Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ayanna, nici eu nu dau ceai.Pediatra mi-a spus ca nu trebuie daca alaptez exclusiv (si eu mai dau din cand in cand si LP ca raman fara lapte).LM contine 80% apa si nu se deshidrateaza copilul nici cand e canicula!
Multe fete dau ceai am observat, la indemnul pediatrilor prafuiti, cum spunea Cristies, sau la indemnul persoanelor mai in varsta din anturaj!

Nikole, eu am gasit variante acceptabile de rochii la Nissa!
IO de acolo mi-am luat pt petrecere, de zi relativ...si mai erau multe modele faine!

Cris.D, sa va fie de bine! Imi pare rau ca iar ai racit, se vede treaba ca umbli cu decolteuri prea adanci

Se pare ca nici Iuria nu a scapat de muci...azi cumparam batista bebelushului ca nu se mai poate.Toti 3 suntem mucoshi...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
mariucasara, foarte dragute pozele! Vad bine ca preotul nu l-a bagat pe Sebi cu capul la fund? Asa am vorbit si noi sa faca pt ca la Isa am avut un incident neplacut, s-a cam inecat. Ne miram noi de ce nu plange cand a scos-o din cristelnita, nu putea saracuta, trasese apa pe nas...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Nu l-a bagat in apa decat pana la jumatatea corpului. Pe cap doar l-a stropit de 3 ori. Asa procedeaza mereu preotul asta. Si la Sara la fel a facut.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

dragutz foc Sebi , bravo pt preot! mi se pare foarte normal sa procedeze asa sa fie o placere pt mititei nu un chin

pui mic

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari Nik0le pentru stabilirea botezului! Succes la gasirea tinutei ideale!

Eu m-am prefacut ca nu vad reteta . Merci Larisel!

Apropo de alaptat, eu de vreo doua saptamani ma confrunt cu o noua situatie: nu mi se mai intaresc sanii. Deloc. Nici daca nu-i dau opt ore dintr-unul nu se mai intareste. Lapte este, ca il aud cand inghite... ma gandesc ca asa trebuie sa se intample cand se regleaza productia... chiar nu stiu. Mai pateste cineva?

Mai aveam de spus, dar nu mai stiu ce...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Cica nu ai dece sa te ingrijorezi. Pe mine ma tot linistea mama cand aveam sanii cu mastita ca o sa vad pe la 2-3 luni ca o sa am si lapte si o sa fie si neangorjati. De fapt cum esti tu acuma e normalul . Tind sa o cred pe maica-mea ca si ea ca si mine a patit mastita la ambii copii si isi aduce aminte toata perioada de alaptat...ca cica nu poate uita cum urla de durere cand trageam . Oricum si eu am observat ca am sanii mai light decat la inceput, doar noaptea trebuie sa ma mulg ca altfel risc sa mi se blocheze canalele. Cum mai esti cu sanul? Vezi ca daca se infunda vreun canal nu e musai sa se si inroseasca. La mine s-a inrosit cand le-am desfundat ca abia atunci incepuse sa se vascularizeze bine zona...Oricum, am vb si cu moasa care ma ajuta pe mine cu sanii si i-am zis de lovitura ta. Mi-a zis musai cateva zile comprese calde pe lovitura inainte sa suga piciul. Si apoi dc te doare zona respectiva pui comprese cu apa la temp camerei.

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

cristies, danasor, multumesc!

ioana_fota, multumim pt tratatie!

lorex, da, am vazut si eu niste rochii f dragute la Nissa, insa erau expuse pe niste manechine la alt etaj decat cel cu magazinul! In magazinul lor propriu zis n-am gasit nimic sa-mi placa sau sa-mi vina... Evident ca manechinele le-am vazut dupa ce fusesem in magazin, altfel cred ca intrebam de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare!

Noi in wee am fost la balci in provincie, PAul a fost in extaz i s-au facut evident toate poftele...s-a imprietenit cu o fetita Stefania care semana f mult cu Ana lui Cris ...sper ca n-ai sughitat Cris in wee, eu te=am pomenit. Frumusica foc Ema, pufoasa si delicata, imi place de ea...iar tu arati suuuuuuuper....Doamne, ce repede ai slabit, sotul tau tb sa fie tare mandru de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ioana fota la multe lunite lui maria alexandra si celorlalti pufuleti sarbatoriti azi!
am vazut poze faine de danaosr( ce ochi frumosi are moata alabastri...), cris d, mariucasara.
tomaca multumesc de raspuns pot sa ii pun in biberonul de lapte chiar dak eu ii dau milumil de la milupa? nu are nimic? nu? o sa aiu aiz de la farmacie
in alta ordine de idei am fost dimineata cu cel mare la doct iar?!!!!!!!!! ca de nu ma racise de la paste!!!!!!!!! iar antibiotic..... iam facut ficatul varza. duminica pleaca cu taicasu la salina, ne costa ceva bani dar stau o spat acolo sper sa ii vindecam bronsita asta asmatiforma ca ma terminat racesce des, are si rinita alergica acu puf, praf....sper ca al doliea pui sa aiba mai multa imunitate si sa nu mai fie asa bolnavicios.
aseara piciul meu sa trezit la 2 ore sa mance, de la 4 a inceput maraila scremeal pentru niste partzuri.... cand nu o sa se mai screama in halul asta sa doarma si el....
stau cu teama ca a stranutat de cateva ori bebe si sa nu ia raceala de la cel mare...
deci un inceput de saptamana superrrrrrrrrrrrr

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Am scris un mesaj luuuuung...si cand sa dau trimite am inchis din greseala pagina...

Ma duc sa iau o gura de aer, sa respir de 10 ori adanc ca sa ma relaxez ...ca m-am ofticat rau de tot...apoi vin si o iau de la capat...daca nu se trezeste printesa intre timp...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

ioi si eu am patit asa de vreo doua ori si imi venea sa-mi iau campii
timpu-i pretios tare acum si...stai jum de ora sa scrii un mesaj care-ti dispare intr-o clipita, nimic nu poate fi mai ofticant

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Se pare ca nici Iuria nu a scapat de muci...azi cumparam batista bebelushului ca nu se mai poate.Toti 3 suntem mucoshi...

_

Sanatate multa! Iuriei poti sa-i dai oscillococcinum.

Mergi la inceput

Vazut poze frum de anastasia si sebi

felicitari alexandra pt prima lunitza!Sa cresti sanatoasa!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari Nik0le pentru stabilirea botezului! Succes la gasirea tinutei ideale!

Eu m-am prefacut ca nu vad reteta . Merci Larisel!

Apropo de alaptat, eu de vreo doua saptamani ma confrunt cu o noua situatie: nu mi se mai intaresc sanii. Deloc. Nici daca nu-i dau opt ore dintr-unul nu se mai intareste. Lapte este, ca il aud cand inghite... ma gandesc ca asa trebuie sa se intample cand se regleaza productia... chiar nu stiu. Mai pateste cineva?

Mai aveam de spus, dar nu mai stiu ce...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

poate spun o tampenie....dar asa am patit si io cand am tinut dieta, nu-mi mai pocneau tt...chiar daca mancam bine...si la fel patesc si daca ma abtin de la ceva ce-i in creierul meu ...

re[pet poate ma insel...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput