cum a fost la botez? asteptam poze

uka-
nu am reusit sa iti vad freza...imi da eroare

fragutza- nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar mi s-a intamplat si mie, cu un ciorap de al lui Bogdan, scapat in rufele albe....nasol moment

bia- mai poti? reusesti si cu job-ul si cu nazdravanii de acasa?

lali- cum e bb dupa vaccin?

raluk, hepi- adevarate enciclopedii. citesc tot, nu scap nimic.

Mergi la inceput