"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"
Raspunsuri - Pagina 12
selen80 spune:
Liliachio acasica sunt mami, si tare rau imi pare fu tare bine acasa, mancarica mancarica, nu tu spalat vase, dimineatza luat Ebruska de catre bunici la joaca si Selenica back to , plambari, vizite...uf, ca nu le putem avea pe toate...
Raluk blog?? unde, ce, cand?? mie de ce mi-a scapat??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Lali_mete spune:
'na seara gagici!
Mai,eu ma chinui de vre-o ora sa va raspund si nu pre reusesc!De ce? Pai mi-au fugeat cuvintele,nu le gasesc,mama lor!!
UkaEsti superba mami,cum adica sa venim cu "iti sta bine,te intinereste",de ce nu am spune asa daca tot este adevarat? Si auzi mami,cat vrei tu sa te mai intinereasca? Ca doar esti putin peste adolescenta doar !!
In alta ordine de idei,soatza mea isi cata de munca,ca nu mai tine.
Geaba tot asteapta el sa plece pe mare ,mama ei de mare,ca cica "nu ia nimeni cadeti",asa ca o gramada de bani pe facultatea inca in curs cam degeaba,la firma unde lucreaza le-a dat pe luna trecuta 700 ronsi cica sa traiesti.Asa ca acum frunzarim netul in cautare de anunturi,locuri de munca.Uf,e greu,dar rasare soarele si pe strada noastra,acusi,acusi.Asa simt eu!
Mai aveam o gramada de zis,dar iar fugitara cuvintele.
Voiam sigur sa o pup pe Eva,sper sa fie doar sperietura,sa nu fie nimic grav.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
alex25 spune:
Raluk mami, eu pot merge cu ea la activitati pentru ca avem program fix de masa si chiar si de somn...ma rog, cu mici abateri ca doar nu suntem robotei, dar asa ne merge bine si incerc sa ii respect programul ca sa am liniste. O sa ajungeti si voi cat de curand asa si gata, trece perioada asta mai grea.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Aaa,si mai voiam sa si pe Alex pentru busilit,si pe Bely pentru ca m-a emotionat cu unele pozici.Mai pup si pe Rares ca a fost curajos la vaccin,si pe nenea doctoru' ca i-a dat cu tifla doamnei soacre ,
Hepilicoo,iti impachetez un stavilopod special pentru tine,sa il iei la plecare,daca nu o gasesti pe Uka aici,eu am grija sa il primesti .
Imi mai amintesc pe parcurs...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
bely spune:
hepilica,selen,lialiac,lali, va multumim si voi aveti niste comori
lali, m-a cam durut sufletul sa rup cearceafurile dar a trebuit ca toata lumea a stat cu ochii pe ele
Am facut dovlecel cu niste buchetele de brocoli si a papat donsoara mea pe rupte, era toata yumy, dar oare maine la pranz mai papa?
alex25 spune:
Va doresc noapte bunicica si somnic usor!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Noapte buna fetelor,in seara asta incercam sa facem nani devreme,si mai incercam sa dam ceiut la bebel,ca nu bea nici lapte prea mult.Doar cate 30-40 ml,de 2 ori pe noapte.Ne bagam la baitza .
vias spune:
voi mergeti la nanic...si eu bantui singurica pe aici...
Noi ne chinuim cu dintidorii, cred ca ies...inca nu-s 100% sigura..dar cred ca asta este motivul maraielii lui Flavius..
Citeam ce scrieti voi despre cat papa bebelusii vostrii, al meu papa cateodata mai putin, dar ma gandesc acum ca e si diferenta de varsta..ca al meu e cel mai mic de aici...vedem si pe parcurs, ideea e ca am mai "furat" niste idei de la voi.
Uve, cum spuneam...al tau e unul dintre dovlecei care mi se pare ca papa foarte bine!
Alex cred ca e tare bine sa mergeti cu micuta la masaj, am auzit si eu numai lucruri bune..aici in Brasov nu am auzit de asa ceva
Bely frumoase poze de la botez! Sa va traiasca micuta crestina sanatoasa si frumoasa!!!
Elle sper ca Eva sa nu fi patit nimic...si eu am patit-o cu cazatura din pat..... Acum cum mai e fetita??? Sper ca bine!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Voiam sa mai urez la multi ani tuturor dovleceilor care au implinit zilele astea cate o luna in plus!
Si sa va spun ca avem poze noi la semnatura!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
aricelul spune:
Buna seara fetelor,
intru si eu rapid ca sunt pe jumatate adormita, dupa ce am fost la o nunta in weekend si inca nu-mi revin ....
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi: Andrei, Stefan, Zeina, Dragos ... si sper ca n-am uitat pe nimeni ...ca deja cam atipesc ...
Am vazut niste poze superbe: botez, coafura, olita .... ce sa spun... nu am cuvinte ... wow ... super poze ...
Va pup ca deja visez !!!
_
Maria (28.08.2009)