"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
hello
vad ca e bine eva .. sper sa nu mai faca din astea ca fac atac de cord ..
ralukle felicitari lui alex pentru busileala!! anna ii trimite pupici.
liliaco cum e acasica? v-ati acomodat dupa rasfat?
lali tinem pumnii sa gaseasca repede de lucru sotiorul!
camy sa iasa dintii repede si sa nu mai necajeasca baiatul! e bine evuta nazdravana sefa ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
suede spune:
Si eu...buna seara!...ca al meu sot e in concediu si ne tot plimbam
Nu puteam rata ziua de azi,asa ca:
La multe lunite Dragosel!!
La multe lunite Alessia!
La multe lunite Andrei si Stefan!
Anamaria sanatate multa puiului!
Elle pupam papusa,speram ca nu-i nimic grav!
Si...noapte buna!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Fragutza spune:
Elle, ma intrebai cum mananca Natalie legumele...spre surprinderea mea vad ca-i place combinatia deosebita de morcov cu patrunjel. Nu geme de placere, dar nici nu refuza categoric.
Pup pe dragalasa Eva!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Elle, ma intrebai cum mananca Natalie legumele...spre surprinderea mea vad ca-i place combinatia deosebita de morcov cu patrunjel. Nu geme de placere, dar nici nu refuza categoric. Pup pe dragalasa Eva! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
ma bucur ca papa amestecul! deh .. astea mici ale nostre sunt niste printese .. trebuie sa mai faca si mofturi, nu?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
andraiulia spune:
Buna seara, fete dragi!!
N-am reusit sa citesc tot. Sunt niste zile mai pline. Sunt fericita ca am primit trailerul filmului meu de la regizor. Curand va lansa trailerul...si cat mai curand si filmul. Sper sa fie bine.
Va multumesc mult pt raspunsul cu ustensila de baie pt bebe. Si multumim tare si pt aprecieri ale pozitzelor. Mai pun azi cateva, sa vedeti papusica in leagan.
Am fost si la doctor. Nu are nimic in gatutz sau pulmonar. Tusea asta razleatza cica e de la aparitia iminenta a primilor 2 dintoci, de la saliva in plus. Abia astept sa ii vad. Ea nu e prea suparata, ma mai musca uneori, atat. Altfel, am intrebat de premergator si mi-a zis clar nu, pt ca e grasana si isi deformeaza coloana si piciorusele. Cica dupa ce se va ridica singura,singura. Si mi-a recomandat sa n-o mai pun in picioare decat dupa ce-i iau ghetutze speciale(de la Ortopedia, in Unirea - va zic cum sunt dupa ce merg sa vad), tot pt ca ii pot deforma mersul. O tot lauda, zice ca e tare viguroasa, chiar daca e grasuna.
Azi a papat primul ei sfert de galbenus. Si de dimi, la gustare, mar cu scortisoara. I-a placut tare mult.
Legat de lactate, urmeaza sa-i fac din lapte de capra bio. Asa mi-a spus doc, din cauza dermatitei. Am tot insistat asupra acestui lucru in discutiile cu ea. Din fericire dermatita a cam disparut de-un timp(ca aspect, ca in rest stiu cum functioneaza).
x_ggg spune:
Neata!
Cafelutze, frapucine si o pizza aburinda! Asa ca pentru micul dejun!
O noapte cat de cat linistita, fara febra sau urlete, doar cu tzocaiala de rigoare!
Parca peste vaccinul asta am trecut mai cu bine, sper sa nu faca urat de acu inainte.
Va pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la aburinda.
Am avut o seara de cosmar, nu vreau sa intru in detalii, mi-am dat seama ca cel mai rau ii fac propriului meu copil si am zis STOP, asa nu se mai poate...innebunesc de durere cand imi dau seama ca ea mititica este cea mai afectata si poate ramane cu sechele...asa ca, va rog sa ma ignorati, nu sunt in apele mele.
Va doresc o zi minunata, sper sa am puterea sa revin mai tarziu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
neatza, noi suntem treze de la 6.20 si Ebru inca are energie pt escaladari s-a compensat cu faptul ca ieri seara a adormit singurica, pana m-am foit eu sa aduc tot ce trebuie de jos, ea deja visa
Raluk am uitat ieri sa va felicit pt busilit! bravo Alex! poate acum oboseste mai mult si adoarme mai repede
Andra eu stiam ca cel mai bine invata bebeii sa mearga in piciorusele goale sau in sosetute, de ce ti-a recomandata pantofiori ortopedici? m-am mai uitat pe net si am vazut ca din astia de la ortopedia cumpara doar cei care au bebelusi cu probleme la picioruse...
Lali mult succes sotzului in cautarea unui job, tinem pumnii!
LA MULTE LUNITE SARA LUCRETIA!
ieri am facut si noi baitza in PISCINA MARE ..s-a speriat putin cand am pus-o in suport si apoi putin de dus, dar in general i-a placut...
daca dati in urma, mai gasiti poze noi, inclusiv de la Tulcea...
o zi frumoasa va doresc, la noi asa pare..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
x_ggg spune:
Alex, ce s-a intamplat? Sunt aici si te ascult.
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
selen80 spune:
Alex sper sa te linistesti cat mai repede
Camy tare frumoase pozele, mai ales cele cu porumbei Flavius e un scump zambaret
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta