Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! La multi ani sarbatoritilor de azi! Am pus si noi 2 poze de la botez si 2 de la baita. De la cununie nu am inca nicio poza, dar voi pune cand fac rost de ele. http://family.webshots.com/album/577456760JXwUyU Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Ce cumintel a fost Sebi!!! Si Sara era involvata in baita?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Felicitari Nik0le pentru stabilirea botezului! Succes la gasirea tinutei ideale!
Eu m-am prefacut ca nu vad reteta . Merci Larisel!
Apropo de alaptat, eu de vreo doua saptamani ma confrunt cu o noua situatie: nu mi se mai intaresc sanii. Deloc. Nici daca nu-i dau opt ore dintr-unul nu se mai intareste. Lapte este, ca il aud cand inghite... ma gandesc ca asa trebuie sa se intample cand se regleaza productia... chiar nu stiu. Mai pateste cineva?
Mai aveam de spus, dar nu mai stiu ce...
_
Cresc
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Cu sanul... mingea m-a lovit printr-o plasa (sunt niste terenuri imprejmuite) si d-aia nu m-am ferit, n-am schitat nimic, am zis ca o opreste plasa aia. Multumesc tuturor pentru gandurile bune. Merci Catalutza de sfaturi, cand am ajuns acasa chiar n-am stiut ce sa fac, ca teoretic ar fi trebuit sa pun apa rece, dar apa rece opreste lactatia, si apa calda nu ar opri un eventual hematom. So, am masat zona si pe seara am facut o baie luuuunga... Sper ca nu am ramas cu sechele. Am vazut ispravile cu puii... offffff. Eu am experienta activitatii in fabrici unde safety inseamna multe chestii si de multe ori sunt cam cu drobul de sare. M-am contrat cu mai multe persoane pe tematica "de ce ma imbrac eu prima si apoi copilul" sau "de ce nu-i pun o paturica sub el in carut"? Dar stiu ca nu-i putem proteja de toate... Apropo de paturica, Decenuela, eu paturica sub el in carut nu-i pun ca nu pot sa leg centurile iar deasupra ii pun doar daca plecam la pranz de acasa si ne intoarcem noaptea. Am vazut si eu copii infasurati, nu am inteles de ce... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
si eu mai intai ma imbrac si incalt eu si dupa infofolesc copilul si cu paturica n-am inteles nici eu cum unii copii sunt infasurati, pun siguranta la carut de fiecare data de cand l-am pus prima data in carut, acum mi se pare si periculos sa-l las acolo nesupravegheat - dar asa si scrie pe carutul meu - nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in carut! - da din piciorushe una intr-una, asta e ocupatia lui principala de peste zi ... hai sa mai discutam din astea- masuri de siguranta pentru bebelusi!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Felicitari Nik0le pentru stabilirea botezului! Succes la gasirea tinutei ideale! Eu m-am prefacut ca nu vad reteta . Merci Larisel! Apropo de alaptat, eu de vreo doua saptamani ma confrunt cu o noua situatie: nu mi se mai intaresc sanii. Deloc. Nici daca nu-i dau opt ore dintr-unul nu se mai intareste. Lapte este, ca il aud cand inghite... ma gandesc ca asa trebuie sa se intample cand se regleaza productia... chiar nu stiu. Mai pateste cineva? Mai aveam de spus, dar nu mai stiu ce... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
eu patzesc asa, nu mi se mai intaresc asa mult sanii - tin minte perioada in care i-am avut pietrosi, daca nu era mama la mine sa mi-i maseze si sa ma mulga ca pe vaca cred ca faceam sigur furia laptelui - acum pot dormi si pe burta - de cand mi-am dorit eu sa dorm pe burta! pe semne asa e normal sa fie, productie reglata, nici mai mult nici mai putin decat are nevoie piciu, canale neobturate...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Am vazut ispravile cu puii... offffff. Eu am experienta activitatii in fabrici unde safety inseamna multe chestii si de multe ori sunt cam cu drobul de sare. M-am contrat cu mai multe persoane pe tematica "de ce ma imbrac eu prima si apoi copilul" sau "de ce nu-i pun o paturica sub el in carut"? Dar stiu ca nu-i putem proteja de toate... Apropo de paturica, Decenuela, eu paturica sub el in carut nu-i pun ca nu pot sa leg centurile iar deasupra ii pun doar daca plecam la pranz de acasa si ne intoarcem noaptea. Am vazut si eu copii infasurati, nu am inteles de ce... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
asa si eu
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita si eu mai intai ma imbrac si incalt eu si dupa infofolesc copilul si cu paturica n-am inteles nici eu cum unii copii sunt infasurati, pun siguranta la carut de fiecare data de cand l-am pus prima data in carut, acum mi se pare si periculos sa-l las acolo nesupravegheat - dar asa si scrie pe carutul meu - nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in carut! - da din piciorushe una intr-una, asta e ocupatia lui principala de peste zi ... hai sa mai discutam din astea- masuri de siguranta pentru bebelusi! |
Deocamdata ai nostri nu pun mari probleme (ca sunt prea mici)...
Exact cum ai zis si tu, daca respecti ce scrie pe lucrurile lor e mai mult decat suficient. Eu pentru spalatul la fundulet am pus un sapun cu dozator ca sa-l pot folosi cu o singura mana, servetelele umede le am intr-o cutie care se deschide tot cu o mana...
Locul de joaca il pun numai pe jos cand il las singur, desi "vine curentul".
Cam atat imi vine in minte acum.
_
Cresc
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariucasara
Nu l-a bagat in apa decat pana la jumatatea corpului. Pe cap doar l-a stropit de 3 ori. Asa procedeaza mereu preotul asta. Si la Sara la fel a facut. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
dragutz foc Sebi , bravo pt preot! mi se pare foarte normal sa procedeze asa sa fie o placere pt mititei nu un chin
ayanna_xem spune:
Am scris un mesaj luuuuung...si cand sa dau trimite am inchis din greseala pagina...
Ma duc sa iau o gura de aer, sa respir de 10 ori adanc ca sa ma relaxez ...ca m-am ofticat rau de tot...apoi vin si o iau de la capat...daca nu se trezeste printesa intre timp...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
ioana_fota spune:
La multi ani! si din partea noastra pufuletilor care fac 3 luni.
Va multumim pt urarile voastre si va invit sa serviti cate ceva pt prima noastra lunita
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra