"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello lume !!
Noi ne-am intors acum de la intepat,a facut curajosul meu vaccinelul,,a certat-o pe dr,i-a spus numai "da-dai-dai"pana am plecat de acolo,si a plans cu lacrimi mari,mari si ochii inchisi,dar putin,nu mult,ca suntem baieti mari.S-a uitat uimit la toata lumea.
Are 75 cm,9 kg, e hidratat dar se poate si mai bine,are 4 dintoci si se pare ca mai vin doi cat de curand.De papica,mi-a spus ca ii dau bine ce ii dau acum,ca nu e nici gras nici slab,e numa' bun
Santo are trebi, de aia nu a mai intrat,cauta apartament mai mare.
Va pupez,fac papica ptr oamenii mari din famelie si ma intorc.In seara asta sunt toata a voastra.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

na ca v-am prins!!! vorbaretelor

am si citit din urma si am vazut ca a revenit Mada, ca Alex s-a facut baiat de comitet, ca Zeina se duce la fitnees, ca uka si-a tras aer parizian... nu mai stiu ce am mai citit

noi ne luptam cu legumele de numa-numa. sunt mai comestibile daca le fac ciorbita. am vazut ca sunt bbei care papa 2 feluri la pranz. noi papam doar ciorbita ca altcevan nu deziram. ieri am papat cu ficatel cam 250ml (cu sila si de foame mancati) azi, dupa 80 ml, a spus stop. cu urletele de rigoare. vedem noi...

o sa cumpar si eu suisse made d-aia sa vedem ce si cum. in afara de iaurt cu fructe la masa de seara alta reteta voi mai utilizati?

aaaaa.... azi am pus si eu sa fac iaurt in casa. la 500ml lapte fierbinte o lingura maaare de smantana, acoperit si tinut la cald. sa vedem ce-o iesi

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ioanna si noi tot doar un fel papam, si ala cu chiu cu vai, 80-100 ml...si din cate stiu eu, voi ati inceput si mai tarziu, asa ca nu-ti face probleme, nu-i nici o graba
iaurtelul o sa iasa yummy rau daca l-ai facut cu smantana

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna si noi tot doar un fel papam, si ala cu chiu cu vai, 80-100 ml...si din cate stiu eu, voi ati inceput si mai tarziu, asa ca nu-ti face probleme, nu-i nici o graba
iaurtelul o sa iasa yummy rau daca l-ai facut cu smantana

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

la 6 luni fix am debutat in ale morcovelii

de-abia astept sa vad daca cum o sa iasa iaurtul

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off .. scrisesem ditai mesajul si l-am pierdut ..

raluk eva e bine, nu sunt urmari ale cazaturii. imi plac blogurile, le urmaresc!

mada baiat mare s-a facut irinel, ii place sa cotrobaie el peste tot.

sper sa fie bine luta iuliei .. tinem pumnii sa vina cu vesti bune de la analize.

lali ce baiat voinic!

camy of imi pare tare rau. mare grija cu piticul. sanatate multa.

selen saru-mana!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ioanna mai tarziu decat noi adik (noi avem deja 2 luni de diversificare), la asta ma refer, nu la varsta lui Carol

fetelor, voi cand/cum puneti borsul si cam cat?

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna mai tarziu decat noi adik (noi avem deja 2 luni de diversificare), la asta ma refer, nu la varsta lui Carol

fetelor, voi cand/cum puneti borsul si cam cat?

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

eu pun borsul la sfarsit, cand sunt aproape fierte legumele. si pun cam cat sa-mi placa mie produsul finit (nu foarte acru adica).

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

am si eu o rugaminte .... nu mai tin minte cine a avut ceva probleme cu indemnizatia (calcul gresit), dar tare mult as vrea sa stiu ce trebuie facut in cazul acesta .... m-am uitat in cont si am vazut ca sunt cu 100 lei mai putin decat estimasem .... e drept ca luna trecuta am primit prima oara pe vreo 2 luni jumate, si dupa calculele mele era ok, dar acum cand au intrat doar pt luna trecuta ...nu-mi mai iese "socoteala" ... daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi in ceea ce priveste contestarea va raman...

In ceea ce priveste masa de pranz, noi mancam doar un singur fel si nu foarte mult ... dar azi trebuia sa manance pe la ora 14 si a adormit, deoarece in parc a fost atrasa de copacii infloriti si nu a putut dormi, si astfel a dormit pana la 16 cand i-am dat supa de legume .... si surpriza a mancat vreo 120 ml spre uimirea mea ... e prima data cand reuseste performanta aceasta ...de obicei papa pana in 80ml ... a si sa nu uit Alex sa sti ca nici ea nu deschide gurita decat foarte putin, incat nu-i dau decat cate un varf de lingurita (care e foarte mica cea de la Avent), iar dupa 3 lingurite nu mai vrea ... si trebuie sa stau sa-i povestesc, sa-i arat diverse ...ea intre timp roade centurile, se uita la suruburile de la scaun, vede ceva pe masa, se uita la usa, la dulap, la ...orice altceva .... deci Zeina nu e singura ..... dar azi a fost super papacioasa ....probabil i se facuse foame

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Hepilica noua doctora ne-a recomandat ce legume si fructe sa-i dam ... si ni le-a dat treptat la 6 luni unele, la 7 luni am mai introdus cateva .... noua nu ne-a spus inca nimic de conopida, salata, ficatel, rosie, leustean, bors, etc.
Cand am inceput la 6 luni diversificarea ne-a recomandat:
- fructe: mar, para, caisa, piersica si mango
- legume: morcov, dovlecel, pastarnac, patrunjel, telina, orez si dupa ce am ajuns sa introduc si ultima leguma in supa sa pun la fiert ceapa si ardei, dar pe care sa nu le mixez
De la 7 luni am mai introdus: avocado si banana (dar banana de la 7 luni jumate ne-a zis) si brocoli, fasole verde, spanac, loboda, cartof, urzici (si ou dupa 7 luni jumate)

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!! Unde fugirati fetelor?Voi v-ati ascuns de mine,ca v-am zis ca ma intorc mai pe seara

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput