Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
danasor spune:
Cris.d sa-ti traiasca micutza crestina! am vazut si pozele e o dulcica
La multi ani pufuletilor ce implinesc azi o luna si trei luni!
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Noi am avut un weekend super incarcat, sambata am reusit sa fixam si noi botezul in sfarsit, iar duminica am batut mallurile dupa ceva de imbracat. Vreo 6 ore in total, cu doua alaptari in public (una cu esarfa, una in masina). Vestea buna e ca se pare ca port 40 (fata de 38, inainte de sarcini). Vestea proasta e ca nu mi-am gasit nimic. Ori erau rochii de seara din satin sau cu paiete ori erau d-alea care merg de purtat prin parc sau la o terasa. Rochii de zi mai elegante, neam. Nicaieri frate, incredibil... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
offff te inteleg perfect, la fel am patit si eu de era sa fac o mini depresie, dar ai sa vezi ca ai sa gesesti pana la urma ceva sa-ti placa
cand ati fixat botezul? pana la urma faceti nunta sau botez?
mariucasara spune:
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Am pus si noi 2 poze de la botez si 2 de la baita. De la cununie nu am inca nicio poza, dar voi pune cand fac rost de ele.
http://family.webshots.com/album/577456760JXwUyU
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
offff te inteleg perfect, la fel am patit si eu de era sa fac o mini depresie, dar ai sa vezi ca ai sa gesesti pana la urma ceva sa-ti placa cand ati fixat botezul? pana la urma faceti nunta sau botez? pui mic |
Mda, de gasit e musai sa-mi gasesc, partea buna e ca mai am nitel timp sa-mi caut. O sa facem si nunta, mai peste vreo 20-30 de ani, asa, deocamdata ne multumim cu botezul. Ce memorie ai! O sa pun poze cu Irina pe mailul comun dupa botez, prefer sa nu spun public cand va fi. Daca esti curioasa, iti trimit pm.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
catalutza81 spune:
Salut fetele...m-am luat de recitit cartea dr Culcer. Se pare ca problema mea este ca fetitza nu mananca suficient pt ca am io prea mult lapte Incredibil, dar adevarat...Vine cica cu prea multa viteza si inghite fortat si oboseste inainte sa ajunga sa se sature...ceea ce mi se parea si mie. Cert e ca de sambata am schimbat pozitia de alaptat...avem una super ciudata acum, cu ea calare pe mine ca sa apese pe san si sa nu mai curga ci sa traga ea (btw, sarumana Larisel, exact asa ziceai si tu nu?). Normal ca la primele mese a fost fff nervoasa ca a trebuit sa traga ea si nu sa linga cum era obisnuita , dar acum parca e mai bine. Cert e ca am cantarit-o si de sambata pana duminica, cantarita in aceleasi conditii, fata a luat 30 g!!!!
Ratusca ma chinuiam si inainte sa o tin treaza, cert e ca daca o stresez prea tare incepe sa urle si nici nu mananca nici nu doarme...oricum si eu o ciupesc o tin de picioare, ii dau sa manance dezbracata etc...
Iar de muls oricum ma mulgeam inainte de fiecare masa ca altfel nu poate apuca sfarcul cum trebuie si imi face rani de nu stiu ce e cu mine....
Va multumesc muult pt gandurile bune!
Acuma, Nic0le, asa cum a zis Cristies, eu am hotarat sa merg cu ea la Culcer sa o vada si sa o vada cand suge... uite aici link eu azi imi fac programare: http://cabinetdrculcer.ingrijireacopilului.ro/?page=cab_contact
Cris.d imi pare rau de raceala sper sa nu ia si Ema ca sa o tragi iar....eu nu imi fac iluzii ca o sa fie mai cuminte dupa botez. Am observat ca are hachite...
trimit si revin
Catalutza mami de Irina
poze Irina
Nik0le spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! La multi ani sarbatoritilor de azi! Am pus si noi 2 poze de la botez si 2 de la baita. De la cununie nu am inca nicio poza, dar voi pune cand fac rost de ele. http://family.webshots.com/album/577456760JXwUyU Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
mariucasara, foarte dragute pozele! Vad bine ca preotul nu l-a bagat pe Sebi cu capul la fund? Asa am vorbit si noi sa faca pt ca la Isa am avut un incident neplacut, s-a cam inecat. Ne miram noi de ce nu plange cand a scos-o din cristelnita, nu putea saracuta, trasese apa pe nas...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! La multi ani sarbatoritilor de azi! Am pus si noi 2 poze de la botez si 2 de la baita. De la cununie nu am inca nicio poza, dar voi pune cand fac rost de ele. http://family.webshots.com/album/577456760JXwUyU Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Nik0le spune:
Cata, ce bine ca i-ai dat de capat, sa ne spui ce zice dr Culcer.
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
mariucasara, foarte dragute pozele! Vad bine ca preotul nu l-a bagat pe Sebi cu capul la fund? Asa am vorbit si noi sa faca pt ca la Isa am avut un incident neplacut, s-a cam inecat. Ne miram noi de ce nu plange cand a scos-o din cristelnita, nu putea saracuta, trasese apa pe nas... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Nu l-a bagat in apa decat pana la jumatatea corpului. Pe cap doar l-a stropit de 3 ori. Asa procedeaza mereu preotul asta. Si la Sara la fel a facut.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui larisel Retzeta de clatite la cuptor: Ingrediente pt clatite: 3-4 oua, un praf de sare, 1/2 litru lapte sau apa, faina in ploaie. Se amesteca toate si trebuie sa iasa un aluat ca o smantana subtzire. Se obtzin 12-14 clatite care se prajesc in tigaia unsa cu unt. Ingrediente pt umplutura: 1 kg branza de vaci , un pumn de stafide, coaja rasa de la 1 lamaie, 3-4 oua, putzin zahar, vanilie dupa gust. Toate astea se amesteca si se umplu clatitele si se impacheteaza sub forma de buzunare. In tava (de la aragaz) unsa cu unt se pun clatitele (la mine incap 12), iar deasupra se toarna smanatana (sau iaurt) batuta cu 5-6 oua. Se dau la cuptor pt 1/2 de ora. Se pot pudra cu zahar (eu nu pudrez). Sunt super bune...pt cine are rabdare sa faca. Eu ma mishc greu in bucatarie si le fac rar pt ca dureaza mult, dar te lingi pe degete ce bune sunt. Merita sa le incercatzi! Sunt bune si reci. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
si mie imi place sa fac clatite si fac des ca asta e desertul nostru preferat, cu dulceata, urda, mie imi plac impachetate si prajite in unt, ceilalti membri ai familiei le prefera semple doar cu putina dulceata... dar in reteta de mai sus ai zis aluatul gros ca smantana, eu le fac totusi ceva mai subtiri, mult mai subtiri de fapt, ca-mi si frig degetele de fiecare data si ma oftic ca nu pot intoarce clatitiele in aer...