"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *138*"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!! Alex spune tot atunci cand esti pregatita,o sa iti faca bine sa iti versi oful .Te si te ,noi suntem aici .
Selen superbe pozicile,superbe si modelele .Ma bucur ca v-a facut bine plimbarica la Tulcea.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Gata! Am fost la vaccin, nu a plans deloc, ma si mir, ca imi venea mie sa plang cand am vazut ce ace ii baga...
Acu partea de carcoteala
A trebuit sa merg cu soacra, pentru ca sotz nu era acasa si cabinetul e departe. Dr imi zice ca de acu pot sa incep treptat sa ii bag carnitza si branza calcica, fara iaurt. Socra de colo: da` branza normala nu se poate? Dr: ca e mai buna calcica, studiile medicale recente asa recomanda. Soacra: da` nu vrea sa ii dea biscuite. Dr: foarte bine, poate doar special pentru copii ca astia din comert au multe e-uri (soacra de cate ori merge la shopping vine cu cate un pachet de petit beure, pe care ii pap eu) Nu mai detaliez discutia despre sare si miere de albine

Cele care au mers pe variante de la stat de vaccin, sa ma astept la efecte adverse mai puternice decat la celelalte runde de vaccinare? Dr asa zicea.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Reactii adverse slabute spre deloc in cazul nostru. Chiar mai slabut decat la 4 luni. Multa sanatate!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

noi am avut o noapte grea .. a supt in prostie, deja am nervii ghem ..

camy e superb piticul tau. si ce super sunt pozutele cu porumbeii.

andra eu stiam ca e cel mai bine sa fie bb descult, ca nu are nevoie de ghete ortopedice ci sa fie piciorul cat mai liber sa se intareasca articulatiile ... abia astept sa te vad in film.

selen ce mirata e eburska in suportul acela. e o scumpilina. tare fain deviceul .. ce firma e?

alex noi suntem aici daca ai nevoie de un umar.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka asa m-am emotionat si m-am umflat in pene, am tot salvat mesajul . Nu mai zic nimic de el aici, ca deja mi se pare ca exagerez si mi-o iau in cap . Multumesc

Selen am inceput in 2008 blogul asta http://natural-club-ro.blogspot.com/ si vad ca Lili deja m-a prins ca il incep pe asta http://alexcreste.blogspot.com/ . As fi vrut sa scriu si ieri, aveam idei, dar nu mi-am gasit timp, ca ieri Alex a fost cam marait si a vrut numai in brate. Si in timpul somnului lui am stat pe aici pe la voi, nu stiu de ce scrieti atata .

Alex n-am inteles ce te-a suparat. Daca tu crezi ca te ajuta, poti sa te descarci aici, daca nu, vezi, fa o baie, iesi afara, fa putina miscare, bea un ceai, un vin, ce te relaxeaza pe tine, loveste perna ...

Elle multumim . Cum mai e Eva?

Andra super toate vestile cu care ai venit! Mi se pare asa cool ca i-ai dat mar cu scortisoara!!! Ia zi, de unde iei lapte de capra bio? Poate ne bagam si noi la ala pana la un an, daca asa zice Hepi ca ar fi mai bine .

Selen minunate pozele! Felicitari pentru adormitul singurica, scumpica mica! Multumim frumos Sa stii ca ieri m-am gandit la voi, ca Alex busileste si vrea sa stea singur in picioare. Si eu credeam ca cei care busilesc nu mai sunt tentati de umblat in picioare, apoi mi-a zburat gandul la voi, ca si Ebru le face pe amandoua

Fug ca s-a trezit. Nici nu cred ca am salutat . Pfuai ce ma enerveaza reclama asta din stanga, ca se tot intinde cand vreau eu sa clickuiesc aici. Imi vine s-o lovesc , mai ales ca n-o sa cumpar pampers special pentru ca nu vreau sa vaccinez niste copii . Glumesc, noua nu ne place pampers pur si simplu, a avut si la maternitate si acasa, din aia premium care. Yak...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle habar n-am, ca of course ca si p-asta l-am primit de la nasi dar o sa ma uit pe el sa vad ce scrie, acum sunt imobilizata cu Ebru pe picioare....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle uau, si al meu, s-au inteles! Ce-i drept ca ieri a fost un mare marait, toata noaptea mi-a cautat tzitzi...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mai, si a mea a inceput sa suga iar de doua ori noaptea, pe la 1 si la 5, nu vrea sa se culce la loc fara putin tzitzi...o fi de la dinti?? sper sa nu se obisnuiasca asa....ca ne-am stricat si programuld e masa, pt ca atunci cand ar tb sa manace fructele doarme si se trezeste super infometata incat o bag direct iar la tzitzi, si uite asa ne-am mutat ora de fucte la 12 si cea de legume la 4....

Andra am uitat sa spun ca ma bucur ca Sophie e bine, si de-abia astept sa vad filmul tau! sa ne anunti cand se lanseaza si in Ct

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata si de la Galati, unde se anunta o zi insorita si linistita! noi mai suntem un pic mucosi (amandoi), dar traiasca batista bebelusului , in rest nu mai avem nik. in wk am fost la mama la Braila, unde a venit si sora mea din Constanta cu bebelina (1 an jum) si atat s-au jucat si s-au iubit, iar andrei e innebunit dupa ea. Lory, asa o cheama pe nepotica mea si pur si simplu topita dupa el: l-a pupat pot timpul, ii pupa manutele, iti venea sa-i mananci pe amandoi. au fost niste zile perfecte, iar andrei s-a comportat exemplar. o sa mai fac niste escapade zilele astea la braila cat mai sunt fetele pe acolo si de 1 mai merge la mare... sper sa fie cat de cat cald, ca se anunta vremuri cam naspa....acum va las ca ma solicita puiutul...pupicei

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Olá la toata lumea
camy multumim si noi pupam piticul tau frumos
raluk pupam pe Alexutul plimbaretul, cred ca e super tare cand busileste
alex pupam pe Alessia si pe tine sa treaca starea asta nasoala
selen minunata Ebru, pupam ochisorii frumosi de caprioara
Patri a mea e lenesa rau de tot, nu vrea busulit,nu vrea singura sa stea in fundulet..vrea doar in brate la mami sau tati, dar nici in brate nu vrea prea mult ca se plictiseste repede, pozitia ei preferata e sa stam pe orizontala in pat iar ea sa se joace cu nasurile noastre,sa ne traga de fatza,urechi..ce-a mai frumoasa jucarie e fatza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Se anunta o zi superba. Noi am fost deja vreo ora pe-afara.

Selen, ce scumpica e Ebru in suportul ala de baita.

Alex - ce s-a intamplat mami? De ce esti supi?

Andra - ce bine ca Sophia e bine. M-a incantat mesajul tau. Eu nu stiu nimic de cum e mai bine sa fie bb incalatat sau nu pt un mers corect. Ne mai spui ce stii tu? Si de unde iei lapte bio de capra? Eu stiam ca laptele de capra e cel mai bun. Si intr-adevar ideal pentru tot felul de alergii si cel mai putin riscant pt bb...caprele nu fac boli...
Ce idee minuntata, mar cu scortisoara. E ok scortisoara pt bb? As incerca si eu.

Raluk - felicitari pentru noul blog. Ce scumpica e poza cu piciorusele grasune ale lui Alex. E perfecta pentru ce ti-ai propus, pentru blogul despre Alex. Imi place si cum ai intitulat blogul. Esti o mamica minuntata. Mai, dar minunata! Imi place tare mult de tine. Alex e un norocos. Iti va spune si el asta, cu siguranta.
Cu laptele direct de la sursa...e doar recomandarea pediatrei mele. Nu stiu daca o fi sau nu bine... Na, nu stiu ce sa zic despre asta. Iti vine sa crezi ?
Tu de care ai folosi?
Si zici ca Alexutu' busileste? Mai, dar e mai mic decat Maia . Dragul de el!
Maia incearca timid sa se ridice in patru labute, dar in loc sa inainteze, da in marsalier .

Mai, citeam pe aici ca dati copiilor spanac, conopida, loboda, brocoli, patrunjel verde... Oare toate astea v-au fost recomandate de doc, sau ati ales voi? Am mai citit si eu una alta despre ele... si ca de obicei sunt pareri si pareri. Ma gandesc sa mai diversfic si eu meniul Maiei, ca de la 5 luni papa aceleasi: morcov, albitura, dovlecel, cartof, ardei gras...., cu toate ca asa cum spune doc..."rabdare".
Hmmm, ne mai gandim, mai citim, ne mai sfatuim. Eram curioasa daca voua v-au zis medicii...

Sa aveti o zi frumoasa!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput