"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Hepi, bineinteles ca am mancat prima data si niste hartie pt ca nu ma gandeam ca are ce cauta hartia intr-un pahar de plastic. Am injurat bine, ma gandeam sa ii reclam chiar si apoi mi-a trecut. Am fost mai atenta a doua oara cand am cumparat, pt ca am zis sa nu-i reclam degeaba si bine am facut, am fost mai atenta si am vazut ca e invelita si in hartie. Asta e dar de buna e buna.

ma, nu te ingrijora. asa e cand ai bebei si esti plina de griji. eu m-am spalat la cap cu PUR de vase, Uka si-a dat pe fata cu...nu mai stiu cu ce...cu mopu' parca... .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

cu balsamu de par....

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

am un mesaj pentru liliac .

liliac, mama a 2 copii, eu n-am zis ca ai gresit cu laptele de la sursa. doamne fereste. as fi chiar tupeista sa-ti dau eu tie sfaturi. ba, eu sunt 100% pentru laptele sanatos de la sursa, doar ca pediatra mea asa mi-a recomandat: sa nu-i dau inainte de 1 an, nici de vacuta, nici de caprita . na! la fel mi-a recomandat sa nu-i dau inca citrice. asta nu inseamna ca copiii care beau lapte direct de la sursa sau suc de citrice, au ceva. din contra. n-am auzit pe nimeni cu probleme, si vorba ta....sunt copii sanatosi si foarte ok. stii cum e, cati medici / atatea pareri.
fiecare mamica face cum crede ca e mai bine, stii tu.

hai, esti de acord cu mine? imi dai ceva dulce in semn de prietenie? ceva cu crema as prefera....
azi n-am avut dulce decat 3 eugenii si sunt cam supi.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Ma, se poate?? Hai ca si-asa am furat de pe platoul Zeinei vreo 2-3 in plus cica pt copii, dar ei m-au refuzat politicos...cica-s mici
Uite, exact cum zici tu, cati pediatri atatea pareri. Eu am spus ce mi s-a recomandat si cum am procedat. N-am zis nicidecum ca e cea mai grozava solutie. Normal ca-s de acord cu tine Uite, am si-un ciupaciups special luat pentru tine

La Multe Lunite Zeina, La Multe lunite Dragosel

Doamna Techila, sa aveti vreme faina si sa sa incarcati bateriile la maxim. Iertare ca ieri n-am zis nik, dar...o fac azi cu la fel de mult drag, pentru cele mai cuminte putze: "La Multe Lunite si sa cresteti mari!"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:

AAAA si noi plecam pe 27 iunie la nisipurile de aur. Sper sa fim ok. Recunosc ca imi e cam frica dar.... Oricum facem incalzirea weekendul viitor cand tragem o fuga pana la Sinaia.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

unde? si noi vom fi acolo de pe 25 iunie, la grifid bolero. este la capatul statiunii ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

la grifid arabella

hehe .. ce frumos. numai ca arabela e departe de bolero .. e in centrul statiunii .. ar fi frumos sa ne vedem la o terasa seara ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

AAAA si noi plecam pe 27 iunie la nisipurile de aur. Sper sa fim ok. Recunosc ca imi e cam frica dar.... Oricum facem incalzirea weekendul viitor cand tragem o fuga pana la Sinaia.

unde? si noi vom fi acolo de pe 25 iunie, la grifid bolero. este la capatul statiunii ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

la grifid arabella

hehe .. ce frumos. numai ca arabela e departe de bolero .. e in centrul statiunii .. ar fi frumos sa ne vedem la o terasa seara ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Elle, o sa iau nr tau de tel de pe mail si vedem cum facem. Noi o sa mergem si cu parintii nostri si cu nasii celui mic. O sa stam 5 zile. In 5 zile ne vedem si noi macar o data cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle pupam frumusica Eva sa fie bine!

Bely sa va traiasca crestina, tare frumusica e!

Danuta felicitari pt reusita cu olita! a mea cred ca ar lua-o la picior daca as pune-o pe olita, ca nu sta locului 2 secunde

Uka sa-ti fie de bine, chiar iti sta bine asa, a la francaise iar Carinutza, o scumpa!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Gata! Am fost la vaccin, nu a plans deloc, ma si mir, ca imi venea mie sa plang cand am vazut ce ace ii baga...
Acu partea de carcoteala
A trebuit sa merg cu soacra, pentru ca sotz nu era acasa si cabinetul e departe. Dr imi zice ca de acu pot sa incep treptat sa ii bag carnitza si branza calcica, fara iaurt. Socra de colo: da` branza normala nu se poate? Dr: ca e mai buna calcica, studiile medicale recente asa recomanda. Soacra: da` nu vrea sa ii dea biscuite. Dr: foarte bine, poate doar special pentru copii ca astia din comert au multe e-uri (soacra de cate ori merge la shopping vine cu cate un pachet de petit beure, pe care ii pap eu) Nu mai detaliez discutia despre sare si miere de albine

Cele care au mers pe variante de la stat de vaccin, sa ma astept la efecte adverse mai puternice decat la celelalte runde de vaccinare? Dr asa zicea.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle of prin ce experienta ati trecut! Sper sa fie bine Eva! Noi cu raceala mai tragem asa pe final, dar macar se vede ca e final, in primele zile a fost un cosmar...

Uka am picat pe spate! Serios? Datorita mie? Ma simt extraordinar! cred si eu ca imi trimite acum Carinuta pupici . Pup si eu inapoi! Distractie placuta la munte! Abia astept sa ne zici cum e si sa pui poze! Am vazut pozele minunate cu freza! Iti sta super! Si are dreptate Hepi, nu stii cum ma pregatesc si eu cand vad ca vii cu poze!

Ah, sa nu uit sa ma laud, din weekend al meu busileaza bine de tot. Si pana acum se misca de colo colo, isi impingea picioarele, dar ori cu capul in pamant, ori tragandu-se de paturica. Dar acum busileaza clar .

Bely ma bucur de vestile bune de la doctori! Si sper sa rezolvati si cu ochisorii.

Selen asa plecati in timpul zilei am mai fost si a fost un dezastru. Nu poate dormi si se acumuleaza oboseala si se razbuna pe noi pe drum spre casa, face scandal pe masina . Cu mancatul, iar, trebuie anumite conditii indeplinite, mai ales sa ma pot eu plimba cu el in brate si sa nu fie ceva interesant pe pereti . Poate asta cu mancatul se va rezolva cand vom trece la diversificare.

Alex cand ai zis de gym, prima data m-am intrebat cum reusesti sa mergi in pauza dintre mese incat sa nu fie obosita si flamanda sau din contra sa nu vomite la miscari pe stomacul plin . Noi avem o foarte mica perioada intre cele doua faze, dar total de neprevazut cu o zi inainte la ce ore vor fi mesele... deci eu nu stiu cum as putea face asa ceva...

Danuta uau, felicitari pentru olita!!! Acum am vazut si eu cum arata kk dupa diversificare. Mirosul il pastram de surpriza pana atunci . Cu alaptatul, sa stii ca si eu m-am gandit cum va fi mai bine, din aceleasi considerente. Eu credeam ca revine ovulatia dupa ce nu mai alaptezi exclusiv, cate femei sunt care raman din greseala tocmai din acest motiv. Si cate sunt care alapteaza in continuare pe parcursul urmatoarei sarcini. Cu asta nu sunt neaparat de acord, dar ziceam doar pentru a evidentia ca se poate ramane gravi pe parcursul alaptarii. Pana in septembrie mai este, poate ca va veni ciclul pana atunci si se va putea trece la "munca" tot alaptand. Recunosc ca mi-am pus aceleasi dileme, mai ales ca OMS recomanda alaptatul pana la 2 ani. Si aveam impresia ca l-as priva pe Alex de ceva asa de important. Asa ca vom vedea. Cum eu am avut probleme de fertilitate, nu voi incheia alaptatul pentru asta, ca poate il intarc si tot nu raman cativa ani gravida . Dar daca voi ramane, vom vedea apoi cum il intarc. Asta daca nu se lasa el pana atunci, ca noi tot facem planuri. Dar mi-am amintit ca eu nu am mai vrut tzitzi de la 8 luni deloc cand eram bebe.

Mai voiam sa zic ceva, dar trimit, ca s-a trezit. A mers Relu la el, sa vad daca pot scrie.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monikus mi-ai amintit de discutia cu Danuta. Si de topicurile cele doua ale colegelor noastre, pe care am vazut ca le-ai citit. Sa iti zic istoria noastra cu dormitul:

- din luna a doua pana in luna a sasea la inceput, a dormit bine, se trezea de doua ori pe noapte pentru papi, sugea foarte bine (spre deosebire de ziua) si adormea la loc destul de usor, dar oricum trebuia sa il plimb ca sa nu vomite, trebuia sa stea la verticala vreo 20 de minute.

- niciodata nu a vrut sa suga la orizontala, asa, sa stam frumos unul langa altul. Am incercat de cateva ori.

- la inceputul lunii a sasea ne-au aparut iritatiile acelea si a inceput sa se trezeasca foarte des noaptea, si daca nu voia sa suga, si era treaz de tot si ma chinuiam si doua ore sa-l adorm la loc. Acum la fel, din cauza racelii

- dupa ce am citit cele doua topicuri, mi-am amintit cum am mai citit eu pe aici de fete care le baga tzitzi in gura la copii noaptea asa in pat si nu mai stiu de cate ori se intampla asta. Mi-am dat seama ca inseamna ca ele nu se trezesc de tot

- am trecut la fapte: la primul marait si semn de trezire, in loc sa il iau in brate sa-l pun la tzitzi (de multe ori nici nu mai voia), i-am bagat tzitzi in gura asa in pat. A supt de doua ori si a adormit. A mai facut asta de vreo 4-5 ori. Dar dimineata am fost fresh! Asta pentru ca eu nici nu ma trezeam bine, bagam tzitzi si adormeam amandoi. Nu tu plimbari prin camera de zeci de minute, de ore intregi, nu tu shhhshhh-it, calmat, etc. M-am trezit dimineata foarte odihnita! Si asa fac de atunci, si sunt super noptile! Si eu si el suntem odihniti!

Stiu ca tu nu mai alaptezi si intr-adevar am citit ca laptele contine ceva substanta cu efect de drog analgezic, deci poate fi si asta, sa il linisteasca daca il doare ceva. Dar oricum, poate cu dormitul impreuna tot se rezolva ceva, nu apuca sa se trezeasca de tot, ii bagi suzi, sau sticla. La noi de multa vreme noaptea daca se fatzaie si se intoarce inspre Relu, in momentul in care il gaseste cu manutele, adoarme imediat inapoi! Si vorbesc de copilul care nu adoarme niciodata singur, ci doar plimbat!

Trebuie sa fug. Pupicei. Eu zic ca poti incerca o data, de doua ori, sa vezi cum e.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Doamne, ma Elle ma, ce cazatura pe Eva tropmetica. Uof, sa o pup dulcic pe ea. Imi inchipui ce-a fost in sufletul tau .

Uka moama, ce aer frantzuzit ti-ai tras, soro Iti sta suuuuuper. Distractie faina la munte.

Ralukule drag, hai ca nu mai tine mult zapacita asta de raceala. Sa nu mai vii vreodata cu faze de-astea cu alaptarea, ai inteles?? Tu stii f bine ca cine-i pro va fi pana-n panzele albe, cine-i contra va fi orice argument i s-ar aduce. Iar cine n-a putut...sunt convinsa ca are regrete dar s- aimpacat cu ideea. Oricum, dragostea noastra pentru prunci e la fel.

bely frumos botez, frumosi protagonisti.

icsgegege Pupam bubuca si speram sa nu se lase cu chestii nasoale. Si noi il executam miercuri. Ma, bine i-a facut soacrei bagatoare in seama

Selenica tot la Tulcea?? Sau ai revenit pe plaiuri "acaseshti"? Pupilici cu sclipici pentru Ebruska.
Normal ca l-am vazut pe Moro

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Uka am picat pe spate! Serios? Datorita mie? Ma simt extraordinar! cred si eu ca imi trimite acum Carinuta pupici .

Sincer! M-ai facut sa vad lucrurile din alta perspectiva .. nu mai zic ca mi-a fost rusine cu gandirea mea de-atunci, ca stiu ca nu asta era ideea ..Si sa stii ca mereu ma gandesc la tine cand vreau ceva dulce, am reusit sa renunt 4 cazuri din 5, nu mai pap paine..am citit in blogul tau ca inainte mancai chipsuri (mi-ai parut asa, mai umana, mai de-a mea)..Si sa stii ca te apreciez mult, dar sigur nu sunt singura de pe aici.

Ce ma bucur ca Alex a luat-o de-a busilea!! Bravo bebe, fii independent! Sa vezi cate locuri ai de explorat..sa te tii acum

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput